خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات

میشه کنار پزشکی ازاد برا سراسری هم خوند؟

سلام رفقا...بنظرتون میشه چنین کاری؟ترم یک و دو خیلی سنگینه دروسش؟در ضمن اومدیم و سراسری اوردم امکانش هست ک تطبیق واحد بدم و از ترم 3 شروع کنم تو سراسری؟

Sent from my GT-I9515 using Tapatalk 2

و اینجایی که ایران است

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      دادا بنظرم ادامه بده با این وضع اوضاع خیلیام ارزوی پزشکی ازادو دارن......ولی ایول به ارادت انصافا
      خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      سلام رفقا...بنظرتون میشه چنین کاری؟ترم یک و دو خیلی سنگینه دروسش؟در ضمن اومدیم و سراسری اوردم امکانش هست ک تطبیق واحد بدم و از ترم 3 شروع کنم تو سراسری؟

دوست من که آزاد تهران پزشکی میخونه میگه وقت برای سرخاروندن نداره و همش شده درس و درس و درس
      فکر نکنم بشه کنار آزاد واسه کنکور خوند

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها

من دو تا از دوستام کار تو رو کردن علی جون

منتها دو ترم مرخصی گرفتن از آزاد و موندن

یکیشون پزشکی گرگان آورد اون یکی چیزی قبول نشد و رفت همون آزاد

مرخصی بگیر وبخون پزشکی مثل رشته های کارشناسی نیست بشه در کنار خوندنش برای کنکور هم خوند بری داخلش دیگه کاملا غرق دانشگاه میشی اینو به تجربه دوستام میگم عزیزم

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin 95 نمایش پست ها

مرخصی بگیر وبخون پزشکی مثل رشته های کارشناسی نیست بشه در کنار خوندنش برای کنکور هم خوند بری داخلش دیگه کاملا غرق دانشگاه میشی اینو به تجربه دوستام میگم عزیزم
      میدونی امین جون من همه چیو حفظم تو همه دروس همین ازمون اول گزینه دو جمعا 20 ساعت نخونده بودم ولی ترکوندم...ینی روزی سه چار ساعت نمیتونم وقت وا کنم برا کنکور...زیست هم ک پیشرفته ترشو میخونیم خب...میمونه ریاضی فیزیک و شیمی ک شیمی راحت از پسش بر میام فیزیک ریاضی زمانگیره کمی...از اونورم عربی زیان تو یه هفته میتونم ب مرز 70 برسونمشون فقط دینی و ادبیات میمونه...البته هردومون میدونیم اینا همش حرفهانصراف نمیخوام بدم راستشچون سال بعد من ازاد رو رو هوا میاوردم دیگه لازم نبود ک ثبت نام کنم انصراف بدم شهریه ثابتشم از جیب بره...اصن هدف اصلیم این بود ک یه سال عغب نمونم از زندگیمخیلی داغونم نمیتونم تو حسرت سراسری بمونماینطوری هم نتونم تو علوم پایه باید رتبه کشوری بیارم بایدخدااااااااااااااااااااااا اااا

و اینجایی که ایران است

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

دو ترم پشت سر هم , برای جدید الورودی ها مرخصی نمیدن , حداقل باید یک ترم بخونی بعدش مرخصی بگیری , اون وقت رفیقای شما چطوری 2 ترم پشت سر هم مرخصی گرفتن؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      دو ترم پشت سر هم , برای جدید الورودی ها مرخصی نمیدن , حداقل باید یک ترم بخونی بعدش مرخصی بگیری , اون وقت رفیقای شما چطوری 2 ترم پشت سر هم مرخصی گرفتن؟
      داداش مطمئنین نمیدن ؟
      من دوست خودم تو ازاد 4 ترم پشت سر هم تو رشته کارشناسی پیوسته مرخصی گرفت
      ایا برای رشته های پزشکی و اینا قانونش اینه که دو ترم پشت سر هم نمیدن ؟

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      چرا میدن خوبم میدن من خودم گرفتن دو هفته رفتم بلافاصله مرخصی گرفتم دوستامم گرفتن به اسم هم میگم و سند

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -AMIN- نمایش پست ها
      داداش مطمئنین نمیدن ؟
      من دوست خودم تو ازاد 4 ترم پشت سر هم تو رشته کارشناسی پیوسته مرخصی گرفت
      ایا برای رشته های پزشکی و اینا قانونش اینه که دو ترم پشت سر هم نمیدن ؟
      برای جدید الورودی ها از همون شروع کار که مرخصی نمیدن این از این , بخوای مرخصی هم بگیری باید ترم اول رو تشریفت رو ببری از ترم دوم مرخصی بگیری , چند تا از بچه های همین انجمن نتونستن ثبت نام کنن و از شروع دانشگاه ازاد مرخصی بگیرین برای 2 ترم , که بشینن برای 95 بخونن , الان هم دانشگاه تشریف دارن تا از ترم بعد اقدام کنن.

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چرا میدن خوبم میدن من خودم گرفتن دو هفته رفتم بلافاصله مرخصی گرفتم دوستامم گرفتن به اسم هم میگم و سند
      ورودی جدید بودن و دانشگاه نرفته 2 ترم پشت سر هم مرخص گرفتن؟
      من اولین باره دارم از شما این موضوع رو میشنوم

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آخه دو تا از دوستان خودم 4 ترم اول رشته مهندسی صنایع ( کارشناسی پیوسته ) رو بدون هیچ مشکلی مرخصی گرفتن

حالا نمیدونم ایا قوانین برا رشته های پزشکی فرق میکنه یا نه

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ورودی جدید بودن و دانشگاه نرفته 2 ترم پشت سر هم مرخص گرفتن؟
      من اولین باره دارم از شما این موضوع رو میشنوم
      عزیزم جفتشون ورودی 91 پزشکی آزاد مشهد بودن و دوترم مرخصی گرفتن من که دروغ نمیگم برادر من

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -AMIN- نمایش پست ها
      آخه دو تا از دوستان خودم 4 ترم اول رشته مهندسی صنایع ( کارشناسی پیوسته ) رو بدون هیچ مشکلی مرخصی گرفتن

حالا نمیدونم ایا قوانین برا رشته های پزشکی فرق میکنه یا نه
      من خودم ازاد خوندم , زمان ما هم مشکلی نبود , میشد, این حرف رو به چند تا از بچه هایی که میخواستن امسال بمونن برای 95 , منتها نمیخواستن ازاد رو هم از دست بدن عرض کردم منتها با مراجعه ای که به دانشگاه داشتن , دانشگاه موافقت نکرده بود , الان هم ترم 1 ازاد رو دارن میخونن تا از ترم بعد مرخصی بگیرن , با هاشون ارتباط دارم هنوز , به خودشون میگم بیان توی همین تاپیک اعلام کنن.

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      عزیزم جفتشون ورودی 91 پزشکی آزاد مشهد بودن و دوترم مرخصی گرفتن من که دروغ نمیگم برادر من
      عزیزم نگفتم شما دروغ میگید خودتون هم دارین میگین 91 , صحبت الان رو داریم میکنیم , ایا الان هم همینطور هست؟
      بالا هم عرض کردم 8 سال پیش زمان ما هم میدادن ,ولی امسال بچه ها نتونستن بگیرن.

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      درسای پزشکی به حد کافی سنگین هستن فکر نمیکنم در کنارش بشه برای سراسری سال اینده هم خوند...
      در هر صورت امیدوارم موفق باشین...
      Öyle bir mevsimki
      İnsanlar havadan daha soğuk

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن