خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 8 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 108
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      انصافا سیستم نظامی داعش یه چیز فوق العادست...من نمیدونم اینا چجوری سازماندهی میشن که...کشوری مثل فرانسرو که قبلا هم با حمله داعش به دفتر یه روزنامه تدابیر امنیتیشو چندین برابر کرده بود و همینطوری چپو راست جنتا مسلمونو به جرم ارتباط با داعش میگیره و زندانی میکنه رو به این حال و روز انداختن اصلا و ابدا کار ساده ای نیست...
      خدا رو شکر یکی دو میلیون نفر نیستن این داعشیا وگرنه مثل ناپلئون یا هیتلر شروع میکردن به فتح کردن دنیا...
      ببین دوست عزیز

درسته داعش مسئولیت این کار رو به عهده گرفته.......
      ولی انصافا کوته فکریه اگه بخوایم بگیم که حامی های داعش از این حملات بی اطلاع بودن.......
      چطور می شه کشوری که داره ساپورت مالی و تسلیحاتی از داعش می کنه ، بعد از این حادثه قیافه مظلوم به خودش بگیره و به اتباع خودش که توی فرانسه هستن بیاد و بگه که احتیاط کنین.......

اصلا اون کشورایی که به طور غیر قانونی از داعش دارن نفت مفت عراق و سوریه رو میخرن ، به نظرتون کیا هستن........؟؟؟؟؟؟؟
      (بله.......... اونا دقیقا بعضی از همین کشورایی هستن که با قیافه حق به جانب، میان و این حادثه رو محکوم می کنن.)

یعنی به نظرتون واسه اون کشورای حامی داعش کاری داره که بیان و نابودش کنن....!!!!!!؟؟؟؟؟؟

کافیه که دیگه بهش سلاح نرسونن !
      کافیه که دیگه خاک کشورشون رو واسه حمایت پشتیبانی ، آموزشی ، درمانی و ..... در اختیار اونا نذارن.
      کافیه که دیگه از طریق هوا واسشون سلاح نفرستن.....
      کافیه که دیگه نفت مفت سوریه و عراق رو که داعش میفروشه ،نخرن......

در کل اینو بهت بگم:

اگه واقعا داعش ادعا داره که میخواد حکومت اسلامی رو ایجاد کنه ، به قول دوستمون چرا تا حالا حتی یه گلوله هم به سمت اسراییل شلیک نکرده............؟؟؟!!!!!
      مگه غیر از اینه که اسراییل با تمام آرمان های مسلمونا سر جنگ داره......؟؟؟؟؟)

داعش فقط ظاهر کاره.........مثل یک عروسک خیمه شب بازی میمونه که هر جور بخوان، ازش بازی می گیرن.......
      وقتی هم که تاریخ مصرفش گذشت و دیگه سودی واسشون نداشت و شد آفت جونشون، همونجوری که به وجودش آوردن ، راحت زمین گیرش می کنن و میرن سراغ یه دستاویز دیگه.........!!!!!!!

بی شک پشت بازیای این هیولای بی شاخ و دم و وحشی ، سیاست های مکارانه ای خوابیده ......!!!!!
      ویرایش توسط ehsan7777777 : 24 آبان 1394 در ساعت 13:45

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط toofan425 نمایش پست ها
      عکس خیلی خوبی گذاشتی.خدا همشون رو حفظ کنه .
      سخنان امام خمینی(ره) فکر کنم سال 65 بوده.(بصیرت رو ببینید)
      مگر مسلمانان نمی بینند که امروز مرکز وهابیت در جهان به کانون های فتنه و جاسوسی مبدل شده اند که از یک طرف اسلام اشرافیت ،اسلام ابوسفیانی، اسلام ملاهای کثیف درباری، اسلام ذلت و نکبت، اسلام پول و زور، اسلام فریب و سازش و اسارت و اسلام حاکمیت سرمایه و سرمایه داران بر مظلومان و پابرهنه ها و در یک کلمه اسلام آمریکایی را ترویج می کنند و از طرف دیگر سر بر آستان سرور خویش امریکای جهانخوار می گذارند.

البته تفکرات از جای دیگه به عربستان داده شده برای ترویج.
      بعد از تروریست پروری این غربی ها و صهیونیست ها اومده با یه تیر چند نشون بزنن.
      1-با ایجاد فتنه در سوریه و عراق و ایران جبهه مقاومت رو نابود کنن یا حد اقل کشور ها رو تجزیه کنن.
      2-ارتباط بین کشور های مقاومت قطع بشه و امنیت برای اسراییل فراهم شه(در کمال تعجب می بینید که داعش یه گلوله علیه اسراییل نمی زنه!!!!)
      3-تروریست ها از اروپا و امریکا برن عراق و سوریه.
      4-اسلام هراسی
      5...
      البته پیش بینی اون ها در حد چند هفته و چند ماه بود و می گفتن در عرض چند ماه عراق و سوریه سقوط می کنه اما با هوشیاری رهبری و ایران نقشه اون ها 5 سال هست عملی نشده و حتی تجزیه هم پا در هواست.
      حالا تروریست ها دارن بر می گردن کشور های خودشون و بقیه ماجرا...
      اما این موضوع شاید باعث حمله ناتو به سوریه بشه که دیگه باید دید چه میشه.

قدرت داعش و گروه های دیگه هم به خاطر حمایت های همین غربی هاست.
      عربستان پول میده ترکیه سلاح و نفرات و اسراییل کمک اطلاعاتی و ...ابوبکر البغدادی هم که قبلا تو زندان امریکایی ها بوده.(دیگه مشخصه اینا چرا قوی هستن)

اینا چیزایی بود که می دونستم.
      ایول داداش حرفا تو قبول دارم
      به نظر من داداش اینا میخوان به این بهانه پاشن برن شورای امنیت یه قطعنامه بر علیه سوریه تصویب کنن البته اگر روسیه و چین وتو نکنن قطعنامه رو که صد در صد وتوش میکنن ، البته اینا به قطعنامه هم نیازی ندارن بعدشم همونطوری که به عراق و افغانستان حمله کردن به سوریه هم مستقیماً حمله نظامی کرده و به بهانه مبارزه با داعش خلاصه
      نیروی نظامی مستقر
      کنن
      و هر طوری شده بشار اسد رو از قدرت کنار بزنن و به خواسته ای که 5 سال نرسیدن برسن

البته من اینطور حدس میزنم
      ، باید منتظر موند و دید ببینیم چه برنامه ای دارن ...

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      به نظر من داداش اینا میخوان به این بهانه پاشن برن شورای امنیت یه قطعنامه بر علیه سوریه تصویب کنن البته اگر روسیه و چین وتو نکنن قطعنامه رو که صد در صد وتوش میکنن ، البته اینا به قطعنامه هم نیازی ندارن بعدشم همونطوری که به عراق و افغانستان حمله کردن به سوریه هم مستقیماً حمله نظامی کرده و به بهانه مبارزه با داعش خلاصه
      نیروی نظامی مستقر
      کنن

نمی دونم خیلی پیچیده شده.
      الان ایران و حزب الله حضور گسترده داره تو سوریه.شاید این موضوع اسراییل رو به وحشت انداخته و غربی ها رو تحریک کنه برای حمله ولی معلوم نیست واکنش ایران چی هست.

4. Top | #34
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      سلام....ببخشید یکی میتونه خیلی خلاصه وار به منم بگه چی شده؟چه خبره؟این خبر عین بمب تو کل دنیا صدا داه؟چی شده؟فقط میدونم تو فرانشه یه چیزی شده....ممنون میشم یکی خیلی خلاصه به منم بگه....
      سلام داداش سعید

خب دیشب یه سری اتفاقات و انفجارات و گروگان گیری و تیراندازی و ... تو فرانسه افتاده که مختصر عرض میکنم ؛

دیش پنج نقطه‌ای که در پاریس مورد حمله تروریست ها قرار گرفته‌، عبارتند از ؛

1ـ رستوران کامبوج ؛ تیراندازی در محل این رستوران 14 کشته به جا گذاشت.

2ـ سالن کنسرت باتاکلان ؛ افراد مسلح حدود 100 نفر را در یک کنسرت موسیقی راک کشتند.

3ـ استادیوم ملی فرانسه ؛ دو انفجار در نزدیکی این استادیوم و در جریان مسابقه میان دو تیم ملی فوتبال فرانسه و آلمان رخ داد و 35 نفر کشته شدند.

4ـ خیابان شارون ؛ در تیراندازی صورت گرفته در این محل 18 نفر کشته شدند.

5ـ محله له آل ؛ گزارش‌های تایید نشده از تیراندازی در این محل منتشر شده است.

سر این ماجراها طبق آمار غیر رسمی گفته شده
      دست کم 153 نفر کشته و 200 نفر هم زخمی شدن ، بعد هم داعش مسولیت انفجارهای پاریس رو بر عهده گرفته ...

و سایر خبرها ...

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نیروی نظامی مستقر
      کنن

البته یه چیزی شنیدم که میگم:
      اینا دیدن داعش جواب نمیده می خوان داعش رو نابود کنن و سوریه رو بدن دست امسال النصره و ارتش ازاد و بشار رو بکشن پایین.
      از طرفی ایران با عملیاتی که تو حلب داره انجام میده می خواد النصره رو نابود کنه تا یه جبهه واحد علیه داعش درست کنه که دنیا می خواد با اون بجنگه
      در این صورت هیچ گزینه ای جز انتخابات و با حضور بشار نیست.
      فکر می کنم منطقی باشه.شاید واسه همین این جریان رو راه انداختن تا عقب نمونن و زود تر داعش رو از بین ببرن.(واقعا هیچ چیز معلوم نیست)

راه دیگه:
      شاید واقعا داعش از کنترل اینا خارج شده همون طور که صدام خارج شد.
      ویرایش توسط toofan425 : 23 آبان 1394 در ساعت 16:13

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اتفاقاً یکی از همسایه های ما دیشب از سوریه برگشتن، سرتیپ احمد آلبویه ... رفتیم استقبالش
      ...

7. Top | #37
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام داداش سعید

خب دیشب یه سری اتفاقات و انفجارات و گروگان گیری و تیراندازی و ... تو فرانسه افتاده که مختصر عرض میکنم ؛

دیش پنج نقطه‌ای که در پاریس مورد حمله تروریست ها قرار گرفته‌، عبارتند از ؛

1ـ رستوران کامبوج ؛ تیراندازی در محل این رستوران 14 کشته به جا گذاشت.

2ـ سالن کنسرت باتاکلان ؛ افراد مسلح حدود 100 نفر را در یک کنسرت موسیقی راک کشتند.

3ـ استادیوم ملی فرانسه ؛ دو انفجار در نزدیکی این استادیوم و در جریان مسابقه میان دو تیم ملی فوتبال فرانسه و آلمان رخ داد و 35 نفر کشته شدند.

4ـ خیابان شارون ؛ در تیراندازی صورت گرفته در این محل 18 نفر کشته شدند.

5ـ محله له آل ؛ گزارش‌های تایید نشده از تیراندازی در این محل منتشر شده است.

سر این ماجراها طبق آمار غیر رسمی گفته شده
      دست کم 153 نفر کشته و 200 نفر هم زخمی شدن ، بعد هم داعش مسولیت انفجارهای پاریس رو بر عهده گرفته ...

و سایر خبرها ...
      خوب شد بنظرم...بذار فرانسوی ها هم یکمی داغ ببینن....ببینن اینایی که ازش دارن دفاع میکنن یه روزی یقه خودشونم میگیره....بذار بفهمن داغ از دست دادن عزیز یعنی چی...چیزی که ما مدت ها دیدیم....عراق و سوریه هم همین الان درگیرشن...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

8. Top | #38
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط toofan425 نمایش پست ها
      البته یه چیزی شنیدم که میگم:
      اینا دیدن داعش جواب نمیده می خوان داعش رو نابود کنن و سوریه رو بدن دست امسال النصره و ارتش ازاد و بشار رو بکشن پایین.
      از طرفی ایران با عملیاتی که تو حلب داره انجام میده می خواد النصره رو نابود کنه تا اگه غربی داعش رو از بین بردن هیچ گزینه ای جز انتخابات و با حضور بشار نباشه.
      فکر می کنم منطقی باشه.شاید واسه همین این جریان رو راه انداختن(واقعا هیچ چیز معلوم نیست)
      آره این مورد هم امکانش هست ، ولی همونطوری که شما هم متذکر شدی ، الان هیچ چیز مشخص نیست

معلوم نیست باز چی خوابی دیدن

ولی حادثه خیلی منظم و پیچیده هست ، انگار از قبل برنامه ریزی شده بوده

من که میگم اینا میخوان مثل جریان 11 سپتامبر این بار به سوریه حمله کنن

امیدوارم ختم بخیر بشه

9. Top | #39
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      آره این مورد هم امکانش هست ، ولی همونطوری که شما هم متذکر شدی ، الان هیچ چیز مشخص نیست

معلوم نیست باز چی خوابی دیدن

ولی حادثه خیلی منظم و پیچیده هست ، انگار از قبل برنامه ریزی شده بوده

من که میگم اینا میخوان مثل جریان 11 سپتامبر این بار به سوریه حمله کنن

امیدوارم ختم بخیر بشه

قرمز نوشتی:

یعنی فراسنه بخاطر یه بهانه این همه از مردمشو میکشه و زخمی میکنه؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

Unhappy

خوب شد بنظرم...بذار فرانسوی ها هم یکمی داغ ببینن....ببینن اینایی که ازش دارن دفاع میکنن یه روزی یقه خودشونم میگیره....بذار بفهمن داغ از دست دادن عزیز یعنی چی...چیزی که ما مدت ها دیدیم....عراق و سوریه هم همین الان درگیرشن...
      خدا هیچ ملتی رو داغدار نکنه

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      قرمز نوشتی:

از اینا هیچی بعید نیست.11 سپتامبر هم همین کارو کردن
      پست قبلیو ویرایش کردم.
      شاید داعش واقعا از کنترلشون خارج شده همون طور که صدام خارج شد و به کویت حمله کرد(بعث عراق هم از کسایی هستن که به داعش کمک کردن پس امکانش هست)

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      اتفاقاً یکی از همسایه های ما دیشب از سوریه برگشتن، سرتیپ احمد آلبویه ... رفتیم استقبالش
      دم همه شون گرم......
      درود بر شرف و غیرت وعزتشون.........

انصافا اگه اینا نبودن و نمی رفتن جلوی داعشیا، الآن من و شما به جای این که به فکر تکنیکای ناب و فوق حرفه ای از پا در آوردن تستای کنکور باشیم ، باید دنبال یادگرفتن تکنیکای از پا درآوردن انواع و اقسام گونه های وحشی زبان نفهم داعشی از سراسر دنیا، می بودیم......

بر عزیزان شهیده شده خود در این راه درود می فرستیم ...........
      و برای باقیشان طلب صحت و سلامت از درگاه خدا رو داریم........
      ویرایش توسط ehsan7777777 : 23 آبان 1394 در ساعت 16:28

13. Top | #43
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نه داداش سعید چرا خوب شده باشه
      مردم بی گناه این وسط پَر پَر شدن
      ، درسته اون فرانسوا اولاند حیوون صفت از این وحشی های داعش حمایت
      میکنه ولی خب مردمشون که کاری نکردن که بخوان داغ عزیز ببینن ...

ان شاء الله خدا ریشه داعش و داعش صفتان رو هر چه زودتر ریشه کن کنه

14. Top | #44
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      قرمز نوشتی:

آره داداش ، مگه جون مردم برای این حیون صفتا اهمیت داره

البته که ان حدس و نظر من بود
      ، باید منتظر بود و ببینیم چی میشه ...

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یه سوال خیلی مهم ،
      اگه هوا سرده (همه کاپشن دارند) چرا این دخترا همه با آستین کوتاه اومدن بیرون ؟ (ببخشید خیلی ذهنمو مشغول کرده بود)
      دقیقا زیر ساعت 2:44
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

ویرایش توسط Huot : 23 آبان 1394 در ساعت 16:36

صفحه 3 از 8 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن