شیلنگ کپسول آتشنشانی را می کردم تو حلقش و بازش می کردم!!!
اینجوری، ببینید.
http://v.alalam.ir/news/2015/09/06/a...36_25f_4x3.mp4
کلنا عباسک یازینب
من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست
و از آن روز سرم میل بریدن دارد
الهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله
ویرایش توسط Reza j : 15 آذر 1394 در ساعت 00:15
ویرایش توسط Majesty : 15 آذر 1394 در ساعت 20:26
مشکل مملکت ما همینه که سعی میکنن به دنبال تنبیه همچین افرادی بگردن اینا رو باید تشویق کرد بخاطر استعدادهای نهفته ای که در وجودشون هست و پس از آن به عنوان دلقک استخدام سیرک نمود ههههههههه خدایی خیلی باحال بود من بودم بیست میدادم بهش چون از اونجایی که دوتا n صورت و مخرج رو خط زده معلومه یه چیزایی بلده ههههههه گسترش عبارتشم تو حلق هرچی تنبله
معلم؟ امتحان؟
قسمت اول سوال اول که کلا بی معنیه.
رادیکال دو دوم که ساده کردن نداره. میتونست بگه یک به رادیکال دو رو گویا کن ولی ساده کردن رادیکال دو دوم به اون شکل ن توی امتحان میاد ن اثر ی طنز نویس خوبه.
از سوال اول در مورد جبر که به زشت ترین حالت ممکنه پرداخته شده، سوال دوم یهو میپره توی هندسه اول راهنمایی.
سوال سوم بسط دو جمله ای نیوتن اولین بار توی کتاب جبر احتمال رشته ریاضی سال سوم دبیرستان بیان شده.
چیزی که کمی توجه منو جلب کرد تصویر یا شایدم رفلکس تار و نیمه مبهمی از یه چهره اس که در پشت تصویر دیده میشه.
از این حرفا بگزریم... چقت زود میپسندین، چقت زود قانع میشین. مثلا گاهی شده میبینم ی ببوگلابی بی مزه و لوسی به اسم مهران غفوریان یه سری ادا اطفارهای خیلی Loosیی از خودش در میراه اونوقت مخاطب چن ده میلیونی هم داره. وقتی سینما و تلویزیون انقت ضعیف عمل میکنه این وظیفه مخاطب سینما و تلویزیونه که اعتراض کنه به این وضعیت. نه اینکه بشینه ب ی سری ادعاهای بچگانه بخنده.
حالا این حرفایی که زدم چ ربطی داشت؟
هیچی ولش کن... بشین طنزت رو نگاه کن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)