وااای خدای من چقداوضاع بچه ها خرابه!!دکترافشارراس میگفت بنده خدا چقدررررر شما تو حاشیه اییین
حالا کوووو تا ۶ماه دیگه
فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk
وااای خدای من چقداوضاع بچه ها خرابه!!دکترافشارراس میگفت بنده خدا چقدررررر شما تو حاشیه اییین
حالا کوووو تا ۶ماه دیگه
فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk
بعضی از دوستان پیش خودشون خیلی فکر میکنن بامزه ان!!!![]()
درسته 6 ماه دیگست ولی همین 6ماه میبینید چقدر زود میگذره! درست مثل این دو ماه که مث برق گذشت!! آره آقا همه مثل شما بی خیال و بدون اضطراب نیستن!! خیلی ها هستن که از حالا استرس کنکور رو دارن و شاید خوابش رو هم ببینن!! همه مصل هم نمیشن که...
داداشم شما هم چیکار به بقیه داری که چیکار میکنن!! اینجا هم انجمن سوالات شرعی نیست که بپرسین روزه بگیرم یا نه! اینو میتونید از مرجع تقلیدتون یا توی انجمن های دینی بپرسید که اگه روزه نگیرید کفارش چیه یا اصلا گناه داره یا نه!!
روزه واقعی هم میشه همین که توی سخت ترین شرایط به اعتقاداتتون پایبند باشید و اونا رو رها نکنید... به هر حال کنکور هر چی باشه به دنیا مربوط میشه نه به آخرت!
ههه…کجا دنیا زندگی میکنیم…آخه این ملت چقدر…!!! چه دغدغه های مهمی داریم ما واقعا!!!طرف فکر میکنه با گشنگی کشیدن مثلا چه اتفاقی می افته؟؟ فقرا از بدبختی و گرسنگی نجات پیدا میکنن؟؟ دریغ از یه ذره تفکر...
شما اگه دینت اینه که ببینی بقیه چی میگن و با حرف اونا پیش بری بهتره یه نظر سنجی بذاری اکثریت هر چی گفت شمام انجام بدی
وگرنه این دیگه سوال پرسیدن و سر و صدا کردن نداره که
میگیری برای خدای خودت میگیری
نمیگیریم خب نگیر
کنکورم بهانه نکن
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
آقا پسر اگه نمیدونی بدون که روزه توی اکثر دین های دنیا اعم از مسیحی و یهودی وجود داره... میتونی یه سرچ بزنی متوجه بشی ..
البته هستن افراد انگشت شماری امثال شما که بی دین هستن و فقط این دنیا واسشون اهمیت داره... از آواتارت هم معلومه چیکاره ای
در ضمن روزه فقط و فقط به گرسنگی کشیدن خلاصه نمیشه... اگه تفکرت در مورد روزه فقط همینه باید بگم مغزت از نخود هم کوچیکترهکاش دیگه شما به ما نمیگفتی ذره ای تفکر!!!
![]()
مشکل من اسلام نیست...هر دینی میخواد باشه...مسخرست...
فلسفش چیه؟؟ بعد آیا این فلسفه کمکی به بهتر شدن وضع آدما در طول تاریخ کرده؟؟ فلسفش کیا رو از گرسنگی نجات داده؟؟ ...فلسفش فقط ایجاد یه سری حالات موهوم و ذهنیه...مثل بقیه کارهای احمقانه دیگه ی ادیان...
ما چقدر به سادگی نیاکان خود خندیدیم، روزی هم می آید که آیندگان به خرافات ما خواهند خندید!!!
نمیدونم ما ایرانیا کی میخایم ب عقاید هم احترام بزاریم؟
اقا یکی دوس داره میگیره یکی نه هر دو ازادن ولی توهین هرگز
دفاع توهین امیز هم ممنوع
عقاید وقتی شخصی باقی میمونن قابل احترامن ولی وقتی تحمیل میشن به جامعه و کسایی که این عقاید رو نمیپذیرین میشن مرتد و مجازاتشون طبق شرع اسلام اعدامه یعنی ابنکه قابل احترام نیستن...وقتی جامعه به جز عقیده حاکم سایر عقایدو کفر به شمار میاره و لایق توهین، پس ما هم به عقاید حاکم بر جامعه احترام نمیزاریم...
دوستان ی جوری از عکس و فضای مجازی و آواتار و.... تصمیم گیری میکنن و مگین از اسم و اواتار معلومه چ کاره ایی . و بعد از روزه گرفتن یا دین اسلام سخن میگن.
اقا فرهاد اینجا جاش نبود .
شما انسانی و قدرت اختیار داری ک تصمیم گیری کنی.
خود من نمیگیرم چون علاوه بر مریضی(زخم معده) درس هم دارم.
بله دقیقا!!!
لا ضرر و لاضرار فی الاسلام
دقیقا مثل جنگ و کشتن و تکه پاره کردن به اصطلاح کافران و سنگسار و اعدام و قطع جوارح کسایی که مجبور به دزدی میشن و سایر موارد!! اسلام ضرری به کسی نزده نخواهد زد!!! مسخره!!! تا حالا ویدیوهای سنگسار زن ها رو دیدی؟؟ سنگسار رو که دیگه نمیتونی رد کنی... تو کتاب پیامبرت حکم شرعی اعلام شده...
بعضیا فقط ظاهر قضیه و شعار های دلفریب دبنشون رو میبینن و از هیچی خبر ندارن، فقط تز میدن...
برای من نحوه ی استدلال مهم تر از نتیجه استدلال هست.
من حرف شمارو قبول نمیکنم چون با استدلال غیر معقولی همراه است و100درصد استدلال غیر معقول به نتیجه ای معقول ختم نخواهد شد...
این استدلال های اشتباه رو خودتون ببینید.
1-توهین!!! با چه استدلالی؟؟؟ این که بقیه به من توهین میکنن
2-فلسفش روشنه... آیا واقعا با آوردن دلایل علمی قانع میشید؟؟؟فلسفش باعث شده خیلی ها با انجام دادنش به آرامش برسن.کافی نیست؟
3-آیا یک فلسفه به تنهایی میتونه موجب نجات انسان ها بشه؟؟؟
آیا فلسفه ی نکشیدن سیگار میتونه هزاران نفر رو از سرطان نجات بده؟؟؟خیر. چون فلسفه به تنهایی تعیین کننده نیست.زمانی تعیین کنندست که بالفعل در بیاد.
4-شاید برای شما اینطور باشه.عینک لکه دار همه جارو لکه دار میبینه
5-وباز هم توهین...
6-ارجاع به مورد سوم...اگر به درستی عمل بشه...بله.
7- واقعا دریغ از ذره ای تفکر.اون هم بدون جهت گیری و شاید تعصب.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)