نوشته اصلی توسط
آقای رضائیان
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان، اساتید و دانش اموزان محترم
من یک لیست ار کتابای کمک درسی توپ میخوام به همین دلیل اول یه سری توضیحات میدم:
الان کلاس سوم تجربی هست
کلاس اول دبیرستان رو نتاسفانه با معدل پایین پشت سر گذاشتم ولی از قبل از اینکه وارد کلاس سوم بشم تصمیم گرفتم درس بخونم و رشته تجرلی رو انتخاب کردم و خوشبختانه تونستم نوبت اول رو با معدل بالا پشت سر بذارم اما متاسفانه به دلیلی بعد از امتحانات دی ماه قادر به درس خوندن نبودمو امتحانات خرداد رو به سختی قبول شدم و امسال که سوم تجربی هستم تصمیم گرفتم سفت و سخت درس هامو بخونم و در کنکور جز رتبات برتر بشم(حداکثر دو رقمی) اول تصمیم گرفتم در قلم چی ثبت نام کنم ولی خوب که فکر کردم دیدم من با کتاب های کمک درسی بهتر می تونم درس بخونم.
به مدت یک هفته هست که دارم در مورد اینکه کدوم کتاب های کمک درسی رو بخرم دارم تحقیق میکنم ولی به نتیجه ای نرسیدم خلاصه بگم که دارم کلافه میشم هر کس یه چیزی میگه نمیدونم حرف کدومو گوش کنم
توروخدا کمکم کنید
ببینید من میخوام کتابی بخرم که هم تست و هم سوال تشریحی و هم توضیحات داشته باشه و خود کتاب رو درس هم داده باشه.خلاصه همه چیز تموم باشه.
حجمش برتم مهم نیست هر چقدر که باشه میخونم و برای تمام کتابایی که تو کنکور میاید میخوام کتاب کمک درسی بخرم و یک نکته که برام مهمه اینه که اکه مثلا کتاب جامع دین و زندگی رو خریدم همه ی امکاناتش درس به درس هم باشه
مثلا من که امسال سوم تجربی هستم درس به درس دین و زندکی سوم رو بتونم جدا جدا بخونم و کتاب هایی رو معرفی کنید کهازش مطمئن هستید و یقین دارید که ارزش وقت گذاشتن رو دارن.
لطفا یه لیستی از اسامی و مشخصات کتاب کمک درسی مربوط به هر یک از کتاب هایی که در کنکور میاد رو بگید تا من بتونم در اختیار بنک کتاب شهرمون بدم تا برام تهیه کنن.
مثلا بگید که برایزیست چه کتابی از کدوم مولف بخرم
در ضمن خیلی عجله دارم تا الانشم یه کم دیر شده لطفا سریع محبت بفرمایید
پیشاپیش از همه کسانی که جواب میدم تشکر میکنم
به امید اینکه همه ما به ارزوهامون برسیم مخصوصا محصل ها.