خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 45
    1. Top | #31
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HiccUp نمایش پست ها
      1.
      به جای "می ربایند" میگم "همراهی میکنند"
      به جای "سانسور" میگم "بررسی"
      به جای "خفقان" میگم "ترس و وحشت"
      به جای "حذف فیزیکی" میگم "کشتن"
      به جای "قتل زنجیره ای"1 هم میگم "کشتار پیوسته" . . .
      آخرشم معذرت میخوام که اون واژه ها زشت و ناپسند رو به کار بردم . . .
      2.
      چه خوب بود به بقیه توهین نمی کردیم و به عقاید همه احترام میذاشتیم و از کلمه های توهین آمیز مثل "بی حیا" یا "بـی نـاموس" استفاده نمی کردیم . . .
      3.
      تعصبی وجود نداره که درک کنی . . .
      کدوم تعصب؟
      فکر نمیکنم درباره بی بند و باری آمریکا و اینکه پدرشون معلومه یا نه صحبتی کرده باشم . . .
      نه دم از تمدن ایران زدم و نه از فرهنگی که نیست . . .

پ.ن:
      1.مختاری و پوینده و ...
      1.موضوع کلمه نیست . موضوع سیاه نماییه .
      توی هر کشوری هر کس امنیت ملی رو زیر سوال ببره باهاش برخورد میشه . توی هر کشوری هر کسی ضد فرهنگ حاکم بر جامعه باشه و سبب بی فرهنگی بشه باید تقاص پس بده .

2. من از خودم چیزی نگفتم شما میتونید این آمار بی بند وباری رو توی اخبار بخونید . 40 درصد فرزند نا مشروع یعنی بی بند و باری !
      شما که دم از توهین میزنی خبر داری همین شاهین نجفی چه توهینی به امام های شیعه و مراجع کرده ؟ اگه از توهین بدت میاد ک نباید از این افراد حمایت کنی !

3. تعصب همونیه که باعث میشه امثال شما چشمشون رو روی حقیقت ببندن و هرچیزی رو بپذیرن . تعصب همونیه که باعث میشه افرادی برای شاهین نجفی نجس سوت و کف بزنن !
      بی فرهنگی رو کی توی ایران رواج داد ؟

باشه بزن...
      ولی به بحث دیگران تجاوز نکن!!!
      اومدی و با آزادی،به بحث شیرین ما تجاوز کردی...
      ایشون دلشون خواست توی این نیم ساعت که بنده آفلاین بودم به جای من حرف بزنن . اینجا محیط عمومیه بحث خصوصی نداریم
      شما توی این انجمن حق نداری به کسی بگی چه پستی بذاره و چه پستی نذاره آزادی بیان رو زیر پا میذاری حداقل قوانین انجمن رو زیر پا نذار .

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try
      ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 12 آذر 1394 در ساعت 18:41

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ببخشید میام وسط بحثتون!!!جناب hiccup با هیچکدوم از حرفاتون کاری ندارم...ولی این جمله اصلا درست نیست :
      ((توی وطن من هیچ فرهنگی وجود نداشته که بیان و بجاش بی فرهنگی رواج بدن . . .))
      اولا فرهنگ هست...ولی کم است!!! ... دوما خب یعنی میگید چون ما فرهنگ کشورمون پایینه باید بیخیال شیم و هیچ تلاشی واسه بیشتر شدنش نکنیم؟خب نشد که!!!امیدوارم یکم منطقی تر صحبت کنید...
      ویرایش توسط Majesty : 12 آذر 1394 در ساعت 20:07

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      تو این باند (3+k) نفره همکاریشون با شاهین تو کتم نمیره.
      و از یغما که به هر حال استفاده از یک سری الفاظ تو اشعارش یک مقدار دور از شانش محسوب میشه.
      اما واقعا به نظرم نمیاد که بازداشت این 3 نفر(گلرویی،موسوی و اختصاری) بی دلیل باشه.
      وصل شدن به شاهین نجفی که وصل به(؟؟؟؟؟) هست 100 درصد در راستای ارج نهادن به هنر وبیان 4 تا حرف سیاسی نیست.
      و محکوم شدن به 11/5 ماه زندان با 99 ضربه ی شلاق برای اختصاری هم نمیتونه صرفا مسائل ساده وزدن ساز مخالف باشه.
      یکم عمیق تر نگاه کنیم.

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Faghat Pezeshki نمایش پست ها
      تو این باند (3+k) نفره همکاریشون با شاهین تو کتم نمیره.
      و از یغما که به هر حال استفاده از یک سری الفاظ تو اشعارش یک مقدار دور از شانش محسوب میشه.
      اما واقعا به نظرم نمیاد که بازداشت این 3 نفر(گلرویی،موسوی و اختصاری) بی دلیل باشه.
      وصل شدن به شاهین نجفی که وصل به(؟؟؟؟؟) هست 100 درصد در راستای ارج نهادن به هنر وبیان 4 تا حرف سیاسی نیست.
      و محکوم شدن به 11/5 ماه زندان با 99 ضربه ی شلاق برای اختصاری هم نمیتونه صرفا مسائل ساده وزدن ساز مخالف باشه.
      یکم عمیق تر نگاه کنیم.
      واقعا یکم عمیق تر نگاه کنیم ...

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      1. سپاس،من قانع شدم،امنیت ملی با شعر یغما به خطر می افتد،غرور ملی هم لکه دار میشه باهاش،فرهنگ نداشته ی کشور رو به خطر میندازه و . . .

2.من گفتم از خودت چیزی گفتی؟من فقط گفتم که "
      فکر نمیکنم درباره بی بند و باری آمریکا و اینکه پدرشون معلومه یا نه صحبتی کرده باشم . . ."
      هنوزم میگم،من کی از آمریکا و بند و باری گفتم که مسئله اشو کشوندی وسط؟آیا من آمار روابط و فرزندان نامشروع آمریکا رو انکار کردم؟داری بحثو منحرف میکنی که خیلی بده!
      بله،واژه به واژه ی اون آهنگ های توهین آمیز رو حفظم . . .

3.
      واقعاً؟
      پس من تعصبم رو دوست دارم و به همچین تعصبی افتخار میکنم . . .
      حقیقت چیز خوبیست . . .
      البته من برای هیچکس کف و سوت نمیزنم . . .
      "که خَر شو
      که کَر شو
      که کور شو
      دهان را ببند
      دهان را ببند
      دهان را ببند"

توی وطن من هیچ فرهنگی وجود نداشته که بیان و بجاش بی فرهنگی رواج بدن . . .

شما مخاطب من نبودید(اینبار تو پریدی وسط بحثی که به تو مربوط نی)
      MR.DR یه چیزی گفت
      جواب دادم
      اونم جوابمو داد
      منم تمومش کردم...
      الانم اگه جسارتی به جناب عالی کردم عذر میخوام...
      1- چطور توی آمریکا به خاطر فکر کردن در مورد نظریات داروین استاد دانشگاه رو میگیرن میندازن بیرون ! توی ایران یه نفر که داره به عقاید یه ملت توهین میکنه باید آزاد بگرده ؟

2- من در مورد شما اون رو نگفتم فقط فرهنگ آمریکایی رو توصیف کردم و گفتم حالا که آمریکا همچین فرهنگی داره قرار نیست ما هم مثل اونها باشیم نمیدونم چرا شما به خودت گرفتی !؟

3- شما تعصب رو دوست داری به خودت مربوطه ولی بد نیست پست قبلیت رو دوباره بخونی ! حقیقت واقعا چیز خوبیه ولی توهین کردن به عقاید یه ملت خیلی بده ! خیلی
      شما دهنت رو باز کن هرچه خواستی بگو ولی حق نداری به اسم آزادی بیان توهین کنی . حق نداری به اسم آزادی بیان تخریب کنی . حق نداری به اسم آزادی بیان تهمت بزنی . اگه حرفی داری با سند بیا حرفت رو بگو . توی این دور و زمونه حرف بی سند رو فقط احمق ها باور میکنن .

در مورد فرهنگ هم فک کنم شما یا سنت خیلی پایینه یا بی بی سی زیاد نگاه کردی . در هر صورت برو از یه بزرگتر بپرس که 10 سال پیش بی بند و باری توی کشور چقدر بود و آیا مردم با این وضع تو خیابون میگشتن یا نه ؟

بحث بین فرد x و y توی انجمن عمومی معنا نداره و امیدوارم اینو درک کرده باشی

در هر صورت من قصدم این نبود که باعث آزردگی شما بشم.اگه شدم واقعا عذر میخوام فقط لطفا قوانین رو مطالعه کنید .

There is enough light
      for one who wants to see

6. Top | #36
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      1.
      اونجا آمریکاست و اینجا ایرانه!!
      توهین یغما به کدوم عقیده بوده؟لطفا دقیق و با منبع ذکر بشه!

2.
      آخرش ربط روابط و فرزندان نامشروع توی آمریکا رو با اون متنی که در مورد یغما نوشتم نفهمیدم...

3.
      توهین به عقاید هیچ کس تایید نمیشه...محکومه!
      پست قبل رو خوندم،گفتم تعصبی نیست،گفتی همچین چیزی هست،گفتم اگه این تعصبه من به داشتنش افتخار میکنم...
      من در پوشش آزادی بیان به کسی توهین نکردم!(برخلاف شما توی پست اول که به یه نفر گفتی بی حیا و بیناموس!)
      کسی رو هم تخریب نکردم...
      در مورد کدوم یکی از حرفام سند میخوای؟بگو تا بیارم که احمق فرض نشی...(شما هم از توهین یغما به عقیده ها سند بیار)

من سنم خیلی کمه متاسفانه!
      ولی میتونم ده سال قبل رو به یاد بیارم...
      از نظر پوشش که فرق کرده!!
      اقتضای زمان و زمونه اس که پوشش عوض میشه...
      دقت کنی میبینی همون ده سال پیش هم با 10 سال قبلش فرق میکنه پوشش!!
      ولی
      آمار بی بند و باری چه تغییری کرده؟نمیدونم من!!!!!!!!(سند و مدرک معتبر رو کن و آمار بده)

آها...
      پس من از شما و آقادکتر پوزش میخوام که اینو درک نکرده بودم...
      1- بله دقیقا به همین دلیل هست که هر کسی حق نداره فرهنگ آمریکاییش رو توی ایران پیاده کنه !
      برگرد به سه تا صفحه قبل . پست من درباره شاهین نجفی بود نه یغما گلرویی . در مورد یغما گلرویی فقط گفتم بازداشت فردی که با شاهین نجفی همکار بوده بی دلیل نیست .

2-شما نمیخوای تفاوت فرهنگ ها رو درک کنی به من ربط نداره

3- جدی ؟ میشه بپرسم نظر شما در مورد شاهین نجفی چیه ؟ بله من رو حرف هستم و بی حیایی این فرد رو میشه از لخـت شدن توی کنسرت هاش تشخیص داد !
      من که حرف شما رو باور ندارم اینو به اونایی که فک میکنن چقد شما داری درست میگی بگو !
      میتونی برای اینکه مطمئن بشی متن آهنگ پونز رو که یغما گلرویی نوشته یه نگاه بندازی ادب حکم میکنه همچین چیزی رو اینجا ننویسم ولی توی نت هست دوستان میتونن نگاه بندازن

اقتضای زمونه دقیقا چیه ؟ کدوم زمونه ای بی حیایی رو اقتضا میکنه ؟ از وقتی ماهواره وارد خونه مردم شد بی فرهنگی بین مردم گسترش پیدا کرد .
      شما 10 سال پیش و 20 سال پیش رو با حالا مقایسه کن ! چقد فرهنگ مردم بین این بازه های 10 ساله عوض شده ؟؟

فاجعه در ایران، رشد دوبرابری آمار زنان معتاد

https://www.tabnak.ir/fa/news/423952...B1%D8%A7%D9%86

There is enough light
      for one who wants to see

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      صلوات بفرستید برید سر درستون
      اللهم صل علی محمد و آل محمد
      ولی خدایی شعراش پرمحتوا بود

8. Top | #38
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_reza_sbt نمایش پست ها
      صلوات بفرستید برید سر درستون
      ولی خدایی شعراش پرمحتوا بود
      پر محتوا !!!؟ من برم اسید بخورم !

There is enough light
      for one who wants to see

9. Top | #39
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      1.
      منم دلیل بازداشتش رو گفتم...
      چون خودشو سانسور نکرد و مخالف بود...
      اگه یکمی عمیق تر ببینیم هم به حرف @Faghat Pezeshki میرسیم که چیزای دیگه ای پشت پرده است.

2.
      من خرم

3.
      نظرم در مورد شاهین نجفی: یه انسان دوپا که میخوره و راه میره و مشنوه و . . .
      *** شد؟میفرماید لختیم شکلِ باد/اما بی شرف نیستیم!!!
      خوب همونطور که بدون سند و مدرک باور داشتن به چیزی حماقته؛باور نداشتن به همون چیز بدون دلیل و سند و مدرک هم نیز . . .
      پونز...
      به عقیده ی کسی توهین کرده؟
      توی پونز یه سری واقعیت ها رو گفته...

اقتضای زمونه : نیاز های درست یا اشتباه بشر !
      هیچ زمونه ای بی حیایی رو تایید نمیکنه!

خوب مدارک رو بررسی کردم،قبولشون کردم...
      حالا یه سوال،آیا نوشته ی نویسنده ها و شعرِ شاعرا در این بی بند و باری دخیل بوده؟
      1- من هم دلیل اینکه چرا نباید این اشعار رو توی ایران بگه گفتم ! شما میخوای اسم این اشعار رو بذاری سانسور نکردن مشکل من نیست

2- ...؟

3- و به امام مسلون ها و مراجع توهین میکنه و ...

کسی که پوشش برای خودش تعریف نکنه با حیوون هیچ فرقی نداره ! مگه حیوون زندگی نمیکنه ؟ مگه حیوون جفت گیری نمیکنه ؟ مگه برای خودش خوش نیست ؟ عقل حکم میکنه انسان پوشش داشته باشه !

نمیدونم توی شاهین شهر چه خبره که این برای شما عادیه ! شما راضی هستی این شعر و شعر های مشابهش رو خواهرت گوش کنه ؟

خوبه که میدونید نیاز زمونه هیچ وقت بی بند و باری نبوده ! عقل سلیم انسان این رو نمیپذیره ! ولی در مورد اشتباه بشر باید کمی فکر کرد ! کی اشتباه کردن رو به ایرانی ها یاد داد ؟

این سوالت رو خودت جواب بده ! راضی هستی اینجور شعر ها رو خواهرت بشینه گوش کنه یا نه ؟

There is enough light
      for one who wants to see

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نظرات دو طرف رو خوندم...
      این جواب منه...

همیشه شنیده ایم میگویند ایرانی ها بهره هوشی بالایی دارند. امادر واقع نتایج تحقیقات چنین چیزی را ثابت نمی کنه. میانگین بهره هوشی ما شاید چیزی بین پنجاه تا هفتادم دنیا باشد. حالا مهاجرت نخبگان و کوچ بهره های هوشی بالا را به این واقعیت اضافه کنید که به مرور غلظت ژن های با بهره هوشی بالا را در میان مردم این سرزمین کاهش می دهد.

اما چیزی که باعث شد این خطوط را بنویسم خواندن یک خبر در میان انبوه خبرهای مربوط به حملات تروریستی پاریس بود:
      تاکسی های پاریس پس از بروز اولین موج وحشت در شهر، تاکسی مترهای خود را خاموش کردند و مردم را به رایگان و سرعت به خانه هایشان رساندند.
      دقت کنید فرار نکردند که جان خود را نجات دهند. مثل وقتی توی این مملکت یک نم باران می زند مسیرهای خطی را نیز تعطیل نکردند که توی چشم مردم مستاصل زل بزنند و یک مسیر همیشگی را فقط دربستی آن هم چند برابر قیمت ببرند. خیر! وظیفه شهروندی خود را بیشتر از قبل آن هم رایگان انجام دادند.
      در ژاپن سونامی آمد و مردم میلیون ها «ین» پول نقد را که پیدا کردند به دولت دادند. عده ای به صورت داوطلبانه خطر مرگ را پذیرفتند و در نیروگاههای هسته ای باقی ماندند.
      بم زلزله شد عده ای برای یافتن پولهای بی صاحب از آنسوی کشور به زحمت خود را رساندند!
      می دانید کشورهای توسعه یافته متمدن ترند. شاید به شما بربخورد اما ما کمتر از آنها متمدن هستیم. حرف از گذشته های دور نزنید. ۲۵۰۰ سال پیش فلان بودیم .....
      تمدن یاد گرفتنی است. از همین نکته ساده که در کودکی یادمان می دهند با دست غذا نخوریم تا جایی در بزرگسالی هنوز یاد نگرفته ایم چیزی که در ماشین ما اضافه است در خیابان هم زباله محسوب می شود آن را بیرون نیندازیم.
      همین که در این فرهنگ «زرنگ» کسی است که کمتر زحمت می کشد و سر دیگران کلاه می گذارد و از شرایط اضطراری جامعه ثروت جمع می کند و کسی که پشتکار دارد و شبانه روز زحمت و مشقت می کشد «احمق» است نشان می دهد ما بهره هوشی پایینی داریم.
      علی نیکویی

11. Top | #41
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      پر محتوا !!!؟ من برم اسید بخورم !
      وقتی درک شما از شعر همینه و فقط قصد تحمیل عقایدتون رو دارید معلومه نمیشه بحث کرد
      روزگاری کفران خدا، بزرگ ترین کفران بود.
      اما خدا مرد
      و در پی آن این گویان نیز مردند.
      اکنون کفران زمین سهمگین ترین کفران است.

چنین_گفت_زرتشت

12. Top | #42
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دانلود فایل Download Shahin Najafi Goftar for Glayol mp3 از آپلود آی آر

دوستان نقل قول نگیرید لطفا نظر من همینه(نظر شخصی)
      اما خدا مرد

چنین_گفت_زرتشت

13. Top | #43
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      1. پس آزادی بیانی که چند پست قبل میگفتی چی میشه؟

2.آهنگ شاهینه!!!

3.در مورد آهنگای شاهین،همه رو گوش دادم!!!بدون استثنا!!!
      از بعضیا خوشم اومد و از بعضیاش خوشم نیومد...

4.خوب؟من گفتم بدون پوشش باشی؟گفتم بی پوششی خوبه؟فقط شعر شاهینو نقل کردم...

5.شاهین شهر خبری نی...همه چی آرومه!!!!

6.خواهرِ نداشته ی من به عنوان یه انسان ، آزاده هر آهنگی که دوست داره بشنوه ، هر کتابی که دوست داره بخونه و تا جایی که عرف جامعه رو زیر پا نذاره هر پوششی که دوست داره رو داشته باشه . . .همینطور حق داره هر عقیده ای داشته باشه...

منکه میدونم الان میای و مهر بی غیرتی میزنی به پیشونیم ولی "منو ببخش که واسم نداری هیچ اهمیتی"...
      1- آزادی بیان آزادی بی فرهنگی نیست برادر من .

2- میدونم . ولی اون سایت فیلتر بود نتونستم محتوای گهربارش رو بخونم

3- خوش به حالتون

4- جواب آقا شاهینتون رو دادم !

5- خدا رو شکر !

6- من شما رو نمیشناسم و عقیدتون برای خودتون محترمه . ولی شما که به قانون احترام میذاری بدون که قانون توی ایران بی بند و باری نیست !

There is enough light
      for one who wants to see

14. Top | #44
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یغما گلرویی در بند 209 زندان اوین به سر می برد
      خبرگذاری بام-با استناد به صحبت های زندانیان یغما گلرویی به بند 209 زندان اوین منتقل شده است.
      اما خدا مرد

چنین_گفت_زرتشت

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      با قرار وثیقه

یغما گلرویی آزاد شد

1.jpg

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)