خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 7 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 103
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

Unhappy ادامه بدم یا نه؟؟؟

سلام دوستان
      من الان دارم برای کنکور میخونم و در مورد کلیه رشته های رشته ریاضی در دانشگاه ها تحقیق کردم!
      و هر رشته ای هم که نگاه میکنم یه جور میلنگه مثلا:
      رشته مهندسی نفت بازار کارش خوبه اما من علاقه ندارم به شیمی!
      رشته مهندسی عمران علاقه دارم ولی بازار کارش افتضاحه!
      میگم همه چیو ول کنم برم خدمات کامپیوتری کارکنمو یا خدمات تعمیرات گوشی و یا یه کار گه بدرد ایندم بخوره!
      من الان ایلتس زبان انگلیسی دارم و میتونم برم معلم زبان بشم اما حقوقش ماهیانه 150.000 تومن هستش!!!
      چی کار کنم موندم؟!
      هیچ انگیزه ای برای درس خوندن ندارم!
      دوستان نظر بدید چون به نظراتتون خیلی نیاز دارم
      موفق باشید
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط t!g3r نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من الان دارم برای کنکور میخونم و در مورد کلیه رشته های رشته ریاضی در دانشگاه ها تحقیق کردم!
      میگم همه چیو ول کنم برم خدمات کامپیوتری کارکنمو یا خدمات تعمیرات گوشی و یا یه کار گه بدرد ایندم بخوره!
      من الان ایلتس زبان انگلیسی دارم و میتونم برم معلم زبان بشم اما حقوقش ماهیانه 150.000 تومن هستش!!!
      چی کار کنم موندم؟!
      موفق باشید
      در مورد اون دو تا رشته اشتباه اطلاعاتت .. رشته مهندسی نفت بازار کارش کمه بر عکس عمران .. برو دانشگاه آزاد شهرتون .. رشته حقوق یا مدیریت mba اگه تو دوره لیسانس باشه البته ... هر دوش بدرد کار آزادت میخوره .. دوره تعمیرات موبایلم میتونی تهران بگذرونی خوابگاهم بهت میدن

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      سلام دوستان
      چی کار کنم موندم؟!
      موفق باشید
      هیچکس بحث ول کردن درسو نزنه که من ناجور کفری میشم
      مرد مومن ماهی 150 تومن هم شد درآمد بخوای درسو ول کنی؟؟؟؟
      برو تجربی بخون رشته هاش بازار کارش خوبه
      یاهمون ریاضی مهندسی نرم افزار بخون و برنامه نویس شو ببین بیکار میمونی؟؟؟؟
      این حس نا امیدی چیه آخه؟؟؟؟
      چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
      اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      در مورد اون دو تا رشته اشتباه اطلاعاتت .. رشته مهندسی نفت بازار کارش کمه بر عکس عمران .. برو دانشگاه آزاد شهرتون .. رشته حقوق یا مدیریت mba اگه تو دوره لیسانس باشه البته ... هر دوش بدرد کار آزادت میخوره .. دوره تعمیرات موبایلم میتونی تهران بگذرونی خوابگاهم بهت میدن
      سلام داداش
      مهندس عمران زیاد شده!
      الان سنگ رو برداری از زیرش 1000 مهندس عمران بیکار میریزه!پس این بیکاری برای چیه؟؟؟ برای بازار کار افتضاحیه که داره دیگه!
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Joker72 نمایش پست ها
      هیچکس بحث ول کردن درسو نزنه که من ناجور کفری میشم
      مرد مومن ماهی 150 تومن هم شد درآمد بخوای درسو ول کنی؟؟؟؟
      برو تجربی بخون رشته هاش بازار کارش خوبه
      یاهمون ریاضی مهندسی نرم افزار بخون و برنامه نویس شو ببین بیکار میمونی؟؟؟؟
      این حس نا امیدی چیه آخه؟؟؟؟
      سلام داداش
      هیچ تحقیق کردی بازار کار رشته مهندسی نرم افزار رو ؟؟؟
      الان پسر داییم رشته نرم مهندسی کامپیوتر شاخه نرم افزار خونده و به 5 زبان برنامه نویسی مسلطه اما الان بیکاره!!
      یه خرده تحقیق کنی میبینی!
      Cyrus The Great

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام داداش
      مهندس عمران زیاد شده!
      الان سنگ رو برداری از زیرش 1000 مهندس عمران بیکار میریزه!پس این بیکاری برای چیه؟؟؟ برای بازار کار افتضاحیه که داره دیگه!
      مهندس عمران چون بیشتر کارش آزاده خودت زرنگ باشی میتونی دفتر مهندسی بزنی .. ولی مهندسی نفت کارش بیشتر دولتیه .. و اگه یه نگاهی به استخدامیا بندازی شاید سالی 2 نفر بگیرن ..

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام داداش
      هیچ تحقیق کردی بازار کار رشته مهندسی نرم افزار رو ؟؟؟
      الان پسر داییم رشته نرم مهندسی کامپیوتر شاخه نرم افزار خونده و به 5 زبان برنامه نویسی مسلطه اما الان بیکاره!!
      یه خرده تحقیق کنی میبینی!
      تا به چی بگی بازار کار.
      اگه منظورت استخدامیه که همین فردا درسو ول کن که کار نیست
      منم وقتی رفتم کشاورزی خوندم همه میگفتن کار نیست ولی این رشته ها چه نیازی به کار دولتی هست؟؟؟؟الان درماه درآمدم کمتر از دوتومن باشه روم نمیشه برم خونه
      الانم میخوام ژنتیک بخونم باز همینو میگن ولی باز ایمان دارم آدمی که درک درستی از رشته دانشگاهیش داشته باشه لنگ کار نمیمونه
      دوست خودم مهندسی نرم افزار خونده و الان برنامه نویسه هر ماه یه نرم افزار آندروید طراحی میکنه میزاره تو بازار 60 درصد فروشش مال خودشه هر وب سایتی هم که طراحی کنه کمتر از یک و پونصد نمیگیره (اینی که گفتم حداقلش بود) ولی اگه بگی چون استخدام نیست بیکاره، آره بیکاره.
      درکل اینقد سطحی به درس نگا نکن
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مهندسی شیمی اون قدری که فکر می کنی درس شیمی نداره یه جورایی داداش ناتنی مهندسی مکانیکه.

رشته ای که علاقه داری برو بعدش کار پیدا کردن برای رشته ی مورد علاقه ت راحت تر از رشته ایه که دوستش نداری.

درست رو بخون و کنکور رو بده ولی به نظر من زبانت رو ول نکن. الان ماهی 150 ئه اما همین جوری دو سال دیگه یه مربی زبان با تجربه ای که حتما می تونه یه جاهایی کمکت کنه.

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      مهندس عمران چون بیشتر کارش آزاده خودت زرنگ باشی میتونی دفتر مهندسی بزنی .. ولی مهندسی نفت کارش بیشتر دولتیه .. و اگه یه نگاهی به استخدامیا بندازی شاید سالی 2 نفر بگیرن ..
      داداش
      من باید یه سرمایه اولیه داشته باشم تا بتونم یه دفتر بزنم یا نه؟
      من الان فعلا دستم خالیه!! چیکار میتونم بکنم؟؟؟
      Cyrus The Great

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تا به چی بگی بازار کار.
      اگه منظورت استخدامیه که همین فردا درسو ول کن که کار نیست
      منم وقتی رفتم کشاورزی خوندم همه میگفتن کار نیست ولی این رشته ها چه نیازی به کار دولتی هست؟؟؟؟الان درماه درآمدم کمتر از دوتومن باشه روم نمیشه برم خونه
      الانم میخوام ژنتیک بخونم باز همینو میگن ولی باز ایمان دارم آدمی که درک درستی از رشته دانشگاهیش داشته باشه لنگ کار نمیمونه
      دوست خودم مهندسی نرم افزار خونده و الان برنامه نویسه هر ماه یه نرم افزار آندروید طراحی میکنه میزاره تو بازار 60 درصد فروشش مال خودشه هر وب سایتی هم که طراحی کنه کمتر از یک و پونصد نمیگیره (اینی که گفتم حداقلش بود) ولی اگه بگی چون استخدام نیست بیکاره، آره بیکاره.
      درکل اینقد سطحی به درس نگا نکن
      من الان خودم علاقه بسیار شدیدی به مهندسی نرم افزار دارم و حتا من اینقدر این رشته رو دوست دارم که 14 سالگی ویژوال بیسیک رو بستم گذاشتم کنار!
      ولی خوب وقتی که تحقیق کردم دیدم بازار کار نداره!!متاسفانه...
      Cyrus The Great

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط نیلوشی نمایش پست ها
      مهندسی شیمی اون قدری که فکر می کنی درس شیمی نداره یه جورایی داداش ناتنی مهندسی مکانیکه.

رشته ای که علاقه داری برو بعدش کار پیدا کردن برای رشته ی مورد علاقه ت راحت تر از رشته ایه که دوستش نداری.

درست رو بخون و کنکور رو بده ولی به نظر من زبانت رو ول نکن. الان ماهی 150 ئه اما همین جوری دو سال دیگه یه مربی زبان با تجربه ای که حتما می تونه یه جاهایی کمکت کنه.
      سلام ابجی
      بله میدونم ولی یکی از دروس تخصصی این رشته ی مهندسی نفت همین درس شیمی هستش اینو پرسیدم از یه مهندس شیمی!!!
      الان رشته ی مورد علاقه ام رشته نرم افزار کامپیوتر هستش ولی خب وقتی نگاه کردم دیدم بازار کار نداره دیگه برای اون رشته شل شده!!!
      Cyrus The Great

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من الان خودم علاقه بسیار شدیدی به مهندسی نرم افزار دارم و حتا من اینقدر این رشته رو دوست دارم که 14 سالگی ویژوال بیسیک رو بستم گذاشتم کنار!
      ولی خوب وقتی که تحقیق کردم دیدم بازار کار نداره!!متاسفانه...

از ما گفتن
      حالا تو هی خودتو تو اون چهارچوب ترس از بیکاری که واسه خودت ساختی خودتو اسیر و آندتو تلف کن
      ازم دلگیر نشو ولی طرز فکرت به طرز وحشتناکی اشتباهه و با این طرز فکر فک نکنم بتونی ادامه بدی
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      از ما گفتن
      حالا تو هی خودتو تو اون چهارچوب ترس از بیکاری که واسه خودت ساختی خودتو اسیر و آندتو تلف کن
      ازم دلگیر نشو ولی طرز فکرت به طرز وحشتناکی اشتباهه و با این طرز فکر فک نکنم بتونی ادامه بدی
      ولی اینم بگم که الان یکی از رفیقام رشته نرم افزار خوندنو الان تو یه شرکت دارن کار میکنن و ماهی 5 میلیون حقوق میگیرنو تسحیلات هم بشون میدن!!!!
      خوش به حالش
      ولی من به خودم میگم من از کجا معلوم که توی همچین شرکت هایی استخدام بشم؟ حالا اون رفیقم شانس داشته و شانسش هم زده بره توی یه همچین شرکتی کار کنه!!!!!
      دوستان مشاور نداریم؟ @Saeed735
      کمکم کن داداش گلم
      Cyrus The Great

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      واسه شرکت زدن میتونی با چند تا از دوستات شریک بشی و وام بگیری و ... یا میتونی تا آخرش بخونی استاد بشی (هیعت علمی نباشی پول نمیدن البته)یا معدلت خوب بشه و دکترا باشی از خارج اپلای بگیری استاد خواهر من دکترای برق داشت رفت کانادا کلیی پول بهش میدن الان

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ادامه بده پسر ، تو میتونی ، ادامه بده

صفحه 1 از 7 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)