خب همون جور که از اسم تاپیک معلومه...
کاری که نفر قبلیت گفته رو میگی انجام دادی یا نه...میتونی خاطره اش رو هم کوتاه بگی...
و یه کار هم واس نفر بعدیت میگی...
.
.
خب خودم که نفر قبل ندارم اما واس نفر بعدم میگم...
تا حالا پشت سر ناظمت رقصیدی؟؟![]()
خب همون جور که از اسم تاپیک معلومه...
کاری که نفر قبلیت گفته رو میگی انجام دادی یا نه...میتونی خاطره اش رو هم کوتاه بگی...
و یه کار هم واس نفر بعدیت میگی...
.
.
خب خودم که نفر قبل ندارم اما واس نفر بعدم میگم...
تا حالا پشت سر ناظمت رقصیدی؟؟![]()
نه...چون هنوز عینکی نشدم...
اما وسایل دیگه خیلی اتفاق افتاده مثلا گوشی تو دستم منم در به در گوشی به دست دنبالش گشتم![]()
.
تا حالا تجدیدی اوردی؟؟
نه باو من همیشه شاگرد اول بودم.
تا حالا شده معلمت روت اسم بذاره؟؟؟.مثلا دبیر زمینمون سر یه قضیه همش به من میگفت: سه بعدی.دبیر شیمی بهم میگفت: آنا گیبس دبیر تاریخ میگفت: بختیار و دبیر زیست هم بهم میگفت: کچلخودم هم هنوز نفهمیدم ارتباط این القاب با من چین؟
تا دلت بخواد حتی مشاورمم ضایع کردم..اوووه...البته قصدم ضایع کردن نبوده ها
تا حالا شده پشت سر دبیرت حرف بزنی بعد یه دفعه جلوت سبز شه؟؟؟.من هر موقع پشت سر دبیرم حرف زدم عین اجل معلق جلوم ظاهر میشد.یه دفعه پشت سر دبیر ریاضیم حرف زدم حرف بدی هم نبود ها درباره ی نمره و...
بعدش گوشمو کشید تا یه هفته درد میکرد.
![]()
البته کار اشتباهی انجام نمیدادم که زیر آبمو بزننتو عمرم که تقلب نکردم.
نهایت خلافم این بود که ...یادم نمیاد
ولی خلاصه کسی جرئت نداشت زیر آبمو بزنه
به این میگن جذبهدر عین خوش اخلاقیم جرئتشون نمیشد اذیتم کنن.
تا حالا شده خواب آلود باشی بعد به جای خمیر دندون پماد بریزی رو مسواکت؟؟؟وای خدا....خیلی حس بدیه
![]()
ویرایش توسط Mahdiyeh313 : 16 آذر 1394 در ساعت 21:40
ااااااااااااااااااااااااه .......نه چون من وسایلم جای مشخصی هستن...خمیردندونم هم تابلوترین وسیله اس ..... نه تجربه اشو نداشتم....ولی حس بدیه......خــــــــــــــیلی
تا حالا شده یه چیزی تیپ ات رو خراب کرده باشه و تو با همون تیپ ضایع بری خیابون....؟؟؟؟؟خودتم ندونی و مردم یه جوری نگاهت کنن؟؟؟؟
نه نشده ولی یه بار داشتیم آش درست میکردیم مامانم روغنو ریخته بود تو یه ظرف نارنجی گذاشته بود تو یخچال.نصف شبی هر چی دنبال آب گشتم پیدا نکردم بعد یخچالو وا کردم فک کردم روغن آبه خوردمش....وای وای وای.....
تا حالا شده به جاهایی مث اورژانس و آتش نشانی و...زنگ بزنی اسکلشون کنی؟
نه تا حالا نشدهدلم واسشون میسوزه اینجوری سر کارشون بذارم.ولی بچه که بودم چند باری مزاحم تلفنی شدم.یاده یه بار زنگ زدم گفتم منزل فلانی؟؟؟بعد گفتن بله بفرمایید.بعد الکی گفتم:مریم هست؟گفت بله هست صبر کنید صداش بزنم.در نهایت از استرس و تعجب داشتم میمردم.
از اونموقع این رفتار قبیح رو ترک کردم.
تا حالا شدهنمیدونم چرا هیچ سوالی به ذهنم نمیرسه.تا حالا شده تقلب کنید و لو برین؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)