من دیپلم تجربی دارم من اگه تو کنکور زبان رتبه ی خوبی بیارم میتونم برم دانشگاه تریبت دبیر شهید رجایی؟
من دیپلم تجربی دارم من اگه تو کنکور زبان رتبه ی خوبی بیارم میتونم برم دانشگاه تریبت دبیر شهید رجایی؟
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
دوست خوبم رشته ی زبان درآمد آنچنانی نداره ها![]()
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
در مورد دبیری فکر کنم کمی سخت باشه ورود به اون دانشگاه
چون شنیدم مثلا میگفتن از هر شهری یک نفر میگیرن ! احتمالا همین دانشگاه بود.
اما خوب راه آسان تر ورود از طریق دانشگاه فرهنگیان هست . بعد هم ادامه تحصیل هر جایی که دوست داشتید
زبان یک رشته ای هست که میتونه در عین حال هم در آمد بالایی داشته باشه و هم درآمد پایین.
چون فقط توی مدرسه احتیاج نیست. کلاس های زبان هم هستن یا کلاس های کنکور چون این درس رو همه یاد نمیگیرن
حالا شما که گفتید میدونید چطور پیشرفت کنید
اما برای بقیه دوستان میگم
ما سال سوم دبیرستان یک معلم زبان داشتیم از بین ده ها آموزشگاه ، آموزشگاهش بهترین شهرمون بود
من خودم اول سال ازش پرسیدم بعد تعجب کردم که اون آموزشگاه رو داره چون واقعا اسم آموزشگاه شناخته شده بود از قبل
بعد رفتم اسمم رو نوشتم . اندازه یک مدرسه فقط آموزشگاه بود و کلی کلاس ! هر 1 ساعت و نیم به اندازه یک مدرسه بچه از اونجا تعطیل میشد !!! و کلی هم مدرس داشت
من خودم که چند ترم رفتم هر ترمی 80 تومن میگرفت و حدودا 20 تومن پول کتاب که از همونجا تهیه میکردیم .
حقیقتا کم درآمدی نداشت . ولی خوب کلی زحمت و تلاش و تحقیق و ...... کرده بود تا به اون جا رسیده بود. هر کسی شاید نتونه
اما از اون طرف
معلمی هم داشتیم که از زبان چیزی سرش نمیشد در حد همون توضیحات کتاب میگفت و درآمدش هم همون آموزش پرورش !
داوطلبانی که در گروه آزمایشی زبانهای خارجی نمرهکل (تراز) ۶۵۰۰ یا بالاتر به دست آوردهاند، مجاز به انتخاب رشتهٔ تربیت دبیر زبان انگلیسی دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی هستند.
شرایطشون با هم زیاد فرقی نداره. بله هر دو از اول استخدام هستید و طول تحصیل جزء خدمت حساب میشه و سربازی هم نداره
اما تربیت دبیر یک سری رشته های مهندسی هم میگیره که فرهنگیان اونا رو نداره.
اما زبان انگلیسی فکر نمیکنم تفاوت خاصی داشته باشن توی دو تا دانشگاه. ولی خوب تربیت دبیر علوم تربیتی دکتری هم داره که خوب فرهنگیان نداره مقطع دکتری
همینطور به نظر میرسه تربیت دبیر دانشجوی بومی میگیره. که فکر کنم باید حتما تهران باشید با رتبه خیلی خوب
اما دانشگاه فرهنگیان هر رشته ای که شهرتون داشته باشه حتما میشه اقدام کرد و تفاوتی ندارن با هم . اکثرا همه جا زبان رو دارند
یک توصیه دارم اگر میخواهید حتما در این زمینه انتخاب رشته کنید : حتما حتما حتما اولویت اول رو همین بزنید
و خودتون رو برای مصاحبه آماده کنید. ان شاءالله موفق میشوید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)