خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

زبان انگلیسی بخونم؟

سلام خدمت اساتید بزرگوار. بنده سال 82 دیپلم حسابداری گرفتم. و سال 90 لیسانسم رو در همین رشته گرفتم. بر حسب علاقه به جای ادامه تحصیل در حسابداری میخوام رشته زبان انگلیسی رو انتخاب کنم. در همین ثبت نام طبق سوابق تحصیلی.
      حالا سوالم اینه که
      1. رشته های مترجمی زبان و ادبیات زبان چه فرقی با هم دارند.
      2. بعد از ورود به دانشگاه دچار مشکل نمیشم؟(با فرض اینکه سر رشته ای ندارم) یا اونجا از صفر میگن؟
      3.اصلا این تغییر رشته عملی و به صلاح هست؟
      ممنون میشم راهنماییم کنید.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mmousavi نمایش پست ها
      سلام خدمت اساتید بزرگوار. بنده سال 82 دیپلم حسابداری گرفتم. و سال 90 لیسانسم رو در همین رشته گرفتم. بر حسب علاقه به جای ادامه تحصیل در حسابداری میخوام رشته زبان انگلیسی رو انتخاب کنم. در همین ثبت نام طبق سوابق تحصیلی.
      حالا سوالم اینه که
      2. بعد از ورود به دانشگاه دچار مشکل نمیشم؟(با فرض اینکه سر رشته ای ندارم) یا اونجا از صفر میگن؟
      سلام من اطلاعی درباره ی سوالتون ندارم...دوستامو براتون تگ کردم...انشالله جواب سوالتونو میدن...

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      حالا سوالم اینه که
      سلام

ج 1 ـ لطفاً مقاله این سایت رو بخونید جواب سوالتون رو کامل پاسخ داده

لطفا تفاوت دو رشته ی مترجمی و ادبیات انگلیسی را توضیح دهید و همچنین در مورد بازار کار انها و رتبه های لازم برای قبولی این دو رشته در دانشگاه

ج 2 ـ این مورد رو نمیدونم

ج 3 ـ بستگی به علاقتون داره ، خودتون چی فکر میکنین ، اگر فکر میکنید به صلاحتون هست تغییر رشته بدین و الا اگر فکر میکنید به صلاحتون نیست تغییر رشته ندین با توجه به اینکه لیسانس حسابداری هم دارین
      بازم مهم علاقه و بازار کار هستش

موفق باشین
      یاعلی(ع)

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      حالا سوالم اینه که
      سلام دوست عزیز
      من دیدم دوستان جواب سوالاتتون رو دادن به جز سوال 2 که من الان جوابتون رو میدم:
      ببین دوست عزیز برای ورود به دانشگاه اولش باید یه چیزیایی از گرامر و مکالمه بدونی اینکه نمیشه صفره صفر بشینی سر کلاس
      ولی این رو بدون وقتی از دانشگاه بیای بیرون یه معلم با سواد میای بیرون
      مدرکی از زبان داری؟
      مثلا : ّ-CAA-FCE-toefl-IELTS
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون البته قسمتی از سوالم این بود که اصلا امکانش هست؟ منابع خاصی رو اول باید بخونم؟
      مدرکی ندارم. ولی به قولی دست و پا بسته هم نیستم.
      مکالمه ضعیف
      روخوانی قوی و دایره لغاتم خوبه
      شنیداری خوب
      نوشتاری ضعیف

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ممنون البته قسمتی از سوالم این بود که اصلا امکانش هست؟ منابع خاصی رو اول باید بخونم؟
      مدرکی ندارم. ولی به قولی دست و پا بسته هم نیستم.
      مکالمه ضعیف
      روخوانی قوی و دایره لغاتم خوبه
      شنیداری خوب
      نوشتاری ضعیف
      سعی کن سیدی مکالمه دو نفر رو بذاری ببینی چی میگن و حرفهایی که میزنن رو روی یه کاغذ بنویسی تا یه خرده تقویت بشی فعلا این کار رو بکن تا بعدا بگم چی کار کنی
      موفق باشی
      فعلا بای
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

ویرایش توسط T!G3R : 07 آبان 1394 در ساعت 23:58

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن