یعنی کانون بودن برابر رتبه برتر شدن فقط
اینا ک کانونی نیستن رتبه نمیشه یا اگه هم کانونی ان حتما باید ترازش بالا باشه تا رتبه بشه...
بنده ک اصلا تعجب نمیکنم همه چیز امکان داره
یعنی کانون بودن برابر رتبه برتر شدن فقط
اینا ک کانونی نیستن رتبه نمیشه یا اگه هم کانونی ان حتما باید ترازش بالا باشه تا رتبه بشه...
بنده ک اصلا تعجب نمیکنم همه چیز امکان داره
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
جوابش خیلی سادس، ایشون میومدن فقط سوالای کانون رو میگرفتن و چندتا سوال شانسی پر میکردن و میرفتن ...
...
این یعنی کانون هیچ ربطی به کنکور نداره،،،
وهمچنین جه تراز بالاهایی که هیچی نشدن تو کنکور...
دم اینم گرم...
نمیدونم مردم چرا چشم موفقیت بقیه رو ندارن هزار انگ بهش میچسبونن
خوشا دیدار ما در خواب ...
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
یعنی فقط من اینو پیدا کنم بهمون یاد بده تقلب
البته عجیب اینه اسم پشتیبانش توی سایت کانون نیست و توی شهر بمم نزده (ابهام جدید )
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
احتمالا شب قبل از كنكور خونه استاد احمدي بوده تكنيكارو رو كرده براش
Sent from my apple iphone using tapatalk2
خداااااا به خیر کنه...مگه ایشون کجا بودن که با تراز 4500 اختصاصی نفر 10 شهر میشدن؟؟؟؟ این دوحالت داره یا شهرشون ده نفری بوده و یا اینکه ایشون نسبت به بقیه فیلسوف بوده...........به هر حال ارزوی موفقیت براشون دارم تو تمام مراحل زندگیشون ولی ببینید بچه ها صدتایی یه مورد اینجوری پیدا نمیشه خییییییییلی کم هستن بچه هایی که با تراز پایین بتونن رتبه برتر شن ولی خوب ممکن هست.....در واقع هیچ غیر ممکنی وجود نداره ولی خوب تجربه ثابت کرده کسایی که تراز 6 و خورده ای به بالا میارن اکثرا رتبه کنکور خوبی کسب میکنن من نمیخوام بگم دلیل موفقیتشون کانون هست...به هیچ وجه همچین حرفی نمیزنم هر کسی میتونه موفق باشه ولی خوب با توجه به اینکه کانون سوالاتشو ریز به ریز میده کسی که همچین ترازی بدست بیاره معلومه ریز به ریز کتاب رو خونده و هرکس هم بخونه قطعا موفق میشه مگه اینکه روش خوندنش صحیح نباشه......واقعا میدونم الان خیلی از بچه ها امید گرفتن که رتبه برتر شدن با همچین ترازی هم ممکنه پس ما همین اندازه که میخونیم کافیه و میتونیم موفق باشیم ولی دلتون رو به این خوش نکنید برید بخونید بهتره چون خیلی نادر هستن این موارد اصن ممکنه طرف شانسی تست زده باشه پس اصلا دلتونو خوش نکنید....من دوستم یسال از خودم بزرگتر بودسال اول رتبه کنکورش شد 45 هزار سال دوم فقط عمومی خوند که امتحان زبان بده چون فک میکرد در تجربی موفق نیست ولی یه ماه مونده به کنکور منصرف شد و شیمی 2 و 4 رو خوند دیگه هیچ درسی نخوند و گف که فکرش مشغوله مطمئنه نمیتوونه موفق شه گف که شیمی رو نمیدونم چرا وقتمو براش صرف کردم و من موفق نمیشم ای کاش همون عمومی میخوندم....ولی رو جلسه کنکور 93 نشست و کنکور داد بخدا شاید باورتون نشه ولی 30 تا تست زیست شانسی زد و درست نمیدونم چن تا غلط زد ولی همین حد میدونم که سه روز بعد از کنکور شروع کرد به خوندن که 94 تجربی بده و وقتی اعلام نتیجه شد رتبش شد 9 هزار و الان داره پرستاری یاسوج میخونه......و الان یه جوری به بقیه مشاوره میده وکلاس میزاره که یکی ندونه انگار روزی ده ساعت درس میخوند خودش..........ما تو شهرمون داشتیم اقای فتاحی رو که میانگین ترازش 7000 بود و رتبه 41 کشوری شد و الان تراز 8200 هم داریم و از ده یازده نفری که پارسال پزشکی و دندون اوردن همههههه میانگین ترازشون 6 به بالا بود من خودم به شخصه از کانون و تبلیغات چرتش متنفرم ولی نمیتونم بگم که دلیل موفقیت بچه ها نمیتونه کانون باشه البته هرکس بستگی به خودش داره و روش خوندن و تلاشش ولی خوب بهتره بگم دلتون رو با این استثناها خوش نکنید که خییییییییییلی کم پیدا میشن.......درستونو بخونید برای همتووون ارزوی موفقیت دارم
احتمالا این داداش حبیب (شاگرد احمدی )
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)