خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 44
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

*** بهترین منابع کنکور 95 با طعم فــــــــــار ***

*** بهترین منابع کنکور 95 با طعم فــــــــــار ***

......................................
      معرفی کتاب

شاید بگید آقا (شایدم خانوم) الان چه وقت معرفی کتابه؟!! همه‌مون کتابامون رو خریدیم. ما هم در جواب می‌گیم اگه حتا یه نفر هم بتونه از این مطلب استفاده کنه، برامون بسه! یا حتا اگه باعث بشه یک نفر هم از راه اشتباهی که رفته برگرده و کتابش رو اصلاح کنه و کتاب درست رو بخره، ما وظیفمون رو انجام دادیم.

ادبیات:

اول بگیم که ادبیات رو باید موضوعی بخونید. این که بشینید کتاب درسی رو از او تا آخر بخونید کاملن کار اشتباهیه!
      حالا چه کتابی مناسبه و چطوری ادبیات رو بخونید رو ما بهتون میگیم:
      ۱ـ قرابت معنایی: برای قرابت معنایی دو کار رو باید هم‌زمان انجام بدید که مطمئن باشید، هم در کنکور نتیجه‌ی خوبی می‌گیرید، هم در کنکور آزمایشی. کار اولتون اینه که روزی یک صفحه از کتاب قرابت معنایی انتشارات دریافت رو بخونید. کار دوم اینه که روزی ۲ تست از کتاب قرابت معنایی انتشارات خیلی سبز رو مطابق با برنامه‌ی آزمون‌تون بزنید و کامل پاسخ تشریحی آنها رو بخونید. این دو کار کُلن ۲۰ دقیقه در روز وقتتون رو نمی‌گیره ولی ۴۰ درصد ادبیات‌تون رو تضمین می‌کنه! تازه توی بقیه‌ی قسمت‌های ادبیات هم راه می‌افتید. البته میتونید به جای مطالعه روزانه‌ی قرابت معنایی این کار رو دو روز در هفته با زمان بیشتر انجام بدید ولی روش اول بهتره.
      ۲ـ آرایه ادبی: سخت‌ترین تست‌های ادبیات مربوط به این قسمته. فعلن جزوه‌ای که نشر دریافت روی سایتش قرار داده رو انقدر بخونید تا فولِ فول بشید! بعدن بیشتر درباره‌ی این قسمت براتون توضیح می‌دیم. در واقع منتظر یه کتاب خوب به قلم دکتر هامون سبطی یا دکتر کوروش بقایی هستیم که مثل بقیه کتابهای موجود، بی سوادی ((به اصطلاح)) مؤلف توی ذوق نزنه!
      ۳ـ لغت: ۳ روز پشت سر هم مثلاً شنبه، یکشنبه و دوشنبه روزی ۲۰ دقیقه به خواندن لغت مربوط به آزمون آزمایشی‌تون از آفاردئون‌های لغت فار اختصاص بدید.
      ۴ـ تاریخ ادبیات: ۳ روز بقیه هفته رو به خواندن تاریخ ادبیات از آفاردئون تاریخ ادبیات اختصاص بدید. باز هم روزی ۲۰ دقیقه.
      ۵ـ زبان فارسی: بهترین کتاب زبان فارسی، کتاب زبان فارسی نشر دریافته. بخونیدش و زبان فارسی رو یاد بگیرید. یادتون باشه فقط با زدن تستهای سال گذشته به جایی نمی‌رسید. این کتاب بر خلاف بعضی از کتابا که هی به پیوست و اینا نیاز دارن به هیچی نیاز نداره. کاملِ کامله و آدم رو یاد مذاکرات هسته‌ای نمیندازه.

معارف:
      بهتر از معارف گاج نداریم! این کتاب واقعن عالیه. درسنامه‌اش رو بخونید، تست‌های کنکور رو بزنید، اگه وقت داشتید برید سراغ بقیه‌ی تست‌ها. بدونید که اگه خیلی خوب بخونیدش، حتماً توی کنکور درصد خوبی کسب می‌کنید.

عربی:

هیچ کتابی نیست که بگیم این آخرشه. عربی جامع خیلی سبز نوشته‌ی خانم موسوی و عربی گاج نوشته‌ی آقای ماهینی کتاب‌های به نسبت مناسبی هستند.

زبان:

برای درس زبان کتاب خوب زیاد هست. به همین خاطر دانش‌آموزان رو به سه سطح تقسیم می‌کنیم و به هر سطح کتاب مناسب خودشون رو معرفی می‌کنیم:
      ۱ـ دانش‌آموزانی که در زبان سطح پایین و متوسطی دارن و درصد آزمونشون بین ۰ تا ۵۰ درصد میشه: کتاب دکتر کیاسالار در انتشارات شبقره
      ۲- دانش‌آموزانی که سطح متوسط تا خوب دارن و درصدشون در آزمون‌ها بین ۵۰ تا ۸۰ میشه: کتاب دکتر اناری در انتشارات مبتکران
      ۳- دانش‌آموزانی که در درس زبان به کمتر از ۱۰۰ قانع نمی‌شن: کتاب‌های فار (شاید بگید داریم تبلیغ می‌کنیم ولی چون حجم کتاب‌های زبان فار بیشتر از دو کتاب دیگر هست و سطح کتاب هم بالاتر از دو کتاب دیگه‌اس، کتابمون بیشتر به درد دانش‌آموزان سطح بالا می‌خوره)

دیفرانسیل و ریاضی پایه:

آزمون فار: وقتی جزوه‌ی معلمتون رو از یک بخش خوبِ خوب خوندید، از این کتاب تست بزنید. مطمئن باشید، پیشرفت‌تون رو در درس دیفرانسیل خواهید دید.
      دیفرانسیل توپ خیلی سبز: کتاب دومی که می‌تونیم به شما معرفی کنیم، کتاب دکتر اسلامی گرامی در انتشارات خیلی سبز است که تنها رقیب واقعی دیفرانسیل ماست!
      ریاضی پایه فار: واقعاً کتاب خوبی بجز کتاب ریاضی پایه ما در بازار نیست. هر چند دکتر اسلامی دست به کار شده و داره ریاضی پایه‌ی خیلی سبز رو می‌نویسه ولی فعلاً رقیب نداریم.

فیزیک:

فیزیک پایه: هر چی به جز فیزیک پایه خیلی سبز دارید، بندازید دور! چرا؟!! چون هیچ کتاب فیزیک پایه‌ای، مثل فیزیک پایه‌ی خیلی سبز به مطالب جدید فیزیک ۳ نپرداخته. قسمت‌های جدید فیزیک ۳ احتمالاً منبع اصلی سؤال‌ها مربوط به فیزیک ۳ در کنکور ۹۵ هستند. اگه کتاب دیگه‌ای بخونید حتماً در این قسمت‌ها دچار مشکل میشید.
      فیزیک پیش: کتاب‌های نشر دریافت به اضافه‌ی آزمون‌های فیزیک پیش ما ۱۰۰ رو توی فیزیک پیش براتون تضمین می‌کنه! اگر آزمون‌های ما رو هم نمی‌خونید حتماً فیزیک پیش دریافت رو خوب بخونید.

شیمی:
      ۱ـ تست: اگه تونستید یه کتاب بیارید که تست‌هاش شبیه‌تر از تست‌های کتاب‌های شیمی فار به کنکور ۹۴ (و احتمالاً ۹۵) باشه، یه پکیج کامل از شیمی فار رو به شما هدیه می‌دیم!
      ۲ـ آموزش: برای آموزش از کتاب‌های «فیل» مبتکران به قلم مهندس بازرگانی گرامی استفاده کنید. دقت کنید، گفتم «فیل». نرید اشتباهی اون کتاب گنده‌ها رو بخرید!

زیست:

۱ـ زیست ۱ و ۲، خیلی سبز رو بگیرید. هم تست‌های فوق‌العاده‌ای دارن، هم درسنامه‌هاشون عالین.
      ۲ـ برای زیست پیش هم که دو هفته صبر کنید تا بهترین کتاب زیست دنیا رو ببینید. اما اگه نمی‌خواید صبر کنید، زیست پیش الگو رو بگیرید.
      ۳- در کنار کتابهای بالا به اونایی که میخوان کتابهای کم حجم‌تر بخونن همایش زیست دکتر عمارلو رو معرفی می‌کنیم.

ریاضی تجربی:
      ۱کتاب سروش جان مویینی در خیلی سبز و علی آقا مقدم‌نیا در گاج بهترین کتاب‌های بازار هستند. اگه جزوه‌های استاد ملک‌پور رو هم گیر بیارید، خیلی می‌تونه کمکتون کنه!

گسسته:
      ۱. مگه بهتر از گسسته فار داریم؟ اصلاً مگه میشه؟ اگه می‌خواید گسسته بخونید و یاد بگیرید و البته از گسسته خوندن لذت ببرید، باید گسسته فار رو بخونید.
      ۲. در کنار کتاب گسسته فار، میتونید از گسسته خیلی سبز هم استفاده کنید ولی قلم مهندس صادقی یه چیز دیگه اس.

هندسه تحلیلی:
      ۱. تخت گاز + آزمون فار رو خوب خوب خوب بخونید، اگه سؤالی توی کنکور اومد و نتونستید بهش جواب بدید، بیاین کتاب‌ها رو ازتون پس می‌گیریم.
      ۲. متأسفانه کتاب هندسه تحلیلیِ خوبِ دیگه نداریم!

هندسه پایه:

هندسه پایه‌ های الگو هم مثل هندسه پایه‌های فار خوبن. انتخاب با خودتون.
      ویرایش توسط Mr. ARAD : 25 آبان 1394 در ساعت 20:24

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ازمون شیمی اقای امینی ک طراح قلم چی هم بودن عالی بود
      ازمون فیزیک پیش هم دارم فرصت نکردم بزنم.بنظر خوبه
      راستش بقیه درسارو ندیدم تایید نمیکنم!!!!!

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه نکته جالب و شاید کمی عجیب :

قبلنا یادمه فـــــــار یه اشاره ای به کتاب «ژنتیک مندلی تخته سیاه» داشت ..

ولی الان همون رو هم حرفی ازش نزده ....

یعنی چندان تخته سیاه رو قبولش نداره ....
      2015-11-16_14-08-02.jpg

مهروماه رو هم همین طور ..
      2015-11-14_18-29-06.jpg

گاج رو هم در لینک زیر گفتم نظر فار و دریافت چی چی یست
      http://forum.konkur.in/thread30544-19.html

.........................

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان بصورت مقایسه ای بین شیمی آزمون فار و شیمی تکمیلی مبتکران کدوم از اینا بیشتر می تونه به سبک سوالای شیمی اخیر نزدیک باشه؟؟؟
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نظرتون راجع به فيزيك پايه سبز كه گفته چيه؟
      من گاجو دارم

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KOWSAR RASTAD نمایش پست ها
      دوستان بصورت مقایسه ای بین شیمی آزمون فار و شیمی تکمیلی مبتکران کدوم از اینا بیشتر می تونه به سبک سوالای شیمی اخیر نزدیک باشه؟؟؟
      معلومه فار !
      تستای سخت بهمن الکی سختن !

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KOWSAR RASTAD نمایش پست ها
      سوالات تکمیلی مبتکران فقط سختن
      اما
      کنکور های اخیر طوری شده که توی اکثر سوالات باید چندتا فصل رو بلد باشی تا بتونی پاسخ بدی
      ترکیبی شده
      به کتابی احتیاج دارم که مطابق تست های اخیر باشه
      نه فقط صرفا سخت باشه
      در حال حاضر هیچ کتابی نمیتونه به کنکور برسه
      اما آزمون های فار و شیمی دو الگو یه مقداری نزدیک شدن

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mariyana نمایش پست ها
      نظرتون راجع به فيزيك پايه سبز كه گفته چيه؟
      من گاجو دارم
      به نظر من از گاج بهتره
      مخصوصا پاسخ ها
      و نکته مهمتر اینه که تغییرات فیزیک 3 اعمال شده

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ultra نمایش پست ها
      به نظر من از گاج بهتره
      مخصوصا پاسخ ها
      و نکته مهمتر اینه که تغییرات فیزیک 3 اعمال شده
      سلام دوست خوبم.

یعنی گاج پایه چاپ 94 بروز نکرده بر اساس تغییرات سوم؟

آخه جلد کتابش هم عوض شده ها

دوستان اگه کسی خبر داره نقل قول کنه
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _-Mohammad-_ نمایش پست ها
      سلام دوست خوبم.

یعنی گاج پایه چاپ 94 بروز نکرده بر اساس تغییرات سوم؟

آخه جلد کتابش هم عوض شده ها

دوستان اگه کسی خبر داره نقل قول کنه
      من نگفتم گاج تغییرات رو اعمال نکرده
      در ضمن کجای دنیا تغییر جلد کتاب به معنای بازنویسی کتابه؟
      99 درصد انتشارات ها هر سال رو جلدشون میزنن مطابق با آخرین تغییرات
      ولی تنها چیزی که اضافه شده کنکور سال گذشته هست

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ultra نمایش پست ها
      من نگفتم گاج تغییرات رو اعمال نکرده
      در ضمن کجای دنیا تغییر جلد کتاب به معنای بازنویسی کتابه؟
      99 درصد انتشارات ها هر سال رو جلدشون میزنن مطابق با آخرین تغییرات
      ولی تنها چیزی که اضافه شده کنکور سال گذشته هست

داداش من مقایسه کردما

تغییرات داشتا

منظورم از جلد عوض شدن این بود ک یعنی تغییرات داشته حالا کامل یا ناقصش رو نمیدونم
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستااان
      من خیلی سبز واسه پیش 1 و سوم دارم

وایسه دوم مبتکران دارم به نظرتون فار بگیرم؟!کی بگیرم؟!یکم گیج شدم.

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ehm0294 نمایش پست ها
      دوستااان
      من خیلی سبز واسه پیش 1 و سوم دارم

وایسه دوم مبتکران دارم به نظرتون فار بگیرم؟!کی بگیرم؟!یکم گیج شدم.

سلام دوست خوبم.

نظر من اینه ک اگه کامل کامل خوندین و تموم شد دیدین وقت زیاد آوردین برین سراغ فار.

چون شما رشتتون هم ریاضیه ب نظرم این بهتر هس براتون
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _-Mohammad-_ نمایش پست ها
      سلام دوست خوبم.

نظر من اینه ک اگه کامل کامل خوندین و تموم شد دیدین وقت زیاد آوردین برین سراغ فار.

چون شما رشتتون هم ریاضیه ب نظرم این بهتر هس براتون
      سلام. دارم سعی میکنم تا عید بتونم تموم کنم بعد فار بگیرم.یکم 2 دل بودم که الان بگیرم یا دیرتر ولی فکر کنم اگه الان بگیرم گیج تر میشم😐

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ehm0294 نمایش پست ها
      سلام. دارم سعی میکنم تا عید بتونم تموم کنم بعد فار بگیرم.یکم 2 دل بودم که الان بگیرم یا دیرتر ولی فکر کنم اگه الان بگیرم گیج تر میشم������

والا من نظرم اینه ک اول این سه تا رو تموم کنید اگه زیاد آوردید وقت برید سراغ فار.

الان کتابو بخرید و بعدش بزارید گوشه اتاق خودش استرس میده لامصب
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن