خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

مشكل با غلط زدن هاي زياد در ازمون هاي ازمايشي

سلام

دوستان من چه طور اين غلط هامو كم كنم هميشه تعداد غلط هام از درست ها بيشتر ميشه....

بحث شك داشتن هم نيست اخه مثلا شما ادبيات رو ببينيد.... هر ٢٥ تا شك دار هستن تو ديني هم همينطور....

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

Maghror
      نمایش مشخصات
      ببین این چند از دهی که کانون گفته خیلی جواب میده .... مثلا قبل از ازمون بگو تو ادبیات 6 از 10 یا تو عربی 5 از 10 و ...
      اینطوری هم خیالت راحته که تو ازمون حق داری مثلا به 4 سوال ادبیات جواب ندی و با ارامش میری جلو ناخوداگاه تمرکزت هم بیشتر میشه تا سوالا رو خوب بخونی اینایی که گفتم شرط کافی بود ...
      اما شرط لازم اینه که مطالعه ی خوب و با دقتی داشته باشی ...

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirhesam نمایش پست ها
      سلام

دوستان من چه طور اين غلط هامو كم كنم هميشه تعداد غلط هام از درست ها بيشتر ميشه....

بحث شك داشتن هم نيست اخه مثلا شما ادبيات رو ببينيد.... هر ٢٥ تا شك دار هستن تو ديني هم همينطور....
      دینی رو درست بخونی شک نباید داشته باشی !
      ادبیات رو نمیدونم.
      ببین اونایی رو که غلط زدی خونده بودی یا نه . اگه خونده بودی و غلط زدی باید کیفیت مطالعت رو ببری بالا.اگه نخونده بودی هم که دیگه بحث شک نیست !
      توی ترجمه عربی هم اصلا نباید ذره ای شک داشته باشی . (به شرطی که تفاوت ترجمه منطقی باشه !)

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 19behnma91 نمایش پست ها
      ببین این چند از دهی که کانون گفته خیلی جواب میده .... مثلا قبل از ازمون بگو تو ادبیات 6 از 10 یا تو عربی 5 از 10 و ...
      اینطوری هم خیالت راحته که تو ازمون حق داری مثلا به 4 سوال ادبیات جواب ندی و با ارامش میری جلو ناخوداگاه تمرکزت هم بیشتر میشه تا سوالا رو خوب بخونی اینایی که گفتم شرط کافی بود ...
      اما شرط لازم اینه که مطالعه ی خوب و با دقتی داشته باشی ...
      من خوندنمو ميخونم ولي اين سوالات غلط برباد ميده منو.....

اخه از كجا مطمئن باشم كه اون چندتا از دهتا درست درست باشن؟ ادم والا اونجا ديگه به خودشم شك ميكنه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      دینی رو درست بخونی شک نباید داشته باشی !
      ادبیات رو نمیدونم.
      ببین اونایی رو که غلط زدی خونده بودی یا نه . اگه خونده بودی و غلط زدی باید کیفیت مطالعت رو ببری بالا.اگه نخونده بودی هم که دیگه بحث شک نیست !
      توی ترجمه عربی هم اصلا نباید ذره ای شک داشته باشی . (به شرطی که تفاوت ترجمه منطقی باشه !)
      بابا برو سوالات امروز گزينه دو رو ببين.... تو سوالات ديني و ادبيات به هر بيست و پنجتا شك ميكني....

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این مشکل منم هست. 35 تا غلط تو آزمونام دارم
      این یعنی فاجعست و جالبه ک مطمینم ک دارم درست میزنم

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirhesam نمایش پست ها
      بابا برو سوالات امروز گزينه دو رو ببين.... تو سوالات ديني و ادبيات به هر بيست و پنجتا شك ميكني....
      من آزمون کانون میدم ، گزینه دو رو ندیدم !

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این شک پدر ادمو در میاره

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کسی نیست کمکمون کنه؟؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      باید علت اینکه تعداد غلطا زیاد هست رو پیدا کنین و تا آزمون بعدی برطرفش کنین.

مثلا مطالعه ی عمیق نداشتن ، عدم تمرکز سر جلسه آزمون ، درست نخواندن صورت سوال ، دچار وسواس شدن در حل سوالات و شانسی زدن ها و ...

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      غلط زدن و غلط کردن بخشی از تجربیات مسیر زندگیه (چه برسه به کنکور)

....

گاهی باید غلط کرد تا بیشتر حواسمونو جمع کنیم ......

فقط مراقب باش دچار «غلط زیادی» نشی ..

.........................
      خود شک هم یعنی نادونی ...

وقتی دچار شک میشی یعنی هنوز یه چی هست که خوب یاد نگرفتی ..

همه دونستن ها از جنس «مطالب خام و روتین » نیست ...

گاهی با «خوش فکری» و تمرین و تکرار هستش به عمق مطلب میرسیم ...

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      اگه درس حل کردنی باشه آدم یا بلده سوالو حل کنه یا ازش سر در نمیاره .. اگه بلد بود حل میکنه ، یا به جوابی که تو گزینه ها هست میرسه یا نمیرسه ، بعد اگه رسید میزنه و کمتر پیش میاد بفهمه اشتباه کرده و شک کنه ! راه درست کردن این فقط تمرین و تکرار و تست زدن فراوونه ..
      برای درسای حفطی و خوندنی هم ، هر درسی حالت خاص خودشو داره . تستای ادبیات قرابت معنایی توشون اهمیت زیادی داره که فقط کار کردن تست به مقدار فراوون میخواد.. باقیشم که لغت و تاریخ ادبیات و ایناست که خب باید خوب بخونی . اگه شک کردی یعنی در یک کلام درست نخوندی .
      دینی هم باید آیه ها رو خوب خونده باشی ، به طوری که اولشو که خوندی تا تهش بری که مثلا تو کدوم درسه ، آیه ی قبل و بعدش چیه و ارتباطش با کدوم قسمت درسه و ..
      اینم اول خوب خوندن و تکرار میخواد بعد تست .
      در کل میخوام بگم اگه روش درست خوندن هر درسیو بدونی و به اندازه ی کافی تمرین و تکرار کنی جایی واسه شک نمیمونه . اگه خوب این کارو انجام دادی از غلط زدن نترس . ادم وقتی غلط میزنه یعنی نصف یادگیریو رفته ، فقط باید برگرده ببینه اشکال کارش کجا بوده !!
      دوستان ، خوبی که حلال کردن نمی خواد
      بدی هم که ندیدین از ما .
      پس حرفی نمی مونه .
      حس کردم این انجمن داره وقتمو زیادی هدر میده .

طی یه عملیات متفکرانه ، دست ها را بی وقفه روی دکمه های کیبورد لغزاندیم و چرت پرتی همچون "ختذسحگختبسثثذحذ" تایپ کردیم . آن را کپی کرده ، و رمز اکانت خویش را عوض نمودیم . بعد از عوض شدن امضایی که میخونید می زنیم "خروج" و بای فور اور سی یو افتر کنکور !!!!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن