خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 77
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      داداش یه کلام از یک برادر بزرگتر بشنو و دیگر هیچ......
      من 30سالمه زمان کنکور عشق پزشکی بودم ولی چون کسی نبود راهنماییم کنه یه چیزه دیگه قبول شدم رفتیم دانشگاه 4 سال خوندیم خدمتم رفتیم زنم گرفتیم کارمندم شدیم ولی عشقم را فراموش نکردم و نمیکنم دوباره از پارسال خوندم برای پزشکی
      یکه سوال چرا سالی دیگه میخای خودتو بکشی مگه بعد دو سال کنکور تعطیله فوقش میری خدمت دیگه چه اشکال داره مگه بشین ادامه بده برادر من سراغ دارم 6 سال پشت کنکور بود تا به هدفش رسی عمر می گذرد مانند برق و باد حالا جدا از این ایشالا که سال دیگه به هدفت می رسی به قول دوستان فقط بخوووووووووووووون

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alilovegham نمایش پست ها
      اول بگم هرکسی برا خودش توزندگی ی هدفى داره من یادمه وقتی سال دوم بودم دست خودمو با تیغ بریدم وخونشو ریختم روی کاغذدفترخاطراتم زیرشم نوشتم برا درس خوندنم خونمو گذاشتم اما ب دلایل مشکلات مدرسه وخانواده نتونستم تو کنکور 94موفق بشم هیچ کسی ام مشکلات من را درک نکرد امسال خواستم خودکشی کنم اما با خودم گفتم هنوز ی سال وقت دارم و امسال این کارو نکردم تصمیم گرفتم اگه امسال مث پارسال کنکورا خراب کنم خودکشی کنم و از این زندگی راحت بشم چون اگه کنکورا خراب کنم دیگه چیزى برا از دست دادن ندارم و عشق وزندگیم کنکور بوده ک اگه خراب کنم اونو از دست دادم و بعد کنکور 95 راحت با ی لحظه غلبه بر ترس خودمو میکشم چون واقعأ تو راه کنکور هرچی را ک داشتم گذاشتم . . . دیگه بعد کنکور هدفی را زنده بودن ندارم
      برادر عزیز شما با متنی که نوشتی نشون دادی که فرد به شدت احساسی و تاثیر پذیر از حرف دیگران هستی . پس اولا بگم که کار خیلی خوبی کردی که اینجا حرفتو زدی !
      گفتی برای خودکشی باید ی لحظه بر ترست غلبه کنی ؟؟؟!!! خودکشی خودش مصداق ترسو بودنه برادر من! مصداق ضعیف بودن فرد ! اگه عاشق یه رشته یا فرد خاصی ؛ اگه همه زندگیت رسیدن به یه رشته یا فرد خاصه باید براش سختی بکشی . اکثر بچه های الان کنکور براشون سخت و طاقت فرساست چون تا الان همه چیزشون گردن بقیه بوده و همه چیز آسون پیش میرفته ! به آسون بودن عادت کردیم ؛ کنکور برامون سخته چون تا حالا سختی تو زندگی نداشتیم ! اگه چیزی یا کسی زندگیته باید زندگیتو بپاش بزاری نه اینکه جا بزنی تا یکی دیگه صاحب اون چیزی بشه که تو میخواستیش و جا زدی !
      از لحن حرف زدنت برمیاد که خودت رو خیلی قوی و شجاع میدونی ولی شجاعت تو تو غلبه بر ترس نیست ! تو روبرو شدن ما مشکلات برای رسیدن به هدفه قدرت هم شکست دادن مشکلات برای رسیدن به هدفه . تو هدف داری ولی به هدفت باور نداری ! داری خودتو گول میزنی که میگی هدف دارم . هدف چیزیه که قلبت بخواد و ذهنت نتونه اونو نادیده بگیره تو تو ذهنت به خودت میگی هدف دارم و هدفم فلان چیزه ولی واقعیت اینه باور نداری که اون هدف رو میتونی بدست بیاری . همش یه چیزی تو اعماق وجودت میگه نع نمیشه ! اون کجا و تو کجا ! ولی وقتی به هدفت باور پیدا کنی دیگه چیزی جلودارت نیست ! خودت خواهی دید که همه چیز و همه دنیا بدون اینکه تو ازشون بخوای دارن برای رسیدن به اون هدف کمکت میکنن . فکر کن ! هدف باور میخواد . هدفت رو باور کن تا دنیا در مقابلت به زانو دربیاد . تمام کائنات بدون اینکه تو فکرشو بکنی تو رو به سمت هدفت میکشونه . خودت و هدفت رو باور کن توانایی هات رو باور کن صادقانه با خودت رفتار کن با خودت صادقانه حرف بزن تا تاثیرش رو تو روند زنگیت ببینی ...
      خوب به این جمله فکر کن و چندبار جمله بعد رو تکرار کن . باور به هدف باور به خودت و تواناییته
      به هدفم و خودم باور دارم پس جا نمیزنم تا بهش برسم . من به هدفم میرسم چون قدرت و شجاعت کافی دارم...
      ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 07 آذر 1394 در ساعت 13:35

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir0017 نمایش پست ها
      برادر عزیز شما با متنی که نوشتی نشون دادی که فرد به شدت احساسی و تاثیر پذیر از حرف دیگران هستی . پس اولا بگم که کار خیلی خوبی کردی که اینجا حرفتو زدی !
      گفتی برای خودکشی باید ی لحظه بر ترست غلبه کنی ؟؟؟!!! خودکشی خودش مصداق ترسو بودنه برادر من! مصداق ضعیف بودن فرد ! اگه عاشق یه رشته یا فرد خاصی ؛ اگه همه زندگیت رسیدن به یه رشته یا فرد خاصه باید براش سختی بکشی . اکثر بچه های الان کنکور براشون سخت و طاقت فرساست چون تا الان همه چیزشون گردن بقیه بوده و همه چیز آسون پیش میرفته ! به آسون بودن عادت کردیم ؛ کنکور برامون سخته چون تا حالا سختی تو زندگی نداشتیم ! اگه چیزی یا کسی زندگیته باید زندگیتو بپاش بزاری نه اینکه جا بزنی تا یکی دیگه صاحب اون چیزی بشه که تو میخواستیش و جا زدی !
      از لحن حرف زدنت برمیاد که خودت رو خیلی قوی و شجاع میدونی ولی شجاعت تو تو غلبه بر ترس نیست ! تو روبرو شدن ما مشکلات برای رسیدن به هدفه قدرت هم شکست دادن مشکلات برای رسیدن به هدفه . تو هدف داری ولی به هدفت باور نداری ! داری خودتو گول میزنی که میگی هدف دارم . هدف چیزیه که قلبت بخواد و ذهنت نتونه اونو نادیده بگیره تو تو ذهنت به خودت میگی هدف دارم و هدفم فلان چیزه ولی واقعیت اینه باور نداری که اون هدف رو میتونی بدست بیاری . همش یه چیزی تو اعماق وجودت میگه نع نمیشه ! اون کجا و تو کجا ! ولی وقتی به هدفت باور پیدا کنی دیگه چیزی جلودارت نیست ! خودت خواهی دید که همه چیز و همه دنیا بدون اینکه تو ازشون بخوای دارن برای رسیدن به اون هدف کمکت میکنن . فکر کن ! هدف باور میخواد . هدفت رو باور کن تا دنیا در مقابلت به زانو دربیاد . تمام کائنات بدون اینکه تو فکرشو بکنی تو رو به سمت هدفت میکشونه . خودت و هدفت رو باور کن توانایی هات رو باور کن صادقانه با خودت رفتار کن با خودت صادقانه حرف بزن تا تاثیرش رو تو روند زنگیت ببینی ...
      خوب به این جمله فکر کن و چندبار جمله بعد رو تکرار کن . باور به هدف باور به خودت و تواناییت
      به هدفم و خودم باور دارم پس جا نمیزنم تا بهش برسم . من به هدفم میرسم...
      با گوشی میام حال نوشتن ندارم
      همینارو میخاستم بگم
      دمت گرم گفتی

4. Top | #49
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alilovegham نمایش پست ها
      اول بگم هرکسی برا خودش توزندگی ی هدفى داره من یادمه وقتی سال دوم بودم دست خودمو با تیغ بریدم وخونشو ریختم روی کاغذدفترخاطراتم زیرشم نوشتم برا درس خوندنم خونمو گذاشتم اما ب دلایل مشکلات مدرسه وخانواده نتونستم تو کنکور 94موفق بشم هیچ کسی ام مشکلات من را درک نکرد امسال خواستم خودکشی کنم اما با خودم گفتم هنوز ی سال وقت دارم و امسال این کارو نکردم تصمیم گرفتم اگه امسال مث پارسال کنکورا خراب کنم خودکشی کنم و از این زندگی راحت بشم چون اگه کنکورا خراب کنم دیگه چیزى برا از دست دادن ندارم و عشق وزندگیم کنکور بوده ک اگه خراب کنم اونو از دست دادم و بعد کنکور 95 راحت با ی لحظه غلبه بر ترس خودمو میکشم چون واقعأ تو راه کنکور هرچی را ک داشتم گذاشتم . . . دیگه بعد کنکور هدفی را زنده بودن ندارم
      ای بابا ........آخه این چه حرفاییه آدم افسردگی می گیره درسته که کنکور مسیر زندگیتو ممکنه مشخص کنه ولی آخر دنیا که نیست..الان من میشناسم کسایی رو که بعد 4 سال و 8 سال کنکور قبول شدن تو بدترین شرایط....این حرفا رو نزن برادرم فکر کردن به پایان هر اتفاقی حضورشو برات تلخ میکنه مثه همین کنکور پس بهش فکر نکن و فقط با دید مثبت جلو برو وگرنه با فکر خودکشی روحتو می کشی نه جسمت..........
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

5. Top | #50
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برادر عزیز شما با متنی که نوشتی نشون دادی که فرد به شدت احساسی و تاثیر پذیر از حرف دیگران هستی . پس اولا بگم که کار خیلی خوبی کردی که اینجا حرفتو زدی !گفتی برای خودکشی باید ی لحظه بر ترست غلبه کنی ؟؟؟!!! خودکشی خودش مصداق ترسو بودنه برادر من! مصداق ضعیف بودن فرد ! اگه عاشق یه رشته یا فرد خاصی ؛ اگه همه زندگیت رسیدن به یه رشته یا فرد خاصه باید براش سختی بکشی . اکثر بچه های الان کنکور براشون سخت و طاقت فرساست چون تا الان همه چیزشون گردن بقیه بوده و همه چیز آسون پیش میرفته ! به آسون بودن عادت کردیم ؛ کنکور برامون سخته چون تا حالا سختی تو زندگی نداشتیم ! اگه چیزی یا کسی زندگیته باید زندگیتو بپاش بزاری نه اینکه جا بزنی تا یکی دیگه صاحب اون چیزی بشه که تو میخواستیش و جا زدی ! از لحن حرف زدنت برمیاد که خودت رو خیلی قوی و شجاع میدونی ولی شجاعت تو تو غلبه بر ترس نیست ! تو روبرو شدن ما مشکلات برای رسیدن به هدفه قدرت هم شکست دادن مشکلات برای رسیدن به هدفه . تو هدف داری ولی به هدفت باور نداری ! داری خودتو گول میزنی که میگی هدف دارم . هدف چیزیه که قلبت بخواد و ذهنت نتونه اونو نادیده بگیره تو تو ذهنت به خودت میگی هدف دارم و هدفم فلان چیزه ولی واقعیت اینه باور نداری که اون هدف رو میتونی بدست بیاری . همش یه چیزی تو اعماق وجودت میگه نع نمیشه ! اون کجا و تو کجا ! ولی وقتی به هدفت باور پیدا کنی دیگه چیزی جلودارت نیست ! خودت خواهی دید که همه چیز و همه دنیا بدون اینکه تو ازشون بخوای دارن برای رسیدن به اون هدف کمکت میکنن . فکر کن ! هدف باور میخواد . هدفت رو باور کن تا دنیا در مقابلت به زانو دربیاد . تمام کائنات بدون اینکه تو فکرشو بکنی تو رو به سمت هدفت میکشونه . خودت و هدفت رو باور کن توانایی هات رو باور کن صادقانه با خودت رفتار کن با خودت صادقانه حرف بزن تا تاثیرش رو تو روند زنگیت ببینی ...خوب به این جمله فکر کن و چندبار جمله بعد رو تکرار کن . باور به هدف باور به خودت و تواناییتهبه هدفم و خودم باور دارم پس جا نمیزنم تا بهش برسم . من به هدفم میرسم چون قدرت و شجاعت کافی دارم...
      دقیقأ حرفات مصداق من بود

6. Top | #51
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Weed Master نمایش پست ها

=-=-=-=-

ali love gham

:D

اسمتم عوض کن لطفا
      به شدت با این حرف هم موافقم . راست میگه خوب غم ؟ دهنم سرویس شد تا خوندمش !
      اون یکی دوستمون هم راست میگه کلا موزیک غمگین و از این متال هایی که درباره مرگ و نا امیدیه گوش نده . درسته شاید معنی جملات رو نفهمی ولی جوری تنظیم میشن که حس ناامیدی و غم رو به آدم القا میکنن نامردا !
      از این به بعد فقط امید جهان .... امید جهان ... امید جهاااان امید جهان
      ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 07 آذر 1394 در ساعت 14:11

7. Top | #52
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به شدت با این حرف هم موافقم . راست میگه خوب غم ؟ دهنم سرویس شد تا خوندمش !
      اون یکی دوستمون هم راست میگه کلا موزیک غمگین و از این متال هایی که درباره مرگ و نا امیدیه گوش نده . درسته شاید معنی جملات رو نفهمی ولی جوری تنظیم میشن که حس ناامیدی و غم رو به آدم القا میکنن نامردا !
      از این به بعد فقط امید جهان .... امید جهان ... امید جهاااان امید جهان

یک بزرگواری ( حامد خان پهلان ) درباره ی رفتن عشقش اهنگ خونده

اما با خوشحالی !

استارتر دانلود کن حتما : )))

http://dl.ahangestan.in/music/92/92....t%5B128%5D.mp3
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

8. Top | #53
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      باکمک دوستان همچی عوض شد انشاالله پزشکی

صلوات عنایت فرمایید

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      حالا همه روان شناس شدن تو این تاپیک

10. Top | #55
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -AMIN- نمایش پست ها
      باکمک دوستان همچی عوض شد انشاالله پزشکی

صلوات عنایت فرمایید
      خدا رو شکر

« اللهم صل على محمد و آل محمد و عجل فرجهم »

11. Top | #56
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خودکشی الکی نیست که

باید یه سری زمینه ها فراهم باشه

من یکیو میشناسم مجبور شد برا خودکشی جفت کلیه هاشو بفروشه یدونه .... بخره تا جرات خودکشی پیدا کنه
      @Weed Master
      گرامی نظر شما در این مورد چیه ؟

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط H03ein نمایش پست ها
      حالا همه روان شناس شدن تو این تاپیک
      همه رو نمیدونم برادر ولی خود من تو مدرسه مشاور بودم !
      یعنی کار مشاور مدرسمون کاملا کساد بود چون همه برای مشاوره میومدن پیش من
      موردی اینطوری هم داشتم و اونم به سلامت رفت رسید به هدفش الان هم داره مهندسی نفت میخونه ! لامصب مشاوره دیده بود کلا کارو بارش رو کساد کردم آدم اجیر کرده بود ترورم کنن !

13. Top | #58
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      داداش گلم منم پشت کنکورم منم حرص میخورم ولی این راهش نیست
      تلاش کن کم کاری نکن اگ شد ک خداروشکر اگ نشد تواناییت همین بوده تو زمینه کنکور
      ببین داداش من الان این همه بازیکن فوتبال نگا
      بنظرت ی بازیکن شب و روزم تلاش کنه ب سطح مسی و رونالدو میرسه؟
      جواب با قاطعیت خیر
      چون اونا ی استعدادم دارن داش اره استعداد مهمه
      اونی ک میگ رستگار رحمانی از خدمت اومد و فلان و بهمان شد در جوابش بگم رستگار قبل تجربی تو کنکور ریاضی چن شد؟
      در ضمن راجب اون دنیا و عذاباش بگم که عزیزان من کی تا حالا ازون دنیا برگشته؟
      کی خبر اورده؟
      صرفکتب دینی میش خدا ایقد ضعیف تصور کرد ک بخاطر اشتباه بندش اون نقره داغ کنه؟
      ینی نعوذ بالله خدا عقده داره ک ما براش بندگی کنیم؟
      ب خدایی خدا این خدا ک برا ما تعریف کردن واقعیت نداره خدا بالاتر ازین اوصاف ک بخاد بندش اذیت کنه
      اندکی تفکر!!!

14. Top | #59
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -AMIN- نمایش پست ها
      خودکشی الکی نیست که

باید یه سری زمینه ها فراهم باشه

من یکیو میشناسم مجبور شد برا خودکشی جفت کلیه هاشو بفروشه یدونه .... بخره تا جرات خودکشی پیدا کنه
      @Weed Master
      گرامی نظر شما در این مورد چیه ؟
      ب نظر من یک حرکتی بکنی که مرگ مغزی بشه

بعد اعضارو اهدا کنن شیک تره !

: دی

جهنم هم که بره فوقش 1-2تا حوری میدن بهش سرش گرم باشه

از هیچی بهتره : ))
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

15. Top | #60
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خودکشی هم خز شد ... !

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن