خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 35
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مشکل در درس فیزیک-نتیجه نگرفتن در آزمون ها

سلام دوستان گل
      خسته نباشید،
      همونطور که از تیتر مشخصه -__- من تو خوندن فیزیک بسیار بسیار مشکل دارم
      ینی میخونما، ولی تو آزمون حس میکنم همه سوالا جدیده o_O
      ک البته اینم ب خاطر عدم تسلطه،تو خونه خیلی راحت تستای گاجو میزنم ولی تو آزمون... .
      خوندن فیزیک وقت زیادی ازم میگیره و ب بقیه درسا نمیرسم... . آخرشم نتیجه نمیگیرم
      + اصلا هم ب خوندنش علاقه ای ندارم و ازش زده شدم، و اگه این وقتو برای بقیه درسا بذارم نتیجش خیلی بهتره
      واقعا موندم چیکار کنم، ب ریاضی و شیمی خیلی علاقه دارم ولی از فیزیک واقعا بدم میاد
      اگه راه حلی ب ذهنتون میرسه خواهشا دریغ نکنید
      یک دنیا سپاس

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      از دکتر افشار بپرسید جواب میدن

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh77 نمایش پست ها
      سلام دوستان گل
      خسته نباشید،
      ک البته اینم ب خاطر عدم تسلطه،تو خونه خیلی راحت تستای گاجو میزنم ولی تو آزمون... .
      + اصلا هم ب خوندنش علاقه ای ندارم و ازش زده شدم، و اگه این وقتو برای بقیه درسا بذارم نتیجش خیلی بهتره
      واقعا موندم چیکار کنم، ب ریاضی و شیمی خیلی علاقه دارم ولی از فیزیک واقعا بدم میاد
      یک دنیا سپاس

سلام

همه ی تستای طبقه بندی شده گاج رو میزنین ؟

یک قدم تا 100 رو چطور ؟
      شاید همه ی روز ها خوب نباشند ,

اما چیزی خوب در هر روز وجود دارد ...

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط صادق خان نمایش پست ها
      از دکتر افشار بپرسید جواب میدن
      دکتر افشار رو من از کجا پیدا کنم آخه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      سعی کن بین فیزیک و بقیه درسا تعادل ایجاد کنی....هرچند که من تجربی ام حق اظهار نظر ندارم...ولی خود من هم اوایل با فیزیک جنگ داشتم...بعدش اومدم تشریحی زیاد کار کم....بعد از یه مدت...خود به خود راه افتادم...عزیزم شما که رشتت ریاضیه....والا تجربی ها باید زیست رو بخونن شما که زیست نداری...درضمن فیزیک خیلی مهمه برا شما...تشریحی حل کن...بعد تست زنی کن...کم کم سرعتتو بالا ببر...خود به خود تند میشه دستت...سعی کن تسلطتت رو بالا ببری...راهش فقط تمرینه...فیزیک 1 و2 که اسونه....تمرین کنی حله....فصل3و4 فیزیک 3 که اسونه...تست بزنی حله...خلاقیت نمیخواد...فصل خازن و مدار و حرکت و دینامیک و حرکت نوسانی و موج...احتیاج به دقت/ تمرین /خلاقیت/ تمرییییییییییییییین داره...بقیه فصلای پیش که که واقعا اسونن....سوال داشتی بازم بپرس....

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط . MeHran . نمایش پست ها

سلام

همه ی تستای طبقه بندی شده گاج رو میزنین ؟

یک قدم تا 100 رو چطور ؟
      بله مثلا برای سینماتیک تا سر سقوط آزاد زدم، و هیچکدوم از تستای آزمونو نتونستم جواب بدم
      یک قدم تا صد هم ک اصلا وقت نمیشه و واس من مهم نیست، صد نمیخوام فقط درصدم از صفر برسه تا بیست حله
      یا ساکن و جاری تک تک تستارو زده بودم ولی بازم تو آزمون اونجوری ک باید نتیجه نگرفتم
      در صورتیکه نصف این وقتو برای ریاضی بذارم و ریاضی بخونم 70 ب بالا میزنم
      شگفتا -__-

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      دکتر افشار رو من از کجا پیدا کنم آخه

http://forum.konkur.in/thread25163-76.html#post662070

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrsa.m نمایش پست ها
      سعی کن بین فیزیک و بقیه درسا تعادل ایجاد کنی....هرچند که من تجربی ام حق اظهار نظر ندارم...ولی خود من هم اوایل با فیزیک جنگ داشتم...بعدش اومدم تشریحی زیاد کار کم....بعد از یه مدت...خود به خود راه افتادم...عزیزم شما که رشتت ریاضیه....والا تجربی ها باید زیست رو بخونن شما که زیست نداری...درضمن فیزیک خیلی مهمه برا شما...تشریحی حل کن...بعد تست زنی کن...کم کم سرعتتو بالا ببر...خود به خود تند میشه دستت...سعی کن تسلطتت رو بالا ببری...راهش فقط تمرینه...فیزیک 1 و2 که اسونه....تمرین کنی حله....فصل3و4 فیزیک 3 که اسونه...تست بزنی حله...خلاقیت نمیخواد...فصل خازن و مدار و حرکت و دینامیک و حرکت نوسانی و موج...احتیاج به دقت/ تمرین /خلاقیت/ تمرییییییییییییییین داره...بقیه فصلای پیش که که واقعا اسونن....سوال داشتی بازم بپرس....

احساس میکنم شب و روز فیزیک بخونم بازم همینم
      الانم داشتم فیزیک میخوندم عصابم خورد شد پاشدم اومدم نت
      پایه ی بسیار افتضاحی دارم و هیچ سالی معلم خوبی نداشتم
      هر کسیو ک میشناسم و فیزیکش خوبه کلاس کنکور میره -__-
      و من...
      مرسی از کمکت

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      بله مثلا برای سینماتیک تا سر سقوط آزاد زدم، و هیچکدوم از تستای آزمونو نتونستم جواب بدم
      یک قدم تا صد هم ک اصلا وقت نمیشه و واس من مهم نیست، صد نمیخوام فقط درصدم از صفر برسه تا بیست حله
      یا ساکن و جاری تک تک تستارو زده بودم ولی بازم تو آزمون اونجوری ک باید نتیجه نگرفتم
      شگفتا -__-
      عجیبه نتیجه نمیگیری....به نظرم با یه مشاور صحبت کن...شاید مشکل علمی نباشه...شایدم تسلطت کافی نیس...ببین خودت تست ها رو به جواب میرسونی یا اگه دیدی حل نمیکنی سریع میری سراغ پاسخ نامه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      احساس میکنم شب و روز فیزیک بخونم بازم همینم
      الانم داشتم فیزیک میخوندم عصابم خورد شد پاشدم اومدم نت
      پایه ی بسیار افتضاحی دارم و هیچ سالی معلم خوبی نداشتم
      هر کسیو ک میشناسم و فیزیکش خوبه کلاس کنکور میره -__-
      و من...
      مرسی از کمکت
      عزیزم منم کلاس نمیرم....فیزیک هم خودم میخونم...منطقه ی من خیلییییییییی محرومه...اما فیزیک رو خودخوان کردم...درصدم خوبه.....باید خودت اروم اروم بخونی بفهمی حل کنی...حتی اگه 1000بار شکست خوردی...تنها راه فیزیک همینه...فقط تمرین...به معلم نیس...منم ندارم....خودم تنها هستم...شما نباید ول کنی حتی اگه نتونی بازم تلاش کن....اولش داغون میشی تا یاد بگیری بعدش کمکم راه میوفتی...مث بچه ای که تازه میخواد راه بره....

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان گل
      خسته نباشید،
      یک دنیا سپاس
      سینماتیک |:
      سخت
      مگه داریمممممممممممممممممممم!! ؟
      سینماتیک هر مسئله اش 500 تا راه حل داره یکیشو یادت بره با یکی دیگه حل میکنی !
      سینماتیک آسون ترین مبحث فیزیکه |:
      برو سراغ دینامیک ! بیچاره میشی !
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2
      One day I will Become Successful

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شگفتا -__-
      نامید نشید ...

تستایی که توی خونه غلط میزنید یا به جواب آخر نمیرسید رو دوباره حل کنید
      بیشتر مسلط میشید روی اون کتاب ...

آزمون هم حتما بررسی کنید اگه نکته جدیدی داشت وارد کتاب تستتون کنید

سعی کنید تستای یک قدم تا 100 هم حل کنید چون توی ایستگاه های جبرانی سوالای کانون
      از فصل های ابتدایی سخت تر میشه و حلشون نیاز به تسلط بیشتری از قبل داره

امیدوارم آزمون بعد فیزیک رو بترکونید

فقط با دید منفی نرید سراغ درس
      شاید همه ی روز ها خوب نباشند ,

اما چیزی خوب در هر روز وجود دارد ...

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      گفتین از فیزیک بدتون میاد؟ ممکنه از من بدتون بیاد ولی لزت ببرین از صحبت کردن با من؟ حالا توی جمله از من بدت میاد رو با از فیزیک بدم میاد جانشین کنین و "لزت ببرین از صحبت کردن با من" رو با تستهای فیزیک رو خوب حل میکنم. جواب کماکان یکسانه. چطور انتظار دارین ازتباط شایسته ای با فیزیک داشته باشین وقتی با کراهت مفاهیمش رو میخونید. این کراهت به قدری تاثیر بدی گزاشته که فیزیکی کلاسیکی ک چیزی ی نیست جز مدل ساده که 10 درصد حل مسله س و 90 درصد روابط و استدلالهای ریاضی علارغم علاقه ای که گفتین ب ریاضی دارین و بدون مشکل توش خوبین بهتون قدرت حل نمیده. تا وقتی دیدگاهتون رو عوض نکردین انتظار نتیجه گرفتین نداشته باشین.

من تمام عربی های دبیرستان و همینطور تمام ادبیاتهاش رو تا سه بار امتحان دادم تا تونستم پاس کنم چون ازشون بدم میومد. چون بدم میومد نمیفهمیدشون. هنوزم بدم میاد. ولی نفهمیدن عربی و دینی چیزی از ارزشهاز کسی که رشتش ریاضیه کم نمیکنه... این موضوع در مورد فیزیک و ریاضی و شیمی صحیح نیست. بدون این سه تا درس موفق نمیشین. وقتی پتانسیل لذت بردن از فیزیک رو دارین چرا بدتون میاد؟ بدتون میاد شاید واسه اینکه ی روزی نتونستین خوب ارتباط باهاش برقرار کنین و ملاک رو روی اینکه بدتون میاد ازش قرار دادین در حالی که میتونستید با لزتهای دیگه ای این تنفر رو ب ی ارتباط دو طرفه تبدیل کنید. شما فیزیک رو با لزت میخونید و فیزیک هم لزت حل مسله رو به شما میده... یه ارتباط دو طرفه. این شد که امروز فیزیک هم از شما بدش میاد.

اگه واقعا مشکلی توی ریاضی ندارین... اول استرستون رو کم کنید... بدش با ی نگاه نو ب فیزیک نگاه کنید ی جور دیگه بخونش. ی جوری که لزت ببرین از ایده های فیزیک در تحلیل پدیده های دور برتون. مدلهای فیزیک به زاته بینهایت سادن. بقیه ش استدلاله ریاضیه که گفتین تواناییشو دارین. با خوندن ی کتاب دیگه مشکل شما حل نمیشه. ی زاویه نگاه متفاوت نسبت ب فیزیک، مفاهیمش و کمی روش خوندن متفاوت نسبت ب روز قبل رو با کمی ارامش امتحان کنید... "نتیجه میگیرید"
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 26 آبان 1394 در ساعت 18:54

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان گل
      خسته نباشید،
      یک دنیا سپاس
      فیزیک علم تجربی با سس ریاضیه
      وقتی یک سئوالو میخونی تجسمش کن
      با منطق ذهنت تطبیقش بده
      فکر کنم شما از بس فیزیک خوندی صورت سئوالات رو حفظ شدی!
      پیشنهادم اینه عدد های تستت رو عوض کنی!
      یه راه حل دارم کولاکه !
      برای فیزیک 3 یک کاری با من کرد که از فیزیک افتضاح رسیدم به نفر 65 کلان شهر مشهد!
      با یکی از دوستات سر امتحان فیزیک کانون شرط بندی کن !
      یک شرطی که اگر ببازی دلت حسابی بسوزه
      بستگی به توانایی مالیت مثلا 15 تومن یا اگر وضعت خوبه 150 تومن!
      بهت قول میدم توانایی یادگیریت 10 برابر بشه ! وقتی بدونی که قراره ببازی ........
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2
      One day I will Become Successful
      ویرایش توسط GUST : 26 آبان 1394 در ساعت 19:04

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من که خودم آزمون 22 ابان رو فیزیک 1 و 90 زدم و فیزیک پیشم 70
      راه حل: cd های مسعودی + تست های گاج پایه و پیش

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن