X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 7 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 104
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دی وی دی های ریاضی آفبا یا موسسه حرف آخر؟

سلام دوستان یه سوال مهم دارم لطفا عادلانه جواب بدید بین اونایی که دی وی دی های ریاضی آفبا و موسسه حرف آخر رو دیدن به نظرتون کدومش بهتره؟؟؟ من قبلا حرف آخر رو یه مجموعه احتمالش رو دیدم تمرین زیاد حل میکرد ولی آفبا مجموعش رو ندیدم حالا دوستان کمکم کنید نظر بدید لطفا.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      به نظر من که الان حرف اول اخر ریاضیات کشور در حرف اخر زده میشه...دی وی دیاش فوق العادن....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      به نظر من که الان حرف اول اخر ریاضیات کشور در حرف اخر زده میشه...دی وی دیاش فوق العادن....
      به نظرمنم حرف اولواخرا کتاب درسی میزنه…. .

ودیگرهیچ

فرستاده شده از GT-S6312ِ من با Tapatalk

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط یه روستایی نمایش پست ها
      به نظرمنم حرف اولواخرا کتاب درسی میزنه…. .

ودیگرهیچ

فرستاده شده از GT-S6312ِ من با Tapatalk
      بهتره یکم رویایی نباشیم...کی با کتاب درسی رفته درصد بالا زده؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

Exclamation

من افبا رو داشتم به نظرم کلا همون کتاب خیلی سبزه حرف اخرو اطلاعی ندارم همون خیلی سبزو بخونی هم وقت کمتری ازت میگیره هم تستای بیشتری میبینی

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یکیم مث امیر مسعودی تو پک ریاضیش 4500تا تست حل میکنه...تو مهروماه انقد تست نیست..

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      وقتتون رو dvd هدر ندیییییین

ولی اگ خیلی لنگ میزنی، افبا پیشنهاد میدم :ی

راضیم ازش
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      هیچکدوم

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آقای منتظری کارش حرف نداره عالیه
      من هم می تونم ...

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      بی شک افبا .
      فقط فکرش رو بکن تو مباحثی مثل حد و کاربرد مشتق و... 2تا از غول های ریاضی تجربی (علی مقدم نیا -سروش موئینی) باهم تدریس میکنند . هر کدوم برای یه سوال اگه 2 تا نکته هم بگن در کل نکات تستی 2تا کتاب جامع تجربی یعنی گاج و خیلی سبز رو طی 3-4ساعت برای همون مباحث خاص گرداوری میکنی .
      به نظرم اگه سطحت تا حد متوسط هم هست افبا رو بگیر .
      حرف اخر برای کسایی که ریاضیشون تعطیله حالا میخوان سوالاتی تا حد تمارین کتاب درسی با راه حل های متداولی که توی هرکتاب پیدا میشه رو یه نفر بهشون اموزش بده .
      من خودم افبا رو دارم و احتمال و ترکیبیات افبا (مدرس علی مقدم نیا- شروین سیاح نیا) و حرف اخر رو مقایسه کردم . مثل این میمونه که ایفون رو با glx (گوشی ایرانی) مقایسه کنی . فکر کنم این مثال بهترین توصیف از مقایسه ی این دو محصوله .
      دوستانی که از حرف اخر استفاده میکنند لطفا جبه نگیرند . من قصد توهین به کسی رو ندارم فقط نمیخوام پول این بنده خدا که حلا تصمیمش بر این شده که سی دی بخره حیف و مال بشه .
      راستی این نکته هم بگم که توی افبا تا سوالات 93 رو تقریبا همش رو حل میکنه + تمرین های مهم کتاب درسی .
      یاعلی

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      بی شک افبا .
      فقط فکرش رو بکن تو مباحثی مثل حد و کاربرد مشتق و... 2تا از غول های ریاضی تجربی (علی مقدم نیا -سروش موئینی) باهم تدریس میکنند . هر کدوم برای یه سوال اگه 2 تا نکته هم بگن در کل نکات تستی 2تا کتاب جامع تجربی یعنی گاج و خیلی سبز رو طی 3-4ساعت برای همون مباحث خاص گرداوری میکنی .
      حرف اخر برای کسایی که ریاضیشون تعطیله حالا میخوان سوالاتی تا حد تمارین کتاب درسی با راه حل های متداولی که توی هرکتاب پیدا میشه رو یه نفر بهشون اموزش بده .
      من خودم افبا رو دارم و احتمال و ترکیبیات افبا (مدرس علی مقدم نیا- شروین سیاح نیا) و حرف اخر رو مقایسه کردم . مثل این میمونه که ایفون رو با glx (گوشی ایرانی) مقایسه کنی . فکر کنم این مثال بهترین توصیف از مقایسه ی این دو محصوله .
      دوستانی که از حرف اخر استفاده میکنند لطفا جبه نگیرند . من قصد توهین به کسی رو ندارم فقط نمیخوام پول این بنده خدا که حلا تصمیمش بر این شده که سی دی بخره حیف و مال بشه .
      راستی این نکته هم بگم که توی افبا تا سوالات 93 رو تقریبا همش رو حل میکنه + تمرین های مهم کتاب درسی .
      یاعلی
      مرسی از شما دوست عزیز

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      بی شک افبا .
      یاعلی
      دوست من گفت عادلانه تو موسسه ی حرف اخرو بردی زیر رادیکال به توان 10 زدی داغونش کردی

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo نمایش پست ها
      دوست من گفت عادلانه تو موسسه ی حرف اخرو بردی زیر رادیکال به توان 10 زدی داغونش کردی
      خدا وکیل قصد بی ادبی ندارم ولی یه چشمه خوب از ریاضی اومدی: رادیکال توانن 10 حتما منظورت فرجه 10 بود؟!

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      افبا سطح بالاست بايد پايت قوي باشه
      حرف اخرم بد نیست

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dmb نمایش پست ها
      خدا وکیل قصد بی ادبی ندارم ولی یه چشمه خوب از ریاضی اومدی: رادیکال توانن 10 حتما منظورت فرجه 10 بود؟!
      ریشه عددرا بخواهیم ،عددرا زیر رادیکال نوشته وتوان یا ریشه مورد نظر را بالای رادیکال(فرجه) مینویسیم.
      مثال, 8 = 23 می خوانیم ریشه سوم8 مساوی2 : 2 = 8√3 8- = 3(2-) زیرا می خوان

فرقی ندارن

صفحه 1 از 7 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن