خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 36
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات

شمایی که ترازت بالای 6200چطور برنامه میریزی؟

با سلام
      میخواستم بدونم کسایی که ترازشون بالای 6200 هست 13روز ازمون رو دقیقا دقیقا دقیقا چطور طی میکنن و مباحث ازمون رو تموم میکنن...من ترازم 5700 هستش و تنها دلیلش نرسیدن به برنامه هست نه اینکه توانایی پاسخ دادن رو ندارم چون درس هایی رو که میخونم ترازم توشون بالای 6500هست چه اختصاصی و چه عمومی
      .
      .
      کاری به این موضوع نداشته باشین که برنامه ریزی یه چیز شخصی هست و خواهشا خیلی مفصل و جامع و کامل توضیح بدید و دقیق!
      .
      .

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      خدایی یه همت کنید یه 5 دقیقه جواب ما رو بدین......کمک خیلی بزرگی به من کردین و شاید بقیه.....فوقش 10 دقیقه طول بکشه دیگه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      والا تراز 6000آرزوی من هست !!!!

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lord raiden نمایش پست ها
      با سلام
      میخواستم بدونم کسایی که ترازشون بالای 6200 هست 13روز ازمون رو دقیقا دقیقا دقیقا چطور طی میکنن و مباحث ازمون رو تموم میکنن...من ترازم 5700 هستش و تنها دلیلش نرسیدن به برنامه هست نه اینکه توانایی پاسخ دادن رو ندارم چون درس هایی رو که میخونم ترازم توشون بالای 6500هست چه اختصاصی و چه عمومی
      .
      .
      کاری به این موضوع نداشته باشین که برنامه ریزی یه چیز شخصی هست و خواهشا خیلی مفصل و جامع و کامل توضیح بدید و دقیق!
      .
      .
      من امسال کانون نمیرم اما سال پیش بالا6500بودم
      سال پیش برنام منسجم تر بود.چون کنکور جلوتر بود.
      من تقسیم میکردم معتدل.و روزه اخر برای دور میزاشتم.
      مثلا ادبیات ک ساده تر بود رو با فیزیکی ک برام مشکل تر بود میزاشتم
      عربی رو با دینی و زیست
      و...
      کمتر از 2هفته تموم میشد.و روزای بعد تست میزدم.
      روز اخرم جمع بندی و دوره.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من خودم آزمون شرکت نمی کنم ولی دوست خوبمون saeed735 تو مطالبش توضیحات خوبی داده :

نحوه برنامه ریزی برای ازمون:

درسایی که قراره دو هفته ی دیگه ازمون بدی رو به دو بخش تقسیم کن...این هفته نصفشو بخون...مرورهاشو بکن و تست بزن....هفته ی دیگه هم قسمت بعدیشو بخون...

مثلا قراره 30 صفحه ریاضی...
      40 صفحه فیزیک...
      22 صفجه دینی...
      12 صفحه عربی...
      و...
      .
      .
      .
      تو آزمون بیاد...

هفته ی اول...یک دوم از برنامرو اجرا میکنی.... 15 صفحه ریاضی...20 صفحه فیزیک و 11 صفحه دینی ...6 صفحه عربی بخون...هفته ی دومم بقیشو میخونی...

حالا ببین هر اندازه درس که برای این هفته مشخص کردی چند جلسه زمان میخان مثلا: اون 15 صفحه ریاضیو رو تو یک هفته توی چند جلسه میتونی تموم کنی؟مثلا میگی 15 صفحه

ی ریاضی رو تو 3 جلسه تمومم...20 صفحه ی فیزیک رو توی 4 جلسه...5/5صفحه ی دینی رو توی توی یک جلسه میخونم...6 صفحه ی عربیم توی یه جلسه تمومم...

حالا با توجه به جلسات برنامه روزانتو بریز:

شنبه:یک چهارم فیزیک ...یک سوم ریاضی...و همه ی دینی...

1شنبه:دو چهارم فیزیک....دو سوم ریاضی...به جای دینی درسی رو که قراره تو ازمون بیاد و تا حالا نخوندیو بخون..چون من فقط چند تا درس رو مثال زدم...همه ی دروس رو که نمیشه تو

یه روز خوند...مثلا ما 6 صفحه هم عربی داریم ...شنبه تو برنامه ننداختم...تا اول دینی رو تموم کنم...امروز که دینی تموم شد عربی رم میارم تو برنامه...

2 شنبه:سه چهارم فیزیک...سه سوم ریاضی...به جای دینی و عربی که تمومه یه درسو که قراره تو ازمون بیاد و تا حالا نخوندیو بخون...ینی یه درس جدیدو بیار تو برنامه...

3شنبه:چهارچهارم فیزیک...به جای ریاضی و دینی و عربی که تموم شده یه درسو که قراره تو ازمون بیاد و تا حالا نخوندیو بخون...ینی یه درس جدیدو بیار تو برنامه...

4شنبه:مرور و تست زنی برای درسهایی که خوندی...مرور دورسی که شنبه و یکشنبه خوندم...

5شنبه:مرور و تست برای دروسی که خوندی...مرور دروسی که دوشنبه و سه شنبه خوندم...

جمعه:روز جبران عقب ماندگی....میتونی تست هم بزنی....

...بعد از این هفته ی بعد هم به این روال پیش برو...

فقط برای دروس بازه ی مطالعاتی تعیین کن..مثلا ساعت 8 تا 10 ریاضی..10 ونیم تا 12 عربی و غیره...چون اگه اینطور پیش نری برنامت کلا بهم میخوره و یهو میبینی یه روزه داری

میخونی و هنوز زیست تموم نشده...

--در ضمن سعی کن هفته ی اول کمتر عمومی بخونی و بیشتر روی دروس اختصاصی فوکوس کن..تو هفته ی دوم کم کم عمومیا بیشتر شن..

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirreza_SY نمایش پست ها
      من خودم آزمون شرکت نمی کنم ولی دوست خوبمون saeed735 تو مطالبش توضیحات خوبی داده :

نحوه برنامه ریزی برای ازمون:

درسایی که قراره دو هفته ی دیگه ازمون بدی رو به دو بخش تقسیم کن...این هفته نصفشو بخون...مرورهاشو بکن و تست بزن....هفته ی دیگه هم قسمت بعدیشو بخون...

مثلا قراره 30 صفحه ریاضی...
      40 صفحه فیزیک...
      22 صفجه دینی...
      12 صفحه عربی...
      و...
      .
      .
      .
      تو آزمون بیاد...

هفته ی اول...یک دوم از برنامرو اجرا میکنی.... 15 صفحه ریاضی...20 صفحه فیزیک و 11 صفحه دینی ...6 صفحه عربی بخون...هفته ی دومم بقیشو میخونی...

حالا ببین هر اندازه درس که برای این هفته مشخص کردی چند جلسه زمان میخان مثلا: اون 15 صفحه ریاضیو رو تو یک هفته توی چند جلسه میتونی تموم کنی؟مثلا میگی 15 صفحه

ی ریاضی رو تو 3 جلسه تمومم...20 صفحه ی فیزیک رو توی 4 جلسه...5/5صفحه ی دینی رو توی توی یک جلسه میخونم...6 صفحه ی عربیم توی یه جلسه تمومم...

حالا با توجه به جلسات برنامه روزانتو بریز:

شنبه:یک چهارم فیزیک ...یک سوم ریاضی...و همه ی دینی...

1شنبه:دو چهارم فیزیک....دو سوم ریاضی...به جای دینی درسی رو که قراره تو ازمون بیاد و تا حالا نخوندیو بخون..چون من فقط چند تا درس رو مثال زدم...همه ی دروس رو که نمیشه تو

یه روز خوند...مثلا ما 6 صفحه هم عربی داریم ...شنبه تو برنامه ننداختم...تا اول دینی رو تموم کنم...امروز که دینی تموم شد عربی رم میارم تو برنامه...

2 شنبه:سه چهارم فیزیک...سه سوم ریاضی...به جای دینی و عربی که تمومه یه درسو که قراره تو ازمون بیاد و تا حالا نخوندیو بخون...ینی یه درس جدیدو بیار تو برنامه...

3شنبه:چهارچهارم فیزیک...به جای ریاضی و دینی و عربی که تموم شده یه درسو که قراره تو ازمون بیاد و تا حالا نخوندیو بخون...ینی یه درس جدیدو بیار تو برنامه...

4شنبه:مرور و تست زنی برای درسهایی که خوندی...مرور دورسی که شنبه و یکشنبه خوندم...

5شنبه:مرور و تست برای دروسی که خوندی...مرور دروسی که دوشنبه و سه شنبه خوندم...

جمعه:روز جبران عقب ماندگی....میتونی تست هم بزنی....

...بعد از این هفته ی بعد هم به این روال پیش برو...

فقط برای دروس بازه ی مطالعاتی تعیین کن..مثلا ساعت 8 تا 10 ریاضی..10 ونیم تا 12 عربی و غیره...چون اگه اینطور پیش نری برنامت کلا بهم میخوره و یهو میبینی یه روزه داری

میخونی و هنوز زیست تموم نشده...

--در ضمن سعی کن هفته ی اول کمتر عمومی بخونی و بیشتر روی دروس اختصاصی فوکوس کن..تو هفته ی دوم کم کم عمومیا بیشتر شن..
      خوبه تقسیم بندی
      اما ن صفحه ای
      محتوایی.
      چون شاید 20صفحه اول ساده و بیشتر بدانید باشه.
      اما 20 صفحه دوم شدیدا سخت و منسجم.
      تقسیم مبحثی بهتر از صفحه ایه.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.alv نمایش پست ها
      من امسال کانون نمیرم اما سال پیش بالا6500بودم
      سال پیش برنام منسجم تر بود.چون کنکور جلوتر بود.
      من تقسیم میکردم معتدل.و روزه اخر برای دور میزاشتم.
      مثلا ادبیات ک ساده تر بود رو با فیزیکی ک برام مشکل تر بود میزاشتم
      عربی رو با دینی و زیست
      و...
      کمتر از 2هفته تموم میشد.و روزای بعد تست میزدم.
      روز اخرم جمع بندی و دوره.
      یعنی شنبه و یکشنبه برای فیزیک و ادب......دوشنبه تا چهارشنبه برای عربی و دینی و زیست..منظورتون یه چیزی مثل اینه ؟؟؟
      ...
      .مشکل اصلی من اینه که نمیرسم تمام تست ها رو تموم کنم.مثلا آزمون 4کانون واسه فیزیک پیش بایدفصل دینامیک رو تا اول حرکت دایره ای بخونم یعنی چیزی حدود 300تست از روی کتاب ابی کانون....که حدود 20ساعت وقت میبره.حالا سوال من از شما اینه که آیا شما اگه قرار باشه ازمون بعدی همین دینامیک رو بخونید همهی تست هاشو کار میکنید یا یه بخشی رو حذف میکنید؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.alv نمایش پست ها
      خوبه تقسیم بندی
      اما ن صفحه ای
      محتوایی.
      چون شاید 20صفحه اول ساده و بیشتر بدانید باشه.
      اما 20 صفحه دوم شدیدا سخت و منسجم.
      تقسیم مبحثی بهتر از صفحه ایه.
      قبل از شروع کردن برای خوندن خودتون یه نگاه به صفحات بندازید و میزان سختی و آسونی رو بسنجید حتما نباید نصف کرد توی دوهفته به عنوان مثال میتونید 20صفحه رو 15 تا برای هفته اول و 5 تا برای هفته دوم بذارید

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      قبل از شروع کردن برای خوندن خودتون یه نگاه به صفحات بندازید و میزان سختی و آسونی رو بسنجید حتما نباید نصف کرد توی دوهفته به عنوان مثال میتونید 20صفحه رو 15 تا برای هفته اول و 5 تا برای هفته دوم بذارید
      با تشکر فراوان از شما..
      .
      روش من تو برنامه ریزی مثل چیزیه که شما گفتین تقریبا ولی مشکل اصلی من اینه که نمیتونم تمام تست های که مربوط به ازمون بعد هست بخونم...مثلا تعادل شیمیایی که قراره تو ازمون 4 کانون بیاد تو کتاب خیلی سبز حدود 200 تست داره...و تقریبا برای من 12ساعت وقت میبره و نمیرسم به همه درس ها...با این که ساعات مطاله ی بالا دارم"حدود7ساعت در روز"
      این همه تست رو چه کنم؟

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با تشکر فراوان از شما..
      .
      روش من تو برنامه ریزی مثل چیزیه که شما گفتین تقریبا ولی مشکل اصلی من اینه که نمیتونم تمام تست های که مربوط به ازمون بعد هست بخونم...مثلا تعادل شیمیایی که قراره تو ازمون 4 کانون بیاد تو کتاب خیلی سبز حدود 200 تست داره...و تقریبا برای من 12ساعت وقت میبره و نمیرسم به همه درس ها...با این که ساعات مطاله ی بالا دارم"حدود7ساعت در روز"
      این همه تست رو چه کنم؟
      مشل همینجاست که شما برای 200 تست 12 ساعت وقت میذاری (حل و تحلیل تست) که هر تست تقریبا بالای 3 دقیقه میشه دو تا پیشنهادی که من دارم اینه :
      1-تعداد تست هارو کم کنی و دوتا یکی تست بزنی اینجوری هم وقت کمتری میگیره هم یجورایی تمام مباحث بررسی شده
      2-حل و تحلیل تست هارو تو زمان کمتری انجام بدی

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      مشل همینجاست که شما برای 200 تست 12 ساعت وقت میذاری (حل و تحلیل تست) که هر تست تقریبا بالای 3 دقیقه میشه دو تا پیشنهادی که من دارم اینه :
      1-تعداد تست هارو کم کنی و دوتا یکی تست بزنی اینجوری هم وقت کمتری میگیره هم یجورایی تمام مباحث بررسی شده
      2-حل و تحلیل تست هارو تو زمان کمتری انجام بدی
      راستش قصد دادم راه حل اول رو انجام بدم ولی میترسم از اینکه همون سوالاتی که نمیزنم چیزای خوبی توشون باشه.شما خودتون این کار میکنید؟یعنی پشیمون نمیشم؟
      .
      .

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز برنامه ریزی اصلی فقط بعهده خودته

اما برنامه کلی تر اینجوریه که سعی کن 10 روزه درسا رو بخونی و ببندی و 3 روز مابقی رو فقط تست کار کنی
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      راستش قصد دادم راه حل اول رو انجام بدم ولی میترسم از اینکه همون سوالاتی که نمیزنم چیزای خوبی توشون باشه.شما خودتون این کار میکنید؟یعنی پشیمون نمیشم؟
      .
      .
      نه من آزمون شرکت نمیکنم میتونید مابقی تست هایی رو که نمیزنید نکاتشون رو استخراج کنید و تو منبع اصلی حاشیه نویسی کنید
      در ضمن این فقط یک پیشنهاده و خودتون باید بهترین راه حل رو با نظر بقیه انتخاب کنید

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad-Rp نمایش پست ها
      دوست عزیز برنامه ریزی اصلی فقط بعهده خودته

اما برنامه کلی تر اینجوریه که سعی کن 10 روزه درسا رو بخونی و ببندی و 3 روز مابقی رو فقط تست کار کنی
      داداش درس خوندن من فقط تست زدنه....درسنامه هارو که تو دو روز میشه جمع کرد....بنظرت 200تا تست شیمی،300تا تست فیزیک،100تست گسسته،150تست تحلیلی،200تست شیمی پایه،150تست فیزیک پایه،200هندسه پایه ،حدود 200تست ریاضیات،حدود 300تست دروس عمومی
      .
      که کلا میشه حدود 1800تا رو میشه تو 3روز جمع گرد......تازه مرور تست هایی که واسه ازمون قبل خوندیم هم بماند

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش درس خوندن من فقط تست زدنه....درسنامه هارو که تو دو روز میشه جمع کرد....بنظرت 200تا تست شیمی،300تا تست فیزیک،100تست گسسته،150تست تحلیلی،200تست شیمی پایه،150تست فیزیک پایه،200هندسه پایه ،حدود 200تست ریاضیات،حدود 300تست دروس عمومی
      .
      که کلا میشه حدود 1800تا رو میشه تو 3روز جمع گرد......تازه مرور تست هایی که واسه ازمون قبل خوندیم هم بماند
      من نمیتونستم تو دو روز کل درس نامه ها رو جمع کنم

تو اون 10 روز که درس نامه میخوندم از هر درس نامه که میخوندم 30-40 تا تست دست گرمی هم میزدم تو 3 روز پایانی روزی حدود 200-250 تا تست له میکردم

در کل تو اون 13 روز با حساب تست دست گرمی 1500 تا تست میشد ولی خوب درس خوندن هر کسی با هرکسی فرق داره

بعد اگه میتونید تو 2 روز درسنامه ها رو تموم کنید احتمالا ضریب هوشی و پایه ی خیلی عالی دارید چون تقریبا کمتر کسی دیدم

بتونه درس نامهع های برنامه ریزی قلم چی تو 2 روز جمع کنه تقریبا هیچکس رو ندیدم
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)