این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
من نظر ایشونو تایید میکنم.نمونه صفحه رو دیدم حتی توی بخش قلب صورت سوالا و ایده ها کپی برداری از الگوه.من یک ماهه پیش تو همین انجمن گفتم وقتتونو هدر ندین واسه کتابی که چاپ اولشه.برین از الگو یا خیلی سبز دوم و سوم جدید استفاده کنین.جامع میخواین برین همون تخته سیاه بگیرین.سوالای مهروماه ی جورایی مث گاجه.گزینه ها رو فقط دراز کردن وگرنه نکته هایی که توی الگو و خیلی سبز هس من توی این نمونه کار ندیدم.پس وقت و پولتونو هدر ندین.
تو ی لکه نور نشونم بده ، تا من دنیا بسازم از انفجار و تابشش...
?
منم با نظر دوستان که میگن خوب نیست موافقم
تو این چن صفحه که گذاشتن برای نمونه تعداد سوالات شمارشی خیلی کم بود،جای خالی ها که افتضاح،سوالات برخلاف یا همانند که ندیدم من که اتفاقا خیلی مشکلن
فک کنم مهروماه به سال کنکور توجه نداشته یعنی این کتاب به درد کنکور 93 میخورده که گزینه ها طولانی شدن و گرنه کنکور 94 جور دیگه ای بود و 95 هم امیدی بهش نیست بهتر بشه
بنابراین همون الگو برای سال به سال یا تخته سیاه برای جامع بهترینن
در یک کلام : در حد هیچ یک از کتابای زیست موجود تو بازار نیست ؛ نه درسنامه درس حسابی نه تست درس حسابی
با توجه به لقمه هاشون انتظار خیلی خیلی بیشتری از این کتاب داشتم
این کتاب تست محوره و درسنامه درست حسابی نداره
اگ تست لازمین ، ب جای این برین تخته سیاه جدید بگیرین
کلا این حامد اختیاری ی جوریه
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
چیز جدید و خاصی نداشت تست های متوسط پاسخ نامه ضعیف اینا ویژگی هاش بود حالا دیگه به یقین میشه گفت زیست یعنی درسنامه خیلی سبز + تست الگو
ویرایش توسط MohammadT : 12 آبان 1394 در ساعت 17:05
ما وقت کنیم الگو و کتابو جمع کنیم خودش هنره اصلا بگیم شاخ ترین کتاب ولی وقتی وقت نمیشه درست حسابی خیلی چیزارو جمع کرد پس ارزش خریدن نداره البته باید مفصل بررسی شه مطمعنا از گاج جامع بهتره چون ساختارش منظم تره ولی برا امسال به نظرم نشر دریافت های جدید و الگو و کتاب درسی''''''' خودم الان با الگو و کتاب درسی آزمونا بالا میزنم'''''''
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)