خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

مغلوب شدن در آزمون کانون اول

سلام
      من در آزمون اول کانون در مدرسه مغلوب شدم ;( با تراز 4900 ادبیات 10 درصد رتبه ۱۴۰۰۰ کشور ... رنک درسام به ترتیب درصد زبان 80عربی 30فیزیک 45گسسته 10 دیف 10 ریاضی پایه صفر شیمی ۳ 20
      بچه ها من میخوام آزمون بعدی بترکونم میخوام یک نفر رو با خاک کوچه یکی کنم! کمکم کنید
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2
      One day I will Become Successful

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نمیتونی
      به حرف نیست

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      باید خوب بخونی . تنها راهش اینه راه دیگه ای هم نداره

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Black نمایش پست ها
      نمیتونی
      به حرف نیست
      بخوام میتونم! آزمون گراف مدرسه رو 70 درصد زدم
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi1377 نمایش پست ها
      باید خوب بخونی . تنها راهش اینه راه دیگه ای هم نداره
      از روی چی
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط java50 نمایش پست ها
      از روی چی
      رشتت ریاضی فیزیکه .
      عمومی ها رو اگه خواستی میتونی از رو کتاب درسی بخونی
      برای فیزیک ریاضی هم چون من رشتم تجربیه نمیتونم چیزی بگم چون برای شما تخصصیه

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      از روی چی
      گسسته فار فیزیک گاج نقره یی ریاضی پایه و دیفرانسیل گاج نقره یی یا تخته سیاه شیمی مبتکران خیلی سبز گاج نقره یی (یکی رو بگیر) تحلیلی خوشخوان

هرگاه رد پای کسی که ارامشم را گرفته بود دنبال کردم به خودم رسیدم

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Black نمایش پست ها
      نمیتونی
      به حرف نیست
      قهوه ای شد که بابا بنظر منم جرقه ای عمل نکن برنامه بریز مثلا 3تا آزمون دیگه همه درسا رو برسونی
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بچه ها من يه سوال دارم...ديگه اينجا ميپرسم من تستها خیلی ازم وقت میگیره مثلا یه سوال فیزیک یا دیفو میشینم فک میکنم حل کنم ده دقیقه فک میکنم و حل میکنم به پاسخنامه نگاه نمیکنم بعد اگه نتونستم میرم پاسخنامه اولش رو میبینم بعد دوباره حلش میکنم نکته ای هم داشت مینویسم کلی وقتم میره مثلا بیست تست سه ساعت...آخع میگن اینجوری آدم قدرت تحلیلش میره بالا واگه سوال جدیدی بدن حل میکنه من اینجوری عقب میمونم از آزمون...اعصابمم خرد میشه با این وضع نصف تستای آزمونو هم نمیتونم بزنم..چیکار کنم؟؟تشريحي كار كنم چقد فک کنم بعدش پاسخنامه رو ببینم؟شما چجوری تست میزنین؟اگه فوری پاسخنامه رو ببینم مشکل ایجاد نمیکنه و یادم نمیره؟مررسی

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هدفت کنکور باشه نه کانون.

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      من در آزمون اول کانون در مدرسه مغلوب شدم ;( با تراز 4900 ادبیات 10 درصد رتبه ۱۴۰۰۰ کشور ... رنک درسام به ترتیب درصد زبان 80عربی 30فیزیک 45گسسته 10 دیف 10 ریاضی پایه صفر شیمی ۳ 20
      بچه ها من میخوام آزمون بعدی بترکونم میخوام یک نفر رو با خاک کوچه یکی کنم! کمکم کنید
      رقابت شدید با کسی نداشته باش
      مخصوصا اگه فاصله ترازیت زیاده باهاش
      سعی کن هر آزمون از خودت بهتر شی
      اینجوری آرامش بیشتری داری

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط K0nkurii1111 نمایش پست ها
      بچه ها من يه سوال دارم...ديگه اينجا ميپرسم من تستها خیلی ازم وقت میگیره مثلا یه سوال فیزیک یا دیفو میشینم فک میکنم حل کنم ده دقیقه فک میکنم و حل میکنم به پاسخنامه نگاه نمیکنم بعد اگه نتونستم میرم پاسخنامه اولش رو میبینم بعد دوباره حلش میکنم نکته ای هم داشت مینویسم کلی وقتم میره مثلا بیست تست سه ساعت...آخع میگن اینجوری آدم قدرت تحلیلش میره بالا واگه سوال جدیدی بدن حل میکنه من اینجوری عقب میمونم از آزمون...اعصابمم خرد میشه با این وضع نصف تستای آزمونو هم نمیتونم بزنم..چیکار کنم؟؟تشريحي كار كنم چقد فک کنم بعدش پاسخنامه رو ببینم؟شما چجوری تست میزنین؟اگه فوری پاسخنامه رو ببینم مشکل ایجاد نمیکنه و یادم نمیره؟مررسی
      منم مثل شمام.
      نگدان نباش.
      فعلا همین طور عمل کن.
      جلو تر رسیدی به مرور سرعتت بیشتر میشه...

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
      یا ایها الذین آمَنوا
      آمِنوا...
      .................................................. ..............

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط K0nkurii1111 نمایش پست ها
      یه تعداد تست انتخاب کن مثلا 20تا یا 10 تا یا یک صفحه بعد از اینکه درسنامه جزوه یا هرچیزی رو خوندی شروع کن زدن اون تستا حتی اگه جوابش رو بلد نبودی برو واسه تست بعدی وقتی اون مقدار تستی که تعین کردی تمام شد حالا تحلیل کن تحلیلت 3 قسمت میشه اون سوالای که درست جواب دادی اونایی که غلط جواب دادی و اونای که جواب ندادی . حالا اونایی که درست جواب دادی پاسخشو یه نگاهی بداز چون احتمال داره ایده ی متفاوتی به کار برده باشه اونایی که غلط جواب دادی یا بخاطر بی دقتی (اشتباهات محاسباتی، درست نخوندن سوال، اشتباه علامت زدن ..) باشه یا اینکه اون مبحث رو خوب یاد نگرفتی یا اون سوال جدید یا سخت باشه ...سوالاتی که نکته های مهم یا جدید دارن رو علامت بزن که بعد باز مرور کنی و سوالاتی که جواب ندادی هم یا بخاطر سخت بودنه یا نکته جدید یا تسلط نداشتن اگر تستایی که بخاطر تسلط نداشتن اشتباه جواب دادین زیاد بود درسنامه رو باز یه نگاهی بندازید... (این که تا پایانه تمام شدن اون تعداد تستی که تعین کردی به پاسخنامه نگاه نکنی سرعت کار رو بالا میبره)

نقل قول نوشته اصلی توسط the great aziz نمایش پست ها
      منم مثل شمام.
      نگدان نباش.
      فعلا همین طور عمل کن.
      جلو تر رسیدی به مرور سرعتت بیشتر میشه...

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

هرگاه رد پای کسی که ارامشم را گرفته بود دنبال کردم به خودم رسیدم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن