نوشته اصلی توسط mahro0 خدایااااااا ....قلبش...زنده موندن ی سوال دارم ازتمی خوای چیکاره بشی ؟؟؟ من میخوام اتاق عمل قبول بشم...
نوشته اصلی توسط Fatemeh76 اره میموند... افرین که انقد خوش بینی.....برای یه پزشک لازمه....
نوشته اصلی توسط mahro0 سررر جدددت پاک کن این سوالای فیلسوفانتو آبروووومون رفت مهرو عزیزم.....امید به زنده موندن یه مرده که چیز بدی نیس.......
موفق و موید رستگااار باشی خدااا رحم کن به اون بدبختی که زیر دستت بیوفته
نوشته اصلی توسط mehrsa.m مهرو عزیزم.....امید به زنده موندن یه مرده که چیز بدی نیس....... وااااااای خدااااااا
نوشته اصلی توسط mahro0 سررر جدددت پاک کن این سوالای فیلسوفانتو آبروووومون رفت اصلا حرفشو نزن... اینقدر خندیدم که صورتم داغ و قرمز شده دهنم یه متر بازه...
نوشته اصلی توسط Fatemeh76 زنده مونده یا نه؟؟؟ مراسم فوت بنده فردا ساعت 8 صبح در منزل شخصی برگزار میشه. شادی روح من وتازه گذشته ی منظور صلوات....
نوشته اصلی توسط Fatemeh76 اصلا حرفشو نزن... اینقدر خندیدم که صورتم داغ و قرمز شده دهنم یه متر بازه... خداااااایاااااا دارم میمیرم از خنده کم مونده لب تابووو گاااز بگیرم
نوشته اصلی توسط Faghat Pezeshki مراسم فوت بنده فردا ساعت 8 صبح در منزل شخصی برگزار میشه. شادی روح من وتازه گذشته ی منظور صلوات.... تو دیگه چرا مردی؟؟؟ خدابیامرزت..
نوشته اصلی توسط Fatemeh76 تو دیگه چرا مردی؟؟؟ خدابیامرزت.. از بس سوال مفهومی بود.... الان به این قضیه ایمان آوردم که طراحای کنکور سراسری ابدا نمیتونن خانم باشن رفع اسپم: خوب شد رفت و این سوالو ندید...خدارحمتش کنه
نوشته اصلی توسط mahro0 فک کنم این مقدار هیجان کار دستت داد...شکه شدی...نه؟؟؟؟......
نوشته اصلی توسط mehrsa.m فک کنم این مقدار هیجان کار دستت داد...شکه شدی...نه؟؟؟؟...... اخه خود زنییی در این حد ی جو آبرووویم که داشتیم رفتتتتتت آقایونی که این پستو می خونن جدییی نگیرین چیزی نیست این دوست مون ی خرده شاااده
نوشته اصلی توسط Fatemeh76 خدااااییی ی ذره کلاس اعتماد بنفس برای من بذاااار حتمااااا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها