من بهم گفتن باید ترازم 8000بشه یعنی باید رتبم چند بشه که قبول بشم؟
افرادی هستند ک فقط ب خاطر پول کار می کنند
هر جا اینگونه افراد را دیدید بفهمید با تمام توان انرژی نمی گذارند
خلاف قوانین
ویرایش شده.
راستش من دوبار با ایشون تماس گرفتم، دفعه اول خیلی هم خوشم اومد. البته بخاطر حرفای شما خیلی دو دل شدم و دوباره تماس گرفتم . از تماس قبلیم تا الان قیمت مشاوره اش 250 تومن گرونتر شدش. چند تا سوالم از ایشون پرسیدم.
1. این خانوم رجبزاده کیه؟ گفتن شاگردشون بوده. اطلاعات کارنامه اشم دادن من دیدم واقعا 181 کنکوره
2. چرا قیمتشونو انقدر بردن بالا؟ خودشون گفتن سال 91 مشاوره عادیشون ماهیان 60 تومن بوده. ولی الان به خاطر نتیجه ای که گرفتن قیمتشونو بردن بالا من نمیدونم میگین پول پرست یا هرچی الان ماهی 500 میگیرن. ( من همچین پولی ندارم )
3. همه بچه ها پیشرفت میکنن؟ گفتن قطعا نه بعضی ها هم پیشرفت نمیکنن، ولی کسایی که خوب نمیخونن همون ابتدا حذف میکنن... ( اینش خیلی بده، چون توی وبلاگش گفته این کار رو نمیکنه در حالی که میکنه)
4 اگه کسی ناراضی باشه؟ گفت میتونه اتصراف بده هزینه اشم پس میده. البته فقط توی ماه اول...
5. کارنامه ها واقعین؟ اینو گفتم خیلی عصبانی شدن، دو تا شمارنده و کد ملی دادن گفت برو دو تا کارنامه آخر رو خود سایت ببین
در مجموعه.... به نظر کلاهبردار نمیاد اما شدیدا پولکی هست. البته این نظرم مربوط به دفعه دومی که تماس گرفتم، دفعه اول چون بک گراندی نداشتم خیلی بیشتر خوشم اومده بود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)