خداییش حرف معلمتون رو قبول کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟طراح داره تموم سعی شو میکنه بچه ها درصدهای بالا نیارن.....دلتون رو به این حرفا خوش نکنین.....یه چیزی میگن برای روحیه شما....![]()
خداییش حرف معلمتون رو قبول کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟طراح داره تموم سعی شو میکنه بچه ها درصدهای بالا نیارن.....دلتون رو به این حرفا خوش نکنین.....یه چیزی میگن برای روحیه شما....![]()
سوالات رو یه نفر طرح نمیکنه تعداد زیادی طراح هستن و تعدادی هم گزینشگر انتخاب کننده سوالات هستن. اشتباه محاسباتی داشتن طبیعیه.
این که سوالات کنکور یکم فضایی بوده شکی نیس !
حتی خیلی از اساتید به نام کنکور هم به سبک سوالات اعتراض کردن ( مثل استاد بابایی ! استاد شیروانی )
ولی این که سوالا آسون بشه غیرممکن ! شاید استاندارد طرح بشن نه آسون!
کنکورای قبل 90 طوری بودن اگ مینشستی چن روز حفظیاتو میخوندی کنکورو بالای 40 میزدی
دیگ این سبک سوال تکرار نمیش !
الان حفظیات ساده تبدیل شدن به مفاهیمی ( البته از سطح کتاب بالاتر)
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
امسال شیمی کنکور رو اگه کسی متوسط خونده بود و محاسبات سخت هم بلد نبود و فقط کتاب درسی + سوالات سال های اخیر رو بررسی کرده بود راحت میتونست به 20 تا از تستها جواب بده و بقیه رو کنار بزاره و درصد 57 بزنه در طول همون 35 دقیقه وقت معین. که این درصد برای قبولی رشته های روزانه پزشکی و دندون در درس شیمی کافی بود.
در سال های اخیر درس شیمی هنر اینه که بدونی کدوم تست ها رو برای نزده شدن طرح کردن و شناسایی کنیش و بزاریش کنار.
طراح ها وظیفه پیدا کردن نزارن کسی درصد 100 بزنه دیگه وقتی موضوعاتی مثل دیاپدز لنفوسیت ها و گردش خون دوزیستان در زیست شناسی طرح بشن تابلو هست که هدف چیه
کلنا عباسک یازینب
من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست
و از آن روز سرم میل بریدن دارد
الهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله
There is enough light for one who wants to see
شما با دقت کامل و با حداکثر توانت بخون و باقی کار توکل به خدا
بزرگ ترین آزمون ایمان زمانی است
که آنچه می خواهید را به دست نمی آورید
با این حال قادرید بگویید:
خدایا شکرت
توی زیست یقین دارم ی نفر طرح میکنه.مخصوصا 93و 94..یعنی بترکه به حداکثر 2 نفر...ولی بقیه درسا رو فکر نکنم ی نفرطرح کنه
تو ی لکه نور نشونم بده ، تا من دنیا بسازم از انفجار و تابشش...
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
دوستان مطمئن هستید که سوالا به سبک قبل 90 بر می گرده؟؟؟
اگه مطمئنید بگید که من روی سوالای قبل 90 مانور بدم![]()
هرچی سخت تر بشه بهتره چون دیگه اونایی ک فقط حفظ کردن مثل اونایی ک مفهومی خوندن نمیشه هرچی سخت تر باشه ما هم مفهومی تر بخونیم رقابت کمتر میشه چون بیشتریا فقط حفظ میکنن![]()
اتفاقا معلم شیمی ما هم میگفت قراره از سال بعد زیست تو کنکور تجربی حذف بشه
.
.
.
.
.
.
.
بعدا فهمیدیم نامرد با معلم زیستمون مشکل داره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)