خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 77
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alilovegham نمایش پست ها
      نمیگم دردام بیشتره اما اینا مسائل شخصیه ى وقت آدم هست تو سخت ترین شرایط زندگی و فقر بهترین زندگی را دارة یکی ام مث من ک تو پول غرقم از خودشو زندگیش متنفره و روح و وجدانش آروم نیس و زجر میکشه . اگرم آدم فکرشو کنه میبینه بلأخره چه تو سن 19سالگی چ سن 70سالگی خلاصه همه رفتنى هستن

بد نیست فکر آخرت و عاقبت کارتونم بکنید.

هر ثانیه ی جهنم هزار سال میگذره.بد نیست این نکاتم مورد توجه قرار بگیرن.

به احتمال زیاد رابطتون با خدا ضعیفه وگرنه هیچوقت همچین فکری به ذهنتون خطور نمیکرد.
      فقط یک کلام خودکشی جزو افکار شیطانیه و الان هم با این تفکراتتون دارید مغلوب شیطان میشید.
      براتون از خداوند منان بازگشت به ارامش معنوی رو ارزومندم.

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      این افکار رو از خودت دور کن...تو به خاطر "انسان بدونت" زیبایی و ارزش داری نه به خاطر "قبولی در کنکور"...
      اینکه شرایط بدی رو که داری دونه دونه توی ذهنت مرور کنی هنری نکردی ...
      راه درستش رو پیدا کن
      توقع نداشته باشید اینجا جواب بگیرید

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      این حرفامو بخون...

نمیخوام حرفای قشنگ بزنم...نمیخوام بگم آدم باید فلان جور باشه...ادم باید قوی باشه...کنکور بخشی از زندگیه و این حرفا...

ولی میگم تو دروغ میگی که کنکور تنها هدف زندگیته...میدونی چرا؟کسی که عاشق پزشکی و مهندسی و اینا باشه تلاش میکنه که بهشون برسه...امسال نه؟5 سال دیگه...هر سال میخونه...اگه قبول نشد باز میخونه....چون حتی اگه یه روز از عمرش پزشک باشه یعنی به همه چی رسیده...این ادم میتونه بگه که من عاشق پزشکیم...من همیشه تلاشتو بکن...امسال حتما موفق میشی...ولی اگه نشد باز سال دیگه هست...

بعدشم برفرض که تو عشق پزشکی و یا هر رشته ی دیگه ای هستی....خب اول و اخرش این یه شغله..نه کل زندگی...خب به درک قبولم نشدی نشدی...نمیمیری که...

یه چیزیم بگم...یادت باشه که این درست نیست که همه ما برای یه هدفی به دنیا اومدیم و اگه نرسیدیم بهش خودمونو بکشیم...همه ی ما فقط یه هدف داریم که بقیه اهداف زیر مجموعه ی اونن...مااومدیم اینجا که امتحان الهی رو پس بدیم...سعی کن به این هدفت برسی...هدفهای کوچیکتم در کنار این...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdiyeh313 نمایش پست ها
      بد نیست فکر آخرت و عاقبت کارتونم بکنید.هر ثانیه ی جهنم هزار سال میگذره.بد نیست این نکاتم مورد توجه قرار بگیرن.به احتمال زیاد رابطتون با خدا ضعیفه وگرنه هیچوقت همچین فکری به ذهنتون خطور نمیکرد.فقط یک کلام خودکشی جزو افکار شیطانیه و الان هم با این تفکراتتون دارید مغلوب شیطان میشید.براتون از خداوند منان بازگشت به ارامش معنوی رو ارزومندم.
      از این زمین نفرین شده تا آسمون زیبا راهى نیست

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

نه شما باید به یک روانشناس مراجعه کنید.

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      حرف حق رو باید فهمید...الان هزار تا حرف حق رو هم بهت بگیم با یه حرف باطلی که ظاهرش زیبا و آراسته هست میتونی جوابمونو بدی....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نمیگم من وشما باهم فرق داریم اما من برا کنکور خیلی چیزا را از دست دادم ک دیگة هيچ وقت برنمیگرده من دیگه مث سه سال پیشم نیستم خ چیزارو پای کنکور دادم

اصلا مهم نیست دیگه گذشته
      بشین تا جایی که توان داری و می تونی بخون...
      مطمین باش ادم تو ره رایه باشه یه مسیری واسه بهتربودن پیدا میکنه شک نکن.... بخون فقط به چیزی فکر نکن

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اول بگم هرکسی برا خودش توزندگی ی هدفى داره من یادمه وقتی سال دوم بودم دست خودمو با تیغ بریدم وخونشو ریختم روی کاغذدفترخاطراتم زیرشم نوشتم برا درس خوندنم خونمو گذاشتم اما ب دلایل مشکلات مدرسه وخانواده نتونستم تو کنکور 94موفق بشم هیچ کسی ام مشکلات من را درک نکرد امسال خواستم خودکشی کنم اما با خودم گفتم هنوز ی سال وقت دارم و امسال این کارو نکردم تصمیم گرفتم اگه امسال مث پارسال کنکورا خراب کنم خودکشی کنم و از این زندگی راحت بشم چون اگه کنکورا خراب کنم دیگه چیزى برا از دست دادن ندارم و عشق وزندگیم کنکور بوده ک اگه خراب کنم اونو از دست دادم و بعد کنکور 95 راحت با ی لحظه غلبه بر ترس خودمو میکشم چون واقعأ تو راه کنکور هرچی را ک داشتم گذاشتم . . . دیگه بعد کنکور هدفی را زنده بودن ندارم
      خاستی بکشی لااقل برو جلو دانشگاه تهران یا دم در سازمان سنجش که صدامون برسه به مسئولین.با سپاس از شما جان بر کف
      پاسخ به سوالات سربازی

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      این حرفامو بخون...نمیخوام حرفای قشنگ بزنم...نمیخوام بگم آدم باید فلان جور باشه...ادم باید قوی باشه...کنکور بخشی از زندگیه و این حرفا...ولی میگم تو دروغ میگی که کنکور تنها هدف زندگیته...میدونی چرا؟کسی که عاشق پزشکی و مهندسی و اینا باشه تلاش میکنه که بهشون برسه...امسال نه؟5 سال دیگه...هر سال میخونه...اگه قبول نشد باز میخونه....چون حتی اگه یه روز از عمرش پزشک باشه یعنی به همه چی رسیده...این ادم میتونه بگه که من عاشق پزشکیم...من همیشه تلاشتو بکن...امسال حتما موفق میشی...ولی اگه نشد باز سال دیگه هست...بعدشم برفرض که تو عشق پزشکی و یا هر رشته ی دیگه ای هستی....خب اول و اخرش این یه شغله..نه کل زندگی...خب به درک قبولم نشدی نشدی...نمیمیری که...یه چیزیم بگم...یادت باشه که این درست نیست که همه ما برای یه هدفی به دنیا اومدیم و اگه نرسیدیم بهش خودمونو بکشیم...همه ی ما فقط یه هدف داریم که بقیه اهداف زیر مجموعه ی اونن...مااومدیم اینجا که امتحان الهی رو پس بدیم...سعی کن به این هدفت برسی...هدفهای کوچیکتم در کنار این...
      نمیدونم شاید حق باتو باشه اما امسال تلاشمو میکنم تاهرجا ک توان دارم

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بعضی ها خودکشی میکنن تا از زندگی سخت شون خلاص بشن در حالی که نمیدونن توی اون یکی دنیا یه زندگی بسیار سخت تر انتظارشون رو میکشه اگه خودکشی کنن قطعا سختی آخرت با دنیا اصلا قابل مقایسه نیست...من که سختی های این دنیا رو ترجیح میدم

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor Mahdiyeh نمایش پست ها
      بعضی ها خودکشی میکنن تا از زندگی سخت شون خلاص بشن در حالی که نمیدونن توی اون یکی دنیا یه زندگی بسیار سخت تر انتظارشون رو میکشه اگه خودکشی کنن قطعا سختی آخرت با دنیا اصلا قابل مقایسه نیست...من که سختی های این دنیا رو ترجیح میدم
      تاحالا ب این فکرنکرده بودم از حرفت خوشم امد مرسی

12. Top | #27
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خوب مگه چه رشته ای میخوای !!! ؟ اگه فکرت پول دراوردنه برو سربازی بعد برو تو کار آزاد

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Unknown Soldier نمایش پست ها
      خاستی بکشی لااقل برو جلو دانشگاه تهران یا دم در سازمان سنجش که صدامون برسه به مسئولین.با سپاس از شما جان بر کف
      من همیشه تو فکرم بود از رو سه طبقه خودکشی کنم اما حرف تو ام خوبه جلو درسازمان سنجش . . . حداقل شاید کنکور 96سوالا رو ساده کردن

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      خوب مگه چه رشته ای میخوای !!! ؟ اگه فکرت پول دراوردنه برو سربازی بعد برو تو کار آزاد
      ن به خدا دنبال پول نیستم من دوس داشتم از طرف دانشگاه بورسیه بشم بعد برم دانشگاه ام آی تی دنبال پول واین چیزا نیستم

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      قبول نشدن ناراحتی داره؟؟!!
      اگه قبول نشدی بازم کنکور بده
      سال بعد نشد سال بعد تر
      شما راحت میتونید تا چند سال کنکور بدید
      عجبا ...
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

ویرایش توسط Sajjad.SK7 : 07 آذر 1394 در ساعت 12:53

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن