حذف
سلام
یک جور هایی شرایط گزینش با دانشگاه های افسری شباهت داره !
با این تفاوت که این هفت خان سنگین تری برای ورود داره. و احتمالا کلی مصاحبه و آزمون و .... در پی آن هست
پارسال یک اطلاعیه زده بودند تو مدرسه ما. البته مدرسه ما چون مختص علوم انسانیه من که پرسیدم در موردش یک دبیر گفت مربوط به رشته های ریاضی تجربیه ! حالا برای چی زده بودن نمیدونم !! چون هیچ موقع مشاور یا مدیر هم در مورد این رشته صحبتی نکرد برای ما.
البته به این هم اشاره کردن اون استاد که شما و خانواده محترم حتما باید دستی بر آتش داشته باشید .. به من که کفت اصلا تو یکی فکرشو نکن
خوب حتما تحقیقات زیادی انجام میشه تا فامیل درجه 2 و 3 هم بررسی میکنن. بالاخره وزارت اطلاعاته دیگه کارش با اطلاعاته![]()
ولی اگرم وارد شدین نونتون تو روغن هست
کدوم ادم دیدن واسه دولت کار بکنه و اینجور جاها باشه که زندگی بد و سختی داشته باشه ؟
اطلاعات
به نظر من باید استخدامش مثل سپاه باشه مویرگی و از خودشون
البته اون چیزایی که ما میبینیم سیابازیه
البته اینارو خودم پیش بینی میکنم
چون خیلیا رو دیدم که از مصاحبه به اونور نرفتن
البته مصاحبشم مصاحبستاا واسه هیجانشم که شده برین![]()
ویرایش توسط Ali.psy : 04 آذر 1394 در ساعت 15:45
[QUOTE=A.z;667697]سلام...
دوستان کسی اطلاعات خاصی در مورد این دانشگاه نداره؟ (به غیر از اطلاعاتی که خود سنجش منتشر کرده!(متن زیر))
نظرتون در مورد این دانشگاه چیه؟ و همینطور نظرتون در مورد رشته هایی مثل امنیت بین الملل و...؟
-2 فارغ التحصيلان دانشكده اطلاعات، پس از اتمام تعهد خدمتي، كارت معافيت از خدمت سربازي دريافت خواهند نمود.
.
[QUOTE=Sparr0w;667910]اطلاعات
به نظر من باید استخدامش مثل سپاه باشه مویرگی و از خودشون
البته اون چیزایی که ما میبینیم سیابازیه
البته اینارو خودم پیش بینی میکنم
چون خیلیا رو دیدم که از مصاحبه به اونور نرفتن
من اطلاعاتی در این باره ندارم.ولی پدرم ارتشی بوده....میگه تو چنین مصاحبه هایی اگه بخوای اسم رهبر رو بیاری باید بگی رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای رضوان الله تعالی علیهبعد حرفتو بزنی
وگرنه رد میشی
ب هر حال...موفق باشید استارتر![]()
ویرایش توسط Ali.psy : 04 آذر 1394 در ساعت 15:43
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)