خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

مشكل فراموشي در درس ديني

سلام دوستان من با اين درس ديني مشكل عجيب دارم!!! با اينكه يه درس رو دو تا سه بار هم ميخونم ولي يادم ميره فقط رو درس ديني اينجوريم بقيه خوبه.... مفهومي هم ميخونم ولي بدتر ميشه!! خيلي واسم عجيبه..... اگه خلاصه اي يا جزوه اي پيدا كردين واسه ديني كه خوب بوده دمتون گرم بزاريد استفاده كنيم

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      خب سعی کنید هر روز حتی نیم ساعت هم شده دینی رو مرور کنید(آخر وقت)فکر کنم جواب میده

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      منم ایات از رو مهرو ماه می خونم ولی بعد سر ازمون هیچی یادم نمیمونه

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام من یک روش بلدم و خودم استفاده میکنم کاملا ابتکاری و ابتدا فیلم اموزش دینی زندگی را گوش می دم بعدش تمام نکاتش را یاداشت می کنم ، بعدش می شینم ریز ریز می خونم والبته آیات را ابتدا تو یه دفتر مینویسم و بعد هر چی نکات داره را یاداشت می کنم (من از گاج استفاده می کنم) بعد از اینکه درس را خوب یاد گرفتم با 2 روز تاخیر تستای گاج نقره ای را کامل می زنم بعد تست هایی که خراب کردم را از پاسخ نامه در میارم و توضیحاتشو تو جزوه یا کتابم یادداشت میکنم و اما حالا اصل ماجرا تا اینجا که خیلیا این کارای من را می کنن ولی من میشینم تمام چیزایی که یادداشت کردم از ابتدای درس تا انتهای درس را بلند ودر فضایی کاملا آرام با موبایل ضبط می کنم ، هر درس برای روخانی برای ضبط 30 الی 50 دقیقه طول میکشه و حالا بعد از ضبط من دیگه همیشه این درس را با تمام نکته هاش در گوشیم دارم و هر جا باشم پیاده روی مهمونی قبل خوابو ....... با هدفون موبایل گوش می دم واین برای من یک مرور هستش ، امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      کتاب جمع بندیای مهروماهو بگیر

و اینجایی که ایران است

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن