خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 25
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

هدفم فقط دندون زنجان چیکار کنم؟

عرفان هستم متولد دی 73
      ب علت ی سری مشکلات مفصل! الان دوباره تصمیم گرفتم بخونم واقعا محکمه تصمیمم چون افتخار و نون و تو درسه! هدفم فقط دندون زنجان
      چیکار کنم؟منابعم چی باشه؟ تموم پکیجای کنکور آسان است رو دوسال قبل تهیه کردم آیا فیزیک و ریاضی امیر مسعودی و ژنتیک عرفان اکبری هنوزم کاربرد داره برا کنکور 95

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      دهنت سرویس مگه روزی چن بار ..... که کمرت شکسته ؟ :/
      مرد باید کمرش محکم باشه به این زودیا کم نیاره
      کنکور آسان است ***** است بندازش دور
      اگه فیلم آموزشی میخوای فقط فیلمای دبیرستان شریف که رایگانم هست و خیلی خوب و مفهومی درس میده
      برا منابعم تاپیکا مصاحبه رتبه برترا رو بخون بهترین راه انتخاب منابعه
      الان از روزی مثلا ۴. ۵ ساعت شرو کن کم کم زیادش کن و درست و اصولی پیش برو و به هدفت برس

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      هدفم فقط دندون زنجان[emoji653] هدفم فقط پول[emoji4]

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      از کنکور آسان فقط فیزیک مسعودی رو نگه دار و بقیش رو بنداز دور.
      خواستن توانستن است من پارسال از آبان شروع کردم و رتبه 2600 منطقه دو شدم شاید داروسازی سراسری هم میتونستم بیارم ولی روی آزاد تمرکز کردم و بعد به دلیل مشکل مالی نتونستم برم و موندم برای 95
      البته اگه من جمع بندی رو بهتر کار میکردم رتبه زیر 1500 میاوردم چون 75% از زمان جمع بندیم رو به دروس عمومی اختصاص دادم به همین خاطر اختصاصی هام ضعیفتر شد اگه شما از الان خوب کار کنی و عقب نمونی و جمع بندی رو درست کار کنی قطعا موفق میشی

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کنکور اسان فقط ریاضی مسعودی با دو سه تا مبحث فیزیکش خوبه بقیه مفت نمی ارزه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      دهنت سرویس مگه روزی چن بار ..... که کمرت شکسته ؟ :/
      مرد باید کمرش محکم باشه به این زودیا کم نیاره
      کنکور آسان است ***** است بندازش دور
      اگه فیلم آموزشی میخوای فقط فیلمای دبیرستان شریف که رایگانم هست و خیلی خوب و مفهومی درس میده
      برا منابعم تاپیکا مصاحبه رتبه برترا رو بخون بهترین راه انتخاب منابعه
      الان از روزی مثلا ۴. ۵ ساعت شرو کن کم کم زیادش کن و درست و اصولی پیش برو و به هدفت برس

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هه! نکتشو گرفتما خخخخ
      مرسی واقعا یه چیز راستشو بگم من الان هم تو ایمیل مکتبستان عضوم هم تو خوده کنکور آسان است تو سایتاشونم فعال بودم تا چند دیقه قبل ولی خداشاهده هیچ کدومشون جواب سوالمو ندادن بجز شما خدا خیرت بده واقعا الان دیگه با خیال راحت میتونم از اونا انصراف بدمو تمرکزمو واس پیشرفت با شما تنظیم کنم.شرافتی دیگه خسته شدم از ازین شاخه ب اون شاخه شدن هیشکی هم بجز شما پاسخگو نیس اسم خودشونو میزارن مسلمون.ببخش زیاد شد حرفم میشه خودتونو معرفی کنین بشناسموتون؟کدوم دانشگاه میخونین؟میخوام اعتناد کنم با این سختی ک من کشیدم ایشالا موفق شم باعت افتخار خودمو شما بشم.این فیلمهای آموزشی ک گفتین از کجا دان کنم؟ ممنونم تو اواین فرصت ج بدین.
      راستی زیستو از فاگوزیست بخونینو از نشرالگو تس بزنین حرف نداره..واس ژنتیک پس چی بخونم؟
      ببخش طولانی شد شرمنده

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Erfanpzshk نمایش پست ها
      هه! نکتشو گرفتما خخخخ
      مرسی واقعا یه چیز راستشو بگم من الان هم تو ایمیل مکتبستان عضوم هم تو خوده کنکور آسان است تو سایتاشونم فعال بودم تا چند دیقه قبل ولی خداشاهده هیچ کدومشون جواب سوالمو ندادن بجز شما خدا خیرت بده واقعا الان دیگه با خیال راحت میتونم از اونا انصراف بدمو تمرکزمو واس پیشرفت با شما تنظیم کنم.شرافتی دیگه خسته شدم از ازین شاخه ب اون شاخه شدن هیشکی هم بجز شما پاسخگو نیس اسم خودشونو میزارن مسلمون.ببخش زیاد شد حرفم میشه خودتونو معرفی کنین بشناسموتون؟کدوم دانشگاه میخونین؟میخوام اعتناد کنم با این سختی ک من کشیدم ایشالا موفق شم باعت افتخار خودمو شما بشم.این فیلمهای آموزشی ک گفتین از کجا دان کنم؟ ممنونم تو اواین فرصت ج بدین.
      راستی زیستو از فاگوزیست بخونینو از نشرالگو تس بزنین حرف نداره..واس ژنتیک پس چی بخونم؟
      ببخش طولانی شد شرمنده
      دوستم این انجمن یه خوبی داره که بر خلاف اون موسساتی که میگی ارتباط کاربرا بر اساس سود و منفعت نیست و همش رفاقته
      برا منابع به مصاحبه رتبه برترای همینجا سر بزن اینم لینکش مصاحبه با نفرات برتر کنکور
      امیدوارم سال دیگه مصاحبه خودتم توش باشه

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ایشالا واقعا حرف دلمو زدی
      قبولشمو خدمت کنم برا مردمم
      چشم مرسی.ب هرچی میخوای برسی واقعا خوشالم جدی میگم چون خیلی تو این راه پول خرج کردمو....هی....نمیخوام دوباره صغری کبری ببافمو پر حرفی کنم....
      فقط در این حد که بچه ها قدر لحظه هاتونو بدونین همیشه! یه ثانیه ی الا تاثیر ب کل عمری ک بعد این زندگی میکنین.توروخدا ب خودتون رحم کنین از من عبرت بگیرین.دوست من هرکی ک داره این پیامو میخونه رفیق من یه بار فقط جلو آینه وایسا بخودت نگا کن چی کم داری شرافتی؟ چرا بچه دیروزی بیاد ازت جلو بزنه پاشو بذاره رو شونه هات بره بالا بشینه رو صندلی ای ک تو آرزوشو داری؟ ایشالا هیچوقت از خودمون شرمنده نشیم
      یه یاعلی بگو و استارتو بزن(اینو ب خودمم دارم میگم)
      نسل آدمایی مث شما بیاد جای اون حروم خورارو بگیره ایشالا ک تیغ میزنن ب جیب مردم
      بازم سوال داشتم میپرسم تجربه های خودمم منتقل میکنم تا دوستام استفاده کنن

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      داداش ما بین دل و عقلمون موندیم
      عقل میگه تجربی
      دل میگه ریاضی
      موندیم بوخودا

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      همشهری زنجاننین؟
      زنجانین دندانین چیخماخا 1500 دم اشاغا رتبه لازیم دی.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.bahtiyar نمایش پست ها
      همشهری زنجاننین؟
      زنجانین دندانین چیخماخا 1500 دم اشاغا رتبه لازیم دی.
      ولی من هنوز باورم نمیشه اون رزومه ای که گفتین
      با اون رزومه میخایین کنکور تجربی بدین؟

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      رفیق من شرافتی یه چیز بگم منم مث تو بودم ولی چشامونو باز کنیم با خودمون رو راست باشیم
      کسایی ک پشتیبان مالی خوب ندارن مث من و رفتن دنبال دلشون ب کجا رسیدن؟
      تو این زمونه باید ینی باااااید ب حرف عقلت گوش کنی تا بتونی نونت تو روغن باشه
      ایشالا موفق باشی داداشم

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یوخ قارداش اهل میانه ام ولی متولد زنجانم.ایشالا تلاشمو میکنم بهش برسم حتما تو دندون قبدل شدی سن الله؟

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Erfanpzshk نمایش پست ها
      رفیق من شرافتی یه چیز بگم منم مث تو بودم ولی چشامونو باز کنیم با خودمون رو راست باشیم
      کسایی ک پشتیبان مالی خوب ندارن مث من و رفتن دنبال دلشون ب کجا رسیدن؟
      تو این زمونه باید ینی باااااید ب حرف عقلت گوش کنی تا بتونی نونت تو روغن باشه
      ایشالا موفق باشی داداشم
      حرف دل منو زدی .. اونی که پولداره چه به درس و کنکور .. ولی متوسطا و پایینا اگه درس نخونن که آیندشون رو هواس هر چند استئناهایی هم هست ولی نه برای ما ...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن