خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات

بنظرتون برم سمت کتاب های کانون

با سلام
      من امسال کانون شرکت کردم و تنها مشکلم نرسیدن به برنامه دروس اختصاصی بوده.چون تعداد تست های کتاب هایی که داشتم خیلی زیاد بودن و سرعت من هم هم کم .....طوری که هر درسی رو کامل میخوندم ترازم توش بالای 7000میشد ولی درسی رو که نمیتونسم تموم کنم حتی با این که تو جلسه ازمون میتونستم بالای 30بزنم حتی نگاشم نمیکردم و صفر ....البته فقط دروس اختصاصی
      .
      .امروز که کتاب های کانون رو گرفتم دیدم تعداد تست هاش معقوله و میشه همه رو کار کرد و درسنامه نسبتا خوبی داره.......اما همه جا میگن که کتاباش بدرد نمیخوره .میشه یه نفر بگه چرا؟....اخه میترسم نصف راه رو با کتاب های کانون برم بعدم پشیمون شم
      .
      .کتاب هایی هم که تصمیم کرفتم با کتاب های ابی کانون کار کنم اینا هستن:
      ریاضیات 30 سال
      گسسته
      تحلیلی
      فیزیک پیش

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عزیزم نیاز نیست هر مبحثی که میخونی همه تستاشو بزنی چون طبق کانون 4 بار کتاباتو دوره میکنی پس تست هر مبحث به 4 قسمت تقسیم کن تستهای هم که بلد نیستی علامت بزن برای مرور بعدید هم تست جدید داری هم تستهای که توشون مشکل داری موفق باشید

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lale94 نمایش پست ها
      عزیزم نیاز نیست هر مبحثی که میخونی همه تستاشو بزنی چون طبق کانون 4 بار کتاباتو دوره میکنی پس تست هر مبحث به 4 قسمت تقسیم کن تستهای هم که بلد نیستی علامت بزن برای مرور بعدید هم تست جدید داری هم تستهای که توشون مشکل داری موفق باشید
      یعنی تست ها رو یکی در میون بزنم یا مثل این....؟
      .
      .شما خودتون با این روش کار میکنید؟
      تراز کلیتون توی اختصاصی ها چنده؟

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من رشتم تجربیه سال 89 که کنکور دادم همین روشم بود رتبم تو منطقه سه 1972 بود ...که رفتم زیست شناسی سال 95 که کنکور میدم به امید خدا از همین روش استفاده میکنم. من فیزیک گاج میزنم سه تا در میان

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lale94 نمایش پست ها
      من رشتم تجربیه سال 89 که کنکور دادم همین روشم بود رتبم تو منطقه سه 1972 بود ...که رفتم زیست شناسی سال 95 که کنکور میدم به امید خدا از همین روش استفاده میکنم. من فیزیک گاج میزنم سه تا در میان
      فک نکم این روش جوابگو باشه اخه مثلا من ازمون اول کانون فیزیک نور رو 80زدم و تنها دلیلشم بررسی کامل تمام تست های گاج پایه بود و تمام تیپ سوال ها رو بلد بودم اما ازمون دوم 40زدم چون از همین روش یک در میون استفاده میکردم .
      .
      واقعا موندم چه کنم .تنها راهی که جلوی خودم میبینم کتاب های کانونه.....ولی انصافا با این که تستاش کمه اما سطح پوشش دهیش بنظر خوب میاد...

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lord raiden نمایش پست ها
      فک نکم این روش جوابگو باشه اخه مثلا من ازمون اول کانون فیزیک نور رو 80زدم و تنها دلیلشم بررسی کامل تمام تست های گاج پایه بود و تمام تیپ سوال ها رو بلد بودم اما ازمون دوم 40زدم چون از همین روش یک در میون استفاده میکردم .
      .
      واقعا موندم چه کنم .تنها راهی که جلوی خودم میبینم کتاب های کانونه.....ولی انصافا با این که تستاش کمه اما سطح پوشش دهیش بنظر خوب میاد...
      راستش من راجب کتابای کانون اطلاعی ندارم ولی تو همه سایتا برای منابع که معرفی کردن گفتن کتابای کانون برای 30 تا 40 درصد خوبه اگه در کنارش میتونید از تستای تالیفی استفاده کنید بنظرم خیلی خوب میشه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من خودم پارسال از کتاب ده سال کنکور فیزیک و ریاضی استفاده کردم بد نبود.
      ولی درسنامه هاش خیلی جالب نیس
      اگه درصد بالایی هم میخواین کتاب های کانون نمیتونن منبع خوبی باشن
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _-Mohammad-_ نمایش پست ها
      من خودم پارسال از کتاب ده سال کنکور فیزیک و ریاضی استفاده کردم بد نبود.
      ولی درسنامه هاش خیلی جالب نیس
      اگه درصد بالایی هم میخواین کتاب های کانون نمیتونن منبع خوبی باشن
      داداش من فقط تو دروس ریاضی فقط میخوام استفاده کنم و هدفم اینه که ریاضی رو بین 20 تا 30 بزنم حالا بنظرت با میشه با این کتابا؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      داداش من فقط تو دروس ریاضی فقط میخوام استفاده کنم و هدفم اینه که ریاضی رو بین 20 تا 30 بزنم حالا بنظرت با میشه با این کتابا؟
      معلومه ک میشه دوست عزیز

ولی از الان زوده ک بگی برای 20 یا 30 میخوای بری ها.
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

10. Top | #10
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      .
      سلام.
      پیشنهاد میکنم یک در میون کار کنید.کنارش 2تاکار دیگه رو هم انجام بدین:
      1-چون تیپ سوالات مشخص هست،تو هر تیپی که احساس ضعف کردین تمام تست های اون تیپ رو بزنید مثلا اگر در مبحث سینماتیک هنگامی که دومتحرک میدن رو مشکل دارین تمام تست های اون بخش رو بزنید.
      2-آخرین کار اینکه اگر یه مبحثی کلا مشکل داشتین تا جایی تست بزنید که اون مبحث براتون قابل درک و حل بشه.مثلا اگه مبحث سقوط آزاد مشکل دارین برای این بخش این کار رو بکنید.که یا باید ساعت مطالعتون رو بیشتر کنید یا از تعداد تست های مباحثی که تسلط خوبی دراین کم کنید و به این مبحث اختصاص بدید.(مثلا به جای مضرب3،مضرب 4بزنید و...)
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن