داداشم تو سایت کانوننه ...برو توبخش کارنامه ها منطقه 3 سال 94..حدود رتبه رو بزن 400میبینی......بعد بیا باهم بخندیم....
یه پست گذاشتم خیلیا گفتن دروغه ...میتونید برید این درصد هارو توسایت گزینه دو بزنید..درضمن این کارنامه هارو از سایت کانون گرفتم...چندتا سوال از اونایی که میگن معدل باعث میشه رتبه نصف بشه...دوستان اگه معدل موثر بود پس چرا باوارد کردن درصدای این دوستامون تو سایت کانون وگزینه دو دقیقا همین رتبه هارو نشون میده تخمین رتبه...این کارنامه هم از منطقه 3میباشد...درضمن بدنیس از اقای مسعودی ودکتر افشار چگونگی تاثیر معدل رو براتون تشریح کنم..دوستان مثلا اگه فیزیک 20شده باشی وتو ازمون 60بزنی 65درصدحساب میشه...یا اگه ازحد نمرات فیزیک یا میانگین نمرات اون سال پایین تر باشی خب 5درصدنهایت 6درصد کم میشه...میانگین نمرات فیزیک توکشور 13بود توکنکور94..حالا امثال هم قطعا کمتره...یا اگه نمرتم خیلی بد باشه اما تو کنکور فیزیک رو مثلا 60بزنی یعنی 50درصد ازمیانگین درصد فیزیک کل بیشتر زدی این یعنی معدل یا تاثیر درس فیزیک کاملا ازبین رفت....برید توسایت سنجش میانگین هارو نگا کنید ببینید توهر درس میانگین چند بوده اونوقت میفهمید معدل رو میشه ترکوند حتی بدون ترمیم....اینم یه کارنامه از کسی که معدلشو نمیدونم...دوستان چیزی که بادیدن این دوکارنامه معلوم میشه اینه که معدل بیشتر تو رتبه کشوری تاثیر داره نه منطقه واینم میدونید که ملاک رتبه منطقه س ....دقت کنی رتبه منطقه این دو با رتبه کشوری فرق داره.....حالا دیدی همه چی حتب با معدل 10ممکنه...کاملا منطقیفایل پیوست 44826فایل پیوست 44825
از اینکه واقعا دنبال اینی دوستانی مثه خودم رو ک معدلشون کمه رو قانع کنی (و واقعا هم همینطوره) امیدوار باشن و بخونن و تلاش کنن واقعا ممنون.دمت گرم.
داداش بخدا یه چیز مشخصه...اما بچه ها فقط بهانه میتراشن...من هزار جور مدرک دارم واسه اینکه این 25درصد فقط قانونیه واسه بستن دهن مجلس...
یکیشون دندون بهشتی قبول شده یکیشون تهران.....اینم لینکش...بازبگید غیر ممکنه باز بگید نمیشه...کارنامه کنکور - تخمین رتبه - انتخاب رشته
سایت کانون رتبه رو بدون معدل حساب میکنه .. امیدوارم همینطور باشه ولی من دو تا کارنامه دیدم با اختلاف معدل کمتر 0.5 ( با درصدایه بسیار نزدیک به هم ).. رتبه کشوریشون 400 تا تفاوت داشت .. معدل یکیشون 19.5 یکی دیگشون 19.9 تقریبا
از اینکه اینهمه تلاش میکنی واقعا دستت درد نکنه
ولی داداش اگه ترمیم معدل اجرا شد برو ترمیم کن ضرر ک نداره
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
دوست عزیز حرفهای شما و تلاشتون قابل ستودنه ولی شما میگین معدلش ۱۵.۳۳ بوده عایا واسش مدرک دارین؟؟ من با کلیت حرفت موافقما ولی میخوام ببینم مدرکی داری که اینو ثابت کنه؟؟ به حرف که نمیشه عاخه
من ترجیح میدم همون تایم رو بذارم واسه جمع بندی ...هیچ چیزی ارزشش به تست توی کنکور نمیرسه حتی معدل 20
من کاری با معدلش ندارم ولی آخه من موندم با این رتبه میشه دندون تهران قبول شد؟؟؟!!!! قطعا نه...
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)