من خودم آزمون شرکت نمی کنم ولی دوست خوبمون saeed735 تو مطالبش توضیحات خوبی داده :
نحوه برنامه ریزی برای ازمون:
درسایی که قراره دو هفته ی دیگه ازمون بدی رو به دو بخش تقسیم کن...این هفته نصفشو بخون...مرورهاشو بکن و تست بزن....هفته ی دیگه هم قسمت بعدیشو بخون...
مثلا قراره 30 صفحه ریاضی...
40 صفحه فیزیک...
22 صفجه دینی...
12 صفحه عربی...
و...
.
.
.
تو آزمون بیاد...
هفته ی اول...یک دوم از برنامرو اجرا میکنی.... 15 صفحه ریاضی...20 صفحه فیزیک و 11 صفحه دینی ...6 صفحه عربی بخون...هفته ی دومم بقیشو میخونی...
حالا ببین هر اندازه درس که برای این هفته مشخص کردی چند جلسه زمان میخان مثلا: اون 15 صفحه ریاضیو رو تو یک هفته توی چند جلسه میتونی تموم کنی؟مثلا میگی 15 صفحه
ی ریاضی رو تو 3 جلسه تمومم...20 صفحه ی فیزیک رو توی 4 جلسه...5/5صفحه ی دینی رو توی توی یک جلسه میخونم...6 صفحه ی عربیم توی یه جلسه تمومم...
حالا با توجه به جلسات برنامه روزانتو بریز:
شنبه:یک چهارم فیزیک ...یک سوم ریاضی...و همه ی دینی...
1شنبه:دو چهارم فیزیک....دو سوم ریاضی...به جای دینی درسی رو که قراره تو ازمون بیاد و تا حالا نخوندیو بخون..چون من فقط چند تا درس رو مثال زدم...همه ی دروس رو که نمیشه تو
یه روز خوند...مثلا ما 6 صفحه هم عربی داریم ...شنبه تو برنامه ننداختم...تا اول دینی رو تموم کنم...امروز که دینی تموم شد عربی رم میارم تو برنامه...
2 شنبه:سه چهارم فیزیک...سه سوم ریاضی...به جای دینی و عربی که تمومه یه درسو که قراره تو ازمون بیاد و تا حالا نخوندیو بخون...ینی یه درس جدیدو بیار تو برنامه...
3شنبه:چهارچهارم فیزیک...به جای ریاضی و دینی و عربی که تموم شده یه درسو که قراره تو ازمون بیاد و تا حالا نخوندیو بخون...ینی یه درس جدیدو بیار تو برنامه...
4شنبه:مرور و تست زنی برای درسهایی که خوندی...مرور دورسی که شنبه و یکشنبه خوندم...
5شنبه:مرور و تست برای دروسی که خوندی...مرور دروسی که دوشنبه و سه شنبه خوندم...
جمعه:روز جبران عقب ماندگی....میتونی تست هم بزنی....
...بعد از این هفته ی بعد هم به این روال پیش برو...
فقط برای دروس بازه ی مطالعاتی تعیین کن..مثلا ساعت 8 تا 10 ریاضی..10 ونیم تا 12 عربی و غیره...چون اگه اینطور پیش نری برنامت کلا بهم میخوره و یهو میبینی یه روزه داری
میخونی و هنوز زیست تموم نشده...
--در ضمن سعی کن هفته ی اول کمتر عمومی بخونی و بیشتر روی دروس اختصاصی فوکوس کن..تو هفته ی دوم کم کم عمومیا بیشتر شن..