دوستان چند ماهی بود تو جمع انجمن بودم..خواستم ببینم که رقیبام کیان راس میگن که همه سیاه لشگرن تو تجربی؟....من بعد کنکور کارنامه میذارم ونتایج رو میبینید....راست میگفت مهندس مسعو.دی که دلیلل قبول نشدن بچه ها نه معدله نه کلاس فقط تو حاشیه بودنه....توکنکور 94 پسره با چشمای کور بدون خط بریل 525شد...اونم رشته ریاضی که فقط محاسباته...این ایتی از جانب خدا بود که اون باچشمای کور 525شد شماها فقط ادعا دارید....خود سنجش میگه درصدای خوب میتونه معدل رو بی اثر کنه اما شماها چون پرفسورید هرروز یه مشت کارنامه میارید مگید فلان شد وبهمان شد...75درصد قبولی دست خودتونه اما نمیفهمید...میدونید 100زدن توکنکور چقدر عالیه اما به جا تلاش فقط دنبال ترمیم هستید..کسی که حالشو درنیابه عمرا به ایندش برسه....قسم میخورم تو ترمیم هم خراب میکنید...یک ذره غیرت درس خوندن ندارید....یه کنکوری فقط فکرش تسته نه حاشیه نه تراز...دکتر افشار ایمان سرورپور همه میگن معدل قابل جبرانه اما شماها زانو غم بغل گرفتید...به جا این کارا بشینید تو یک درس عمومی قوی کنید خودتونو واسه صد برنامه بریزید فقط دنال جنگولک بازی هستید...معدل 10باشه خب تو تلاشتو بکن ..اگه معدل 20ها 6ساعت میخونن البته اونایی ک مدرسه میرن رو میگما شماها 14ساعت بخونید تا سوادتون رو بالا ببرید دعاکنید نذر کنید همت کنید معدل کیلو چنده...این جهان کوه است وفعل ماندا......دربرابر خدا کسی جلودارنیست...به زحمتای پدر ومادر فکر کنید به اون پولی که پدراتون باسختی درمیاره ومیرید کلاس وه...........ازما گفتن بود ...انقد دوسدارم بامعدل پایین پزشکی بهشتی قبول شید بعد به همه شاگرد زرنگا بفهمونید ماهم اره....سینه سپر کنید بگید بابا دیدی تونستم...من نه انم که زبونی کشم از چرخ وفلک/چرخ برهم زنم گر غیر مرادم گردد.....سعی کنید قرابت این بیت رو بفهمید....مندعاتون میکنم دعاکنید همو..... ....لطفا به حرفام فکر کنید..موقع درس خوندن بگید اگه پارسال رتبه یک فیزیک رو. 77زد من 100میزنم ...اینا جو وشعارنیس واقعیتیه که خیلیا حسش کردن......ازاینم سفرها معجزه دور نیس ببین دست دنیا تو دست منه دعامیکنم تا اجابت بشه...دعاکنید چون دلم روشنه....ارزوم دندون بهشتیه...ومشاور شدن توراه کنکور....امین...خدانگهدارتا اعلام نتایج...من شک ندارم مشیه توکنکور....پدر سوالات رو دراورد......یاعلی