خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

دوباره منبع زیست و سلام.

سلام دوستان گل کنکوری... چون اسمم واسه قرعه کشی فرصت برابر دواومد...کتابای ابی قلمچی زیست پایه و پیش رو دارم....حالا می خواستم بدونم ب نظرتون با این شرایط ایا کتاب تست های دیگه ای هم بگیرم ...راستش خودم میخام ی خیلی سبز واسه زیست سومم بگیرم؟؟؟؟حالا موندم گاج نقره ای هم بگیرم یا ن؟؟؟؟؟؟؟؟اصن وقت میکنم برسم هم گاج نقره ای بخونم ...هم خ سبز...هم ابی قلمچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به نظرم خیلی سبز کافیه و دیگه گاج نگیر

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      به نظر من که الگو بگیر......اگه یه برنامه خوب و دقیق داشته باشی قطعا میرسی هر دوشونو تموم کنی...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

4. Top | #4
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      به نظر من که الگو بگیر......اگه یه برنامه خوب و دقیق داشته باشی قطعا میرسی هر دوشونو تموم کنی...
      من سطح زیستم متوسطه رو ب پاییینه...میترسم نتونم تست های الگو رو بزنم...شما خودت الگو کار میکنی زیست ازموناتو چند میزنی؟؟/

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط uni dentist76 نمایش پست ها
      سلام دوستان گل کنکوری... چون اسمم واسه قرعه کشی فرصت برابر دواومد...کتابای ابی قلمچی زیست پایه و پیش رو دارم....حالا می خواستم بدونم ب نظرتون با این شرایط ایا کتاب تست های دیگه ای هم بگیرم ...راستش خودم میخام ی خیلی سبز واسه زیست سومم بگیرم؟؟؟؟حالا موندم گاج نقره ای هم بگیرم یا ن؟؟؟؟؟؟؟؟اصن وقت میکنم برسم هم گاج نقره ای بخونم ...هم خ سبز...هم ابی قلمچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نشر الگو عالیه
      من هم خیلی سبز و هم نشر الگو رو امتحان کردم
      با خیلی سبز تا دوتا تست میزدم فرار میکردم
      اما نشر الگو خیلی خوبه درسته یه سری اشتباهات داری ولی درسنامه هاش عالین همون چیزایی که نیاز بوده رو گفته نه بیشتر نه کمتر
      تستاشم خیلی خوبه چند اولی رو بزنی بقیه رو راحت میزنی
      بالاخره عوضش کردم : ))
      خب چی بزارم؟؟

اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من سطح زیستم متوسطه رو ب پاییینه...میترسم نتونم تست های الگو رو بزنم...شما خودت الگو کار میکنی زیست ازموناتو چند میزنی؟؟/
      خب شما الو همون آبی رو تموم کن و بعدش بیا به سمت الگو...اینطوری 100 درصد سطح زیستتم میره بالا....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان ببخشید اینجا این سوال رو میپرسم. میخواستم بگم من واسه ازمونا نتونستم اصن زیست 1 رو بخونم و الان زیست 2 شروع شده بنظرتون کم کم با زیست 2 اون یکی زیست رو هم بخونم یا ....؟ خواهشا ج بدید

8. Top | #8
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      یه نظر من آبی شبیه گاج هست پس همون آبی و خیلی سبزو کار کنی که خیلی زیادم هست حتما میرسی....واسه سومم یه مهر و ماه اومده جدید اونم من میخونم خیلی خوبه ...کلا حداکثر 2 تا کتاب بگیر اونم اگه روزی بالای 7 8 ساعت میخونی...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن