خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام

مدرسه بزرگسالان به من گفته که واسه دیپ مجدد انسانی باید 15 درسو امتحان بدی(11تا درس نهایی انسانی +4 تا درس داخلی)....
      (البته دین و زندگی و زبان رو می شه تطبیق زد که من نمی خوام این کارو بکنم.......)

شماهم همین تعداد رو باید امتحان بدین ، یا اینکه توی شهر شما متفاوته......؟؟؟؟؟

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

«««تشکیک تجارب و تبادل نظر درباره دروس دیپلم مجدد انســـــــــــــــانی»»»

سلام به همگی

من دیپلم تجربی دارم و میخوام کنکور تجربی بدم و واسه دیپ مجدد انسانی هم میخوام که اقدام کنم...

به مدرسه بزرگسالان شهرمون که مراجعه کردم، گفتن که واسه گرفتن دیپلم انسانی باید 11 تا درس نهایی سوم انسانی + 4 تا درس داخلی (که یکی دو تاش باید مربوط به رشته های دیگه باشه )، رو امتحان بدم......
      (البته زبان و دین و زندگی رو میشه تطبیق زد که من نمی خوام این کارو بکنم)

راستش بعد از این که فهمیدم باید واسه دی ،15 تا درس رو امتحان بدم ، جا خوردم و به نظرم پاس کردن این همه درس ، یه کم سخت اومد........

به همین خاطر سوالاتمو اینجا طرح میکنم تا از تجربیات و پیشنهادات دوستانی که تو این راه قدم گذاشتن، همه بتونن استفاده کنن و اگر راه کاری واسه عبور بهتر و راحت تر از این مرحله دارن ، به همه کسایی که شرایطی مثل ما دارن ارائه بدن........

در ضمن اگر نظر و یا راهکاری واسه هر چه راحت تر پاس کردن هر کدوم از دروس دیپ انسانی دارین ، بگین.....

1-شما هم باید 15 تا درس رو امتحان بدین یا فقط شهر ما اینجوریه.......؟؟؟

2-میشه اسم درسایی رو که باید واسه گرفتن دیپ مجدد انسانی امتحان داد رو بگین....؟؟؟

3-پاس کردن این همه درس اونم داخل کمتر از یکماه سخت نیست.......؟؟؟؟؟؟؟

4-واسه پاس کردن این درسا کتاب نو بخریم بهتره یا این که از کسی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
      (البته تقریبا از هر کی که پرسیدم ، این کتابا رونداره.به نظر خودم اگه بتونیم از سال قبلیا بگیریم ،بهتره. چون حداقل جواب تمرینا رو داخلش نوشتن.....)

5-پاس کردن کتابایی مثل تاریخ ایران و جهان - فلسفه و منطق و .... سخت نیست؟؟؟؟
      (اسماشون که خیلی خوف انگیزه...)

6-اگه پیشنهاد و یا تجربه ی بخصوصی در مورد درسای این رشته دارین ، ممنون میشم ازتون اگه توضیح بدین...........

.......موفق باشین......
      ویرایش توسط ehsan7777777 : 27 آبان 1394 در ساعت 17:34

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      سلام

مدرسه بزرگسالان به من گفته که واسه دیپ مجدد انسانی باید 15 درسو امتحان بدی(11تا درس نهایی انسانی +4 تا درس داخلی)....
      (البته دین و زندگی و زبان رو می شه تطبیق زد که من نمی خوام این کارو بکنم.......)

شماهم همین تعداد رو باید امتحان بدین ، یا اینکه توی شهر شما متفاوته......؟؟؟؟؟
      -------------------------------------------------------
      چرادیپلم مجدد ریاضی رو انتخاب نکردی؟؟؟

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatima1996 نمایش پست ها
      -------------------------------------------------------
      چرادیپلم مجدد ریاضی رو انتخاب نکردی؟؟؟
      یکی از دلیلاش اینه:
      چون تاثیر دروس دیپ ریاضی واسه کنکور تجربی تقریبا زیاده، درنتیجه باید نمرات کامل رو تو همه درسا بیاری تا تراز اون درست افت نکنه......
      حالا فکرکن شمامثلا کل حسابان رو می شینی میخونی، موقع امتحان همه اش ذهنت درگیر اینه ، که نکنه سوالی رو غلط جواب بدم و کلا استرس آدم به شدت می ره بالا.....
      ولی دروس دیپ انسانی رو (به جز چهار درس عمومی)، بدون استرس می ری و فقط واسه پاس کردنشون امتحان می دی.....

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مشکل حل شد!
      ویرایش توسط Mr.Hosein : 17 دی 1394 در ساعت 21:30

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دیگه دیپ مجدد واسم تموم شد؟؟ یعنی باید فقط منتظر خبر ترمیم معدل باشم؟

فرستاده شده از SM-T331ِ من با Tapatalk

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن