طبق گفته شما... بی خیال معدل دیگه...
یعنی اینطور ک ایشون گفتن تو خوشبینانه ترین حالت باید ب فکر ترمیم معدل تو خرداد باشیم![]()
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
دی خیلی برنامه ها رو میریزه به هم .خرداد بهتره![]()
ویرایش توسط biology115 : 17 آبان 1394 در ساعت 21:27
دوستان عزیز نگران معدل نباشید شما اگه خرداد امتحان بدید چندروز قبل کنکور سایت باز میشه واسه ویرایش اون وقت کد سوابق جدید رو جایگزین میکنید عزیزان...
ای بدم میاد خبرای تکراری میذارین
باو هروقت از قوانین و آیین نامش(مثل:چندتا شو میتونیم امتحان بدیم؟یا اگه کم بگیریم نمره قبلی رو میدن؟و...)گفتن!خبر بذار عزیزمن!واسه چی وقت منم میگیری که اینجا سربزنم؟ها؟
به خردادم میرسه!چون بنده علم غیبم دارم![]()
بچه ها یه راهنمایی بکنین منو.
با این دست دست کردن اینا دی ماه ترمیم نداریم... حالا به نظرتون من دیپ مجدد رو بگیرم دی؟
بعد مگه اسفند واسه کنکور ثبت نام نمی کنن؟ اگه من کد سوابق دیپ جدید رو بدم بعد ترمیم تصویب بشه و خرداد عملیاتی میشه باز ترمیم هم شرکت کنم و کد سوابق رو عوض کنم و کد دیپلم اصلیم که خرداد می خوام ترمیمش کنم رو بدم؟
دوستای عزیز به جا اینکه دنبال ترمیم باشید قول بدبید بخونید وباهم بعد کنکور شاد باشیم...گور بابا معدل ....یه کاری کنید کارستون ...بقول محسن یگانه ...ولی حتی یک لحظه کم نیار اخه هیچ کاری نشد نداره....خدا هس تلاش شما ها هس پس معدل وتستای سخت کنکور سیری چند؟..اگه تصویب شد ازمون بدید ببرید بالا اگه نشد...بازم بخونید ...بخدا جزو4000تای اول کشورهم بشد پزشکی ودندون قبولید..برید سایت کانون قبولیارو ببینید...بخدا خیلی ازمعدل 20ها توان تست زدن ندارن....250روز وقت هس تلاش تلاش تلاش
من معدل دیپلمم 10 شده واسم فرق نداره خرداد یا دی. فقط اجرا بشه
فقط مشکل من اموزشگاه کنکوره که بخاطر معدل ثبت نامم نمیکنن.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)