خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question رسیدن به برنامه قلمچی

سلام بچه ها برنامه آزمون 6 آذر رو دیدین؟؟! چقدر زیاده !!
      من مدرسه میرم اکثر روزا هم امتحان داریم روزهای مدرسه 8 ساعت و روزای تعطیل 10-12 ساعت میخونم ولی واقعا نمیدونم چجوری برسم ؟ شماها چیکار می کنین؟؟ اگه هم واسه یه آزمون برسم نمیتونم خیلی زیاد تست بزنم ولی بعضیا رو می بینم واسه هر درس کلی تست میزنن
      ممنون میشم راهنماییم کنین

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان منم مشکلم همینه...رشتم ریاضیه حتی به همین آزمونم نرسیدم.....روزای مدرسه 5 ساعت و سه روزی که خونه ام هر روز 11 ساعت میخونم....فوقش بتونم 5 ساعت دیگه ساعت مطالعه افزایش بدم..ولی 5 ساعت واسه اون حجم از درس که نخونده مونده بس نیس..

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      قلمچی خیلی سریع پیش رفته مخصوصا برای کسایی که مدرسه میرن... ولی هیچوقت کیفیت درس خوندنتون رو بخاطر رسیدن به برنامه قلمچی پایین نیارید

:Real nerd girl problem
      Has more books than shoes

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

پاسخ سوالات شما?؟

سلام دوستان
      دوستان در برنامه هفتگیتون روزایی ندارید که با درس هایی داشته باشید که براتون زیاد اهمیت داشته باشه؟؟ یا در اون درس قوی باشید و نیازی نداشته باشید سر کلاس بشینید و بعدا خودتون تو خونه اونو بخونید؟
      منظورم اینه که اگه در برنامه هفتگیتون یه همچین روزایی دارید ؟ دیگه مدرسه نمیخواید برید بشینید بخونید برای کنکور
      الان من چهارمم و روزای شنبه که دیفرانسیل دارم میرم و با روز دوشنبه که فیزیک و شیمی داریم همین یعنی در هفته من دو روز میرم مدرسه
      موفق باشید
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      سلام دوستان
      دوستان در برنامه هفتگیتون روزایی ندارید که با درس هایی داشته باشید که براتون زیاد اهمیت داشته باشه؟؟ یا در اون درس قوی باشید و نیازی نداشته باشید سر کلاس بشینید و بعدا خودتون تو خونه اونو بخونید؟
      منظورم اینه که اگه در برنامه هفتگیتون یه همچین روزایی دارید ؟ دیگه مدرسه نمیخواید برید بشینید بخونید برای کنکور
      الان من چهارمم و روزای شنبه که دیفرانسیل دارم میرم و با روز دوشنبه که فیزیک و شیمی داریم همین یعنی در هفته من دو روز میرم مدرسه
      موفق باشید
      خب اختیاری نیست که مدرسه..به زور میگن بیاین...شما مدرستون دولتیه؟؟ من به مدیر میگم اصن گوش نمیده میگه نه هیچ جا اینطوری نیست..وگرنه من که فقط یکشنبه ها که دیفرانسیل داریم باید برم بقیه روزا داغووون.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ب این پست برو
      http://forum.konkur.in/thread33778.html
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نگران نباشید منم نمیرسم...کلا همه نمیرسن مگر اندک معدودی

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soofia نمایش پست ها
      سلام بچه ها برنامه آزمون 6 آذر رو دیدین؟؟! چقدر زیاده !!
      من مدرسه میرم اکثر روزا هم امتحان داریم روزهای مدرسه 8 ساعت و روزای تعطیل 10-12 ساعت میخونم ولی واقعا نمیدونم چجوری برسم ؟ شماها چیکار می کنین؟؟ اگه هم واسه یه آزمون برسم نمیتونم خیلی زیاد تست بزنم ولی بعضیا رو می بینم واسه هر درس کلی تست میزنن
      ممنون میشم راهنماییم کنین
      عصر روزای مدرسه دروس پیش بخون و تست بزن
      روزای تعطیل هم بده پایه

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeedkh76 نمایش پست ها
      عصر روزای مدرسه دروس پیش بخون و تست بزن
      روزای تعطیل هم بده پایه
      من اینجوریم نمیکنم بازم وقت کم میارم

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      سلام دوستان
      موفق باشید
      من نمیتونم غیبت کنم درسایی نداریم که بشه غیبت کرد بعدشم اصلا اجازه نمیدن !

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ما هر روز 2 درس اختصاصی داریم یعنی اگه نریم خیلی عقب می مونیم باید چیکار کنیم که هم به مدرسه برسیم هم به کانون . دروس پایه هم کم نیستن که یه آخر هفته بشه تموم کرد

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      باید روزانه برنامه بریزید + بستگی به هوای فردا داره که هوا چجوری باشه+ هوا خیلی مهم است خیلی مهم ..

مثلا هوای بعد بارون اصلا برای درس نیست فقد برای پیاده روی هست..

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن