Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
اولا به احتمال خیلی زیاد ترمیم معدل باشه
دوما اگه اونم نشد من دو تا دوس داشتم یکی معدل 15 و یکی 19 ددرصداشون تقریبا یکی بود یکی اورد 7000 یکی اورد 9100 یعنی شما اگه خوب بخونی و مثلااا بتونی در حد رتبه 500 کنکورو بدی شاید رتبت شد 3000 یا 2500 و قبول میشی آزاد ... یغنی قشنگ میشه از الان هر کاری کرد .. من دوستم از بهمن خوند 1600 اورد و دندان میخونه فقط باید با برنامه بری و زیاد بخونی همین
رفتم بنیاد شهید گفتن تراز کنکورت 7500باشه هر رشته و هر دانشگاهی بخواهی میتونی بری میخوام هدف گذاری ام تراز 8000باشه این تراز چه درصدایی رو میخواد؟
با این معدلی که داری باید درصدات نجومی بشه تا همچین ترازی بیاری ! در ضمن هر رشته و هر دانشگاهی هم نمیتونی قبول بشی چون سه تا رشته اول تجربی گزینششون با بقیه متفاوته و در کنار اون ظرفیت دانشگاه های برتر توسط بهترین های هر زیر گروه پر میشه ! شما اگه بخوای بهترین رشته و بهترین دانشگاه رو قبول بشی باید جز بهترین ها بین هم گروه هات باشی
There is enough light for one who wants to see
1- با توجه به وضعیت تحصیلیتون سفارش میکنم حتما برای دروس اختصاصی در کلاس موسسات آموزشی کنکوری شرکت کنید
2- حتما در آزمون های آزمایشی گاج یا قلمچی شرکت کنید
3- منابعتون رو به این صورت تهیه کنید
ادبیات : جامع خیلی سبز + قرابت معنایی خیلی سبز + تاریخ ادبیات خیلی سبز+ لغت و املا خیلی سبز
عربی : جامع خیلی سبز
دینی : جامع خیلی سبز
زبان : مبتکران یا شبقره
ریاضی: خیلی سبز
زیست : تانک تخته سیاه + سال به سال نشرالگو
فیزیک : جامع 4 جلدی نشرالگو یا خیلی سبز
شیمی : سال به سال نشر الگو
من توصیه میکنم امسال در کلاس ها شرکت کنید و سال بعد در کنکور ولی اگه میتونید ( این توانایی رو در خودتون می بینید ) مانعی نداره که امسال در کنکور شرکت کنید
موفقیت یعنی خوشحال بودن
کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88
دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95
موفقیت اتفاقی نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)