X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17

موضوع: کنکور زبان

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کنکور زبان

من دیپلم تجربی دارم من اگه تو کنکور زبان رتبه ی خوبی بیارم میتونم برم دانشگاه تریبت دبیر شهید رجایی؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگه رتبه خوب بیار ی میتونی اما بستگی ب شانس ک از شهرتون بردارن

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

پاسخ سوال :)

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi2 نمایش پست ها
      من دیپلم تجربی دارم من اگه تو کنکور زبان رتبه ی خوبی بیارم میتونم برم دانشگاه تریبت دبیر شهید رجایی؟
      سلام دوست عزیز بله میتونید برید دانشگاه تربیت معلم دوست عزیز به این کار علاقه داری؟؟ چون معلم زبان بودن در مدارس درامدی نداره که چشم گیر باشه! ولی باز هم هر چی خودت صلاح میدونی موفق باشی
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز بله میتونید برید دانشگاه تربیت معلم دوست عزیز به این کار علاقه داری؟؟ چون معلم زبان بودن در مدارس درامدی نداره که چشم گیر باشه! ولی باز هم هر چی خودت صلاح میدونی موفق باشی
      پدرم هم معلم هست می دونم چجوری باید در آموزش وپرورش پیشرفت کنم....بیشتر یه شغل دولتی میخوام که حقوق داشته باشه و بتونم به اون چیزهایی که دوست دارم برسم مثلا ورزش......خوبیش اینه که به جز دبیری میتونی کتاب یا کلاس خصوصی بزاری یا کتاب ترجمه کنی....

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Taha19 نمایش پست ها
      اگه رتبه خوب بیار ی میتونی اما بستگی ب شانس ک از شهرتون بردارن
      شهر خودمون هم نشه اشکالی نداره شهرهای دیگه هم میشه....دفترچه کنکور شهرما هم بود....

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوست خوبم رشته ی زبان درآمد آنچنانی نداره ها
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      در مورد دبیری فکر کنم کمی سخت باشه ورود به اون دانشگاه
      چون شنیدم مثلا میگفتن از هر شهری یک نفر میگیرن ! احتمالا همین دانشگاه بود.
      اما خوب راه آسان تر ورود از طریق دانشگاه فرهنگیان هست . بعد هم ادامه تحصیل هر جایی که دوست داشتید

زبان یک رشته ای هست که میتونه در عین حال هم در آمد بالایی داشته باشه و هم درآمد پایین.
      چون فقط توی مدرسه احتیاج نیست. کلاس های زبان هم هستن یا کلاس های کنکور چون این درس رو همه یاد نمیگیرن
      حالا شما که گفتید میدونید چطور پیشرفت کنید
      اما برای بقیه دوستان میگم
      ما سال سوم دبیرستان یک معلم زبان داشتیم از بین ده ها آموزشگاه ، آموزشگاهش بهترین شهرمون بود
      من خودم اول سال ازش پرسیدم بعد تعجب کردم که اون آموزشگاه رو داره چون واقعا اسم آموزشگاه شناخته شده بود از قبل
      بعد رفتم اسمم رو نوشتم . اندازه یک مدرسه فقط آموزشگاه بود و کلی کلاس ! هر 1 ساعت و نیم به اندازه یک مدرسه بچه از اونجا تعطیل میشد !!! و کلی هم مدرس داشت
      من خودم که چند ترم رفتم هر ترمی 80 تومن میگرفت و حدودا 20 تومن پول کتاب که از همونجا تهیه میکردیم .
      حقیقتا کم درآمدی نداشت . ولی خوب کلی زحمت و تلاش و تحقیق و ...... کرده بود تا به اون جا رسیده بود. هر کسی شاید نتونه
      اما از اون طرف
      معلمی هم داشتیم که از زبان چیزی سرش نمیشد در حد همون توضیحات کتاب میگفت و درآمدش هم همون آموزش پرورش !

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      داوطلبانی که در گروه آزمایشی زبان‌های خارجی نمره‌کل (تراز) ۶۵۰۰ یا بالاتر به دست آورده‌اند، مجاز به انتخاب رشتهٔ تربیت دبیر زبان انگلیسی دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی هستند.

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Poorya.Mo نمایش پست ها
      اما خوب راه آسان تر ورود از طریق دانشگاه فرهنگیان هست . بعد هم ادامه تحصیل هر جایی که دوست داشتید

زبان یک رشته ای هست که میتونه در عین حال هم در آمد بالایی داشته باشه و هم درآمد پایین.
      چون فقط توی مدرسه احتیاج نیست. کلاس های زبان هم هستن یا کلاس های کنکور چون این درس رو همه یاد نمیگیرن
      ما سال سوم دبیرستان یک معلم زبان داشتیم از بین ده ها آموزشگاه ، آموزشگاهش بهترین شهرمون بود
      من خودم اول سال ازش پرسیدم بعد تعجب کردم که اون آموزشگاه رو داره چون واقعا اسم آموزشگاه شناخته شده بود از قبل
      بعد رفتم اسمم رو نوشتم . اندازه یک مدرسه فقط آموزشگاه بود و کلی کلاس ! هر 1 ساعت و نیم به اندازه یک مدرسه بچه از اونجا تعطیل میشد !!! و کلی هم مدرس داشت
      من خودم که چند ترم رفتم هر ترمی 80 تومن میگرفت و حدودا 20 تومن پول کتاب که از همونجا تهیه میکردیم .
      حقیقتا کم درآمدی نداشت . ولی خوب کلی زحمت و تلاش و تحقیق و ...... کرده بود تا به اون جا رسیده بود. هر کسی شاید نتونه
      اما از اون طرف
      معلمی هم داشتیم که از زبان چیزی سرش نمیشد در حد همون توضیحات کتاب میگفت و درآمدش هم همون آموزش پرورش !
      تفاوت دانشگاه دبیری با فرهنگیان چیه؟هرکدوم رو که برم استخدام رسمی میشم؟

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داوطلبانی که در گروه آزمایشی زبان‌های خارجی نمره‌کل (تراز) ۶۵۰۰ یا بالاتر به دست آورده‌اند، مجاز به انتخاب رشتهٔ تربیت دبیر زبان انگلیسی دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی هستند.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      شرایطشون با هم زیاد فرقی نداره. بله هر دو از اول استخدام هستید و طول تحصیل جزء خدمت حساب میشه و سربازی هم نداره
      اما تربیت دبیر یک سری رشته های مهندسی هم میگیره که فرهنگیان اونا رو نداره.

اما زبان انگلیسی فکر نمیکنم تفاوت خاصی داشته باشن توی دو تا دانشگاه. ولی خوب تربیت دبیر علوم تربیتی دکتری هم داره که خوب فرهنگیان نداره مقطع دکتری
      همینطور به نظر میرسه تربیت دبیر دانشجوی بومی میگیره. که فکر کنم باید حتما تهران باشید با رتبه خیلی خوب

اما دانشگاه فرهنگیان هر رشته ای که شهرتون داشته باشه حتما میشه اقدام کرد و تفاوتی ندارن با هم . اکثرا همه جا زبان رو دارند

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      یک توصیه دارم اگر میخواهید حتما در این زمینه انتخاب رشته کنید : حتما حتما حتما اولویت اول رو همین بزنید
      و خودتون رو برای مصاحبه آماده کنید. ان شاءالله موفق میشوید

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

اما از اون طرف
      تربیت دبیر که کلا15نفر میگیره از کل کشور تو کنکور94 زبان دانشگاه فرهنگیان یه نفر رواز شهر گرفته بودکه اون هم زن بود....با این نتیجه قبول شدنش مثل پزشکی هست

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      تربیت دبیر که کلا15نفر میگیره از کل کشور تو کنکور94 زبان دانشگاه فرهنگیان یه نفر رواز شهر گرفته بودکه اون هم زن بود....با این نتیجه قبول شدنش مثل پزشکی هست

حتما شهر شما لازم نداشته. حالا در مورد زیست و شیمی که مربوط به رشته شماست هم تحقیق کنید.

شهر ما که در کل چند تا رشته داره و همه رو خوب میگیره هر سال ، مثل ادبیات و عربی و علوم تربیتی . زبان هم همینطور
      مدرسه خودمون که سالی 7-8 نفر از دو تا کلاس پیش میرن فرهنگیان

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حتما شهر شما لازم نداشته. حالا در مورد زیست و شیمی که مربوط به رشته شماست هم تحقیق کنید.

شهر ما که در کل چند تا رشته داره و همه رو خوب میگیره هر سال ، مثل ادبیات و عربی و علوم تربیتی . زبان هم همینطور
      مدرسه خودمون که سالی 7-8 نفر از دو تا کلاس پیش میرن فرهنگیان
      من از طریق کنکور زبان میخواستم.....ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن