یک روز امیر قلعه نویی خواست یک کاری بکند که کار خوب و بزرگوارانه و پسندیده ای باشد.
با خودش گفت چه کار کند، گفت: آهان! این پسره علی ضیا رو همه دارن می زنن، من یه چیزی بگم مردم بی خیالش بشن. گفت: ضیا مجری جوان و قابلی است و از این اتفاقات ممکن است هر جا بیفتد و وی مسلما تحت تأثیر احساسات قرار گرفته است و به همین خاطر باید گذشت کرد. همانطور که آقای مظلومی گذشت کردند، خوب است هواداران استقلال هم کوتاه بیایند و این جریان را فراموش کنند. زمانی که سر مربی استقلال بودم علی ضیا سر تمرین استقلال هم آمده بود. او استقلالی ها را هم دوست دارد و امیدواریم این مجری خوب را دوباره روی صفحه تلویزیون ببینیم.
بلافاصله سایت ها تیتر زدند: حمایت کثیف قلعه نویی از تحقیر مظلومی!
قلعه نویی از ضیا و حرکت ضد مظلومی اش دفاع کرد!
امیر قلعه نویی و انتقام گیری از پرویز مظلومی با حمایت از ضیا!
مشخص شد چه کسی به ضیا خط داده بود که پرویز خان را مسخره کند!
دم خروس از لباس امیر قلعه نویی بیرون زد!
ضیا عامل مخفی ژنرال برای زدن مظلومی!
سایت تکذیب ورزشی که تا دیروز سایه مظلومی را با تیر می زد، نوشت: آیا به راستی مظلومی در استقلال محبوبیت قلعه نویی را خدشه دار کرده که او اینگونه آشکارا از حرکت زشت ضیا حمایت کرده و خواهان عذرخواهی مظلومی از علی ضیا شده؟!!!
سایت کی روش نگو بلا بگو بلبل قصه ها بگو نیز طی یادداشتی تحلیلی، با بررسی نقش آشکار امیر قلعه نویی در مرگ ناصر حجازی از طریق حرص دادن او و تشویق کردنش به کشیدن سیگار بیشتر تاکید کرد: حالا امیر قلعه نویی دارد همان پروسه را برای حذف پرویز مظلومی از استقلال پیش می گیرد. امیر بس کن دیگر!
حسن روشن نیز در مصاحبه ای با همین سایت تاکید کرد: در مورد مرگ ناصر حقایقی هست که از مردم پنهان می شود. مگر خود ناصرخان بارها نگفت سیگار را یک خبرنگار دستش داده؟ غیر از امیر قلعه نویی چه کسی را می شناسیم که خبرنگارها گوش به فرمانش باشند و هر چه می گوید انجام دهند؟
همچنین هشتگ من از قلعه نویی متنفرم که از حرکت علی ضیا علیه مظلومی دفاع کرد و به او پاداش داد نیز در فضای مجازی راه افتاد و بلافاصله صدهزار نفر به این هشتگ پیوستند!
نتیجه اخلاقی: تا توانی دلی به دست آور کشک است!
امیر قلعه نویی که آمده بود یک چیزی بگوید و سر حرف را با مردم دوباره باز کند، وقتی دید حرفش این بازتاب های منفی را داشته در اینستاگرامش نوشت:
آقاحق با شماست. به این نتیجه رسیدم که علی ضیا بیخود کرده به پرویزخان توهین کرده. یعنی چه که شما برداری از این حرفای بی تربیتی بزنی؟ خجالت داره. قباحت داره. شرم کن. فردا هممون تو یه وجب جا می خوابیم
بلافاصله بعد از این بیانیه اینستاگرامی سایت ها تیتر زدند:
دست قلعه نویی رو شد، ضیا را به مرگ محکوم کرد!
امیر درصدد از بین بردن شاهد اصلی ماجرا؟
ژنرالی که بوی خون می دهد؛ بیانیه امیر قلعه نویی علیه ضیا و تهدید وی به مرگ در دو وجب جا
قلعه نویی رنگ عوض کرد + عکس
سایت حاشیه نیوز در تحلیلی به قلم گوشتکوب عباسی خدا منو نندازی، تاکید کرد: گویا تحقیقات گسترده پلیس در مورد علل توهین علی ضیا به پرویز مظلومی به جاهایی رسیده که باعث شده تا قلعه نویی به دنبال حذف فیزیکی متهم باشد و نقش خود در این ماجرا را پنهان نماید.
سایت اشی مشی ورزشی نیز با اشاره به تهدید جانی علی ضیا توسط امیر قلعه نویی خواستار کالبدشکافی ناصرحجازی و تحقیق در مورد نقش امیرخان در این جنایت بزرگ شد! در مقاله اشکبوس سلجوقی نویسنده این مطلب آمده: شاید بهتر باشد در صحنه جرم دنبال اثر انگشت مردی باشیم که در نهایت خونسردی دارد یک مجری محبوب رسانه ای را به مرگ تهدید می کند و محافل امنیتی نیز سکوت کرده اند! آه و واویلا میلاد میداودی... بخشید آه و واویلا... فغان از این جامعه که در آنجا عصا از کور می دزدند. من آنجا محبت جست وجو کردم!
همچنین حسن روشن با مصاحبه علیه امیر قلعه نویی تاکید کرد: علی ضیا جوان خوبی است و حالا یک اشتباهی کرده و وقتی پرویز خان او را بخشیده هواداران استقلال هم باید او را ببخشند. همینطور بعضی پیشکسوتانی که انگار از حرص دادن مردم لذت می برند! متاسفانه مظلومی به عنوان صاحب حق بخشیده اما قلعه نویی حکم مرگ می دهد!
بلافاصله هم هشتگی در اینستاگرام فعال شد با عنوان ما از امیر قلعه نویی متنفریم که علی ضیا مجری محبوب و مهربان را تهدید به مرگ کرد که در همان ساعات اولیه، آن صد هزار نفر اولی که هشتگ نخست را لایک کرده بودند بعد از دیسلایک کردن آن، به این هشتگ پیوستند.
نتیجه اخلاقی: بعضی آدم ها همیشه بدشانسند!