نوشته اصلی توسط
ehsan7777777
سلام دوست عزیز
بی شک کسیکه مهندسی کامپیوتر رو توی یه دانشگاه صنعتی دولتی میخونه خیلی سطحش از کسیکه همین رشته رو توی پیام نور میخونه بالاتره......(واقعا تفاوت فاحشی وجود داره از لحاظ سطح آموزش، سختگیری اساتید، تجهیزات کارگاه و ....)
ولی به نظر من رشته های علوم انسانی مثل حسابداری، شبیه رشته های مهندسی ریاضی نیست ، که سطح دانشگاه ، داخلش خیلی اثر گذار باشه.....
بیشتر بر میگرده به اراده و پشتکار خود فرد در طی زمان تحصیل.....
اگه من بودم به جای اینکه یه سال از عمرمو صرف درس خوندن واسه حسابداری دانشگاه دولتی کنم ، می رفتم و همین پیام نور رو ثبت نام می کردم(البته اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری)، و توی چهار سال کارشناسی ، با پشتکار زیاد هم معدلم رو بالا می آوردم و هم واسه ارشد درست و درمون میخوندم.....
بعد ارشدو می رفتم یه دانشگاه خوب.....
از طرف دیگه ، گمون میکنم موقع آزمون استخدام توی دستگاه های مختلف اونم واسه رشته ای مثل حسابداری زیاد واسشون مهم نیست که مدرکت مال چه دانشگاهیه.....
فقط باید نمره کتبی خوبی توی آزمون استخدامی اون دستگاه آورده باشی..... مصاحبه رو هم خوب بگذرونی....
نصیحت دوستانه: دوست من اگر وارد این رشته شدی (حالا چه دانشگاه دولتی و چه دانشگاه پیام نور)،حتما برو و همون ابتدای کار چنتا نرم افزار حسابداری مثل هلو و .... رو یاد بگیر و حتما حتما حتما برو و یه جایی مشغول بکار شو (موسسه مالی ای ، شرکت های حسابداری، بانکای قرض الحسنه و شرکتای اقتصادی و .........)
(حتی اگه هیچ دستمزدی بهت ندن....اصلا خودت پیش قدم شو و بگو که اومدم مفتی کار کنم ....)
باور کن اگه این کار رو بکنی بعد از 4 سال کارشناسی واسه خودت یه پا حرفه ای می شی ، دیگه مثل خیلی از فارغ التحصیلا ی این رشته دنبال کار نمی گردی ، بلکه کار میاد دنبال تو......
راستی یاد شعر پایین افتادم :
اگر ممالک روی زمین به دست آری / بهای مدت یک روز زندگانی نیست....
(یعنی برو همین پیام نور....)