خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      در انتظار تایید ایمیل

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

Lightbulb برنامه ریزی برای آخر هفته (سومیا)

سلام دوستان وقت بخیر
      ی سوال داشتم آخر هفته ها چجوری برنامه ریزی می کنید.
      من کل درسای هفته رو تو این دو روز می خونم اما دروس اختصاصیمو نمی تونم کامل بخونم یعنی سرسری باید بخونم چون وقتم کم میاد
      از ی طرفم نمی تونم تست هر مبحثو بزنم برم جلو این باعث استرسم شده
      می خواستم بدونم چجوری برنامه ریزی می کنید +تست زدن

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مهم دروس تخصصیه نه عمومی ها ... تو عمومی هارو کار میکنی اما به تخصصی که میرسی وقت کم میاری
      من دروس تخصصی رو کار میکنم کلا 5 تا کتابه... علاوه بر این که هرروزی چیزی تدریس میشه هم کتابو میخونم هم درسنامه های کتاب های جانبی رو, چندتا تست متنوع میزنم یعنی اینجور نیس که اگه بحث خطوط میدان 30 تا تسته همشو بزنم... چندتا در میون میزنم اونایی که میمونه میذارم واسه امتحانات

اینجوری که کار کنی، چیزی نمیمونه جز مرور های کلی... یه نگاه به آخرین مطالب بکن و تمرکز کن روشون...بعدهم قبلیا رو روزنامه وار بخون... نکات تستی هم اگه داشتی یه نگا بنداز.

وقتی کلی کتاب رو خوندی هرهفته سرعتت از دفعه قبل بیشتر میشه طوری که با دیدن تیتر درسای قبلی اصل مطلب به ذهنت میاد و نیازی به پر کردن کل هفته نداری.

اگه امروز شنبه باشه و فردا فیزیک داشته باشی، قبل از فیزیک کارای شنبه رو انجام بده تا اخر شب بتونی یه مرور واسه فیزیک داشته باشی و یادگیریت کامل بشه.... نمیدونم چه جوری توضیح بدم واست

راستش این برنامه خودم نیس من اخر هفته ها سال دوم رو کار میکنم و در طول هفته سال سوم

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Πολυύμνια نمایش پست ها
      مهم دروس تخصصیه نه عمومی ها ... تو عمومی هارو کار میکنی اما به تخصصی که میرسی وقت کم میاری
      من دروس تخصصی رو کار میکنم کلا 5 تا کتابه... علاوه بر این که هرروزی چیزی تدریس میشه هم کتابو میخونم هم درسنامه های کتاب های جانبی رو, چندتا تست متنوع میزنم یعنی اینجور نیس که اگه بحث خطوط میدان 30 تا تسته همشو بزنم... چندتا در میون میزنم اونایی که میمونه میذارم واسه امتحانات

اینجوری که کار کنی، چیزی نمیمونه جز مرور های کلی... یه نگاه به آخرین مطالب بکن و تمرکز کن روشون...بعدهم قبلیا رو روزنامه وار بخون... نکات تستی هم اگه داشتی یه نگا بنداز.

وقتی کلی کتاب رو خوندی هرهفته سرعتت از دفعه قبل بیشتر میشه طوری که با دیدن تیتر درسای قبلی اصل مطلب به ذهنت میاد و نیازی به پر کردن کل هفته نداری.

اگه امروز شنبه باشه و فردا فیزیک داشته باشی، قبل از فیزیک کارای شنبه رو انجام بده تا اخر شب بتونی یه مرور واسه فیزیک داشته باشی و یادگیریت کامل بشه.... نمیدونم چه جوری توضیح بدم واست

راستش این برنامه خودم نیس من اخر هفته ها سال دوم رو کار میکنم و در طول هفته سال سوم
      واقعا میرسی دومو بخونی؟؟؟؟؟
      همراه با سوم
      منتو تستا موندم خیلی ازدرسا مثل زیست هنوز تستای فصل اولو نزدم معلممون فصل 2 رو هم درس داده

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      میدونی مشکل من اینه که نمی تونم تست بزنم هر درس همر مبحثیو نمی خوام کلشو بزنم ولی حاقل 50 تا که بزنم ولی خب هر کاری می کنم شدنی نیست
      ی راهکار بدین خواهشاااا

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      شما سعی کن درسی رو که دبیر هر روز میده همون روز تو خونه تستش رو بزنی اینجوری آخر هفته کارت سبک تر میشه
      بعد شما سعی کن تمرکز رو اختصاصی باشه،عمومیا رو راحت تر میشه جم کرد ولی اگه اختصاصی از دستت در بره دیگه باید به حالت زار بزنی
      عمومیارو توی مسیرت تا مدرسه بخون که دیگه تو خونه واسه خوندن وقت نذاری و فقط تست بزنی
      این کارا رو بکن نتیجشو خبر بده

6. Top | #6
      در انتظار تایید ایمیل

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط INFERNAL نمایش پست ها
      شما سعی کن درسی رو که دبیر هر روز میده همون روز تو خونه تستش رو بزنی اینجوری آخر هفته کارت سبک تر میشه
      بعد شما سعی کن تمرکز رو اختصاصی باشه،عمومیا رو راحت تر میشه جم کرد ولی اگه اختصاصی از دستت در بره دیگه باید به حالت زار بزنی
      عمومیارو توی مسیرت تا مدرسه بخون که دیگه تو خونه واسه خوندن وقت نذاری و فقط تست بزنی
      این کارا رو بکن نتیجشو خبر بده
      راست میگی باید در درجه اول تخصصیا رو بخونم
      بعدش عمومیا رو در طول هفته هم تستشون بزنم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      چرا همه اینو ازم میپرسن .... میرسم که میگم دیگه

اینو بدون کلا در طول سال 70% تخصصی و 30% عمومی باید کار کنی
      بعدشم از هر درس 50 تا تست زدن که الکی نیس میخوای کتاب تستت تموم بشه؟ یا میخوای یاد بگیری؟
      به نظرم اول باید رو انگیزه ات کار کنی... واسه تجربی زیست و شیمی خیلی مهمه بعلاوه فیزیک و ریاضی که نجومی رتبه رو تغییر میده... به اینا خیلی توجه کن
      بقیه درسارو خیلیا حفظ میکنن میرن سر جلسه ... نمیگم کار خوبیه اما از وقت برای یادگیری آنجنانی براشون گذاشتن, بهتره.
      از الان برای اعلام و واژگان ادبیات یا پیام آیات دینی رو بخونی کار خیلی بزرگی نکردی اینارو 3 ماه به کنکور مونده هم بخونی کارت جلو میفته... من که اینجوری تا حالا نتیجه گرفتم و ازش راضیم
      حالا شاید واسه شما جواب نده اما این چیزی که من تا کنکور میخوام ادامش بدم

8. Top | #8
      در انتظار تایید ایمیل

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Πολυύμνια نمایش پست ها
      چرا همه اینو ازم میپرسن .... میرسم که میگم دیگه

اینو بدون کلا در طول سال 70% تخصصی و 30% عمومی باید کار کنی
      بعدشم از هر درس 50 تا تست زدن که الکی نیس میخوای کتاب تستت تموم بشه؟ یا میخوای یاد بگیری؟
      به نظرم اول باید رو انگیزه ات کار کنی... واسه تجربی زیست و شیمی خیلی مهمه بعلاوه فیزیک و ریاضی که نجومی رتبه رو تغییر میده... به اینا خیلی توجه کن
      بقیه درسارو خیلیا حفظ میکنن میرن سر جلسه ... نمیگم کار خوبیه اما از وقت برای یادگیری آنجنانی براشون گذاشتن, بهتره.
      از الان برای اعلام و واژگان ادبیات یا پیام آیات دینی رو بخونی کار خیلی بزرگی نکردی اینارو 3 ماه به کنکور مونده هم بخونی کارت جلو میفته... من که اینجوری تا حالا نتیجه گرفتم و ازش راضیم
      حالا شاید واسه شما جواب نده اما این چیزی که من تا کنکور میخوام ادامش بدم
      ببین منظورم از 50 تا یعنی مثل مبحثی مثل میدان چند نوع تیپ سوالی داره که از هر کدوم حداقل باید چند نمونه بزنی تا دستت بیاد یا احتمال که هر چیم ازش حل کنی بازم کمه
      خب درسای عمومی رو درس میگی اما ی درسی مثل عربی و زبان فارسی که خیلیم مهمهههههه تو کنکور امسال سال آخر باید تو طول سال خوووب بخونیشو تستشو بزنی بذاری کنار رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود اینم قبول دارم این درسارو هم میشه چند ماه قبل کنکور شروع کرد ولی مهم نتیجه است دیگه
      البته خب هر کی ی نظر وعقیده داره

9. Top | #9
      در انتظار تایید ایمیل

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان کسیییی نظری نداره؟؟
      من خیلی سردرگمم

10. Top | #10
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahro0 نمایش پست ها
      دوستان کسیییی نظری نداره؟؟
      من خیلی سردرگمم
      سلام اگه الان سال سومي هستيد اين كارو كنيد
      من يه رشد چشمگير تو سال سوم داشتم ساله خوبيه پر از حس خوب پر از مفهوم و انديشه نه مثل سال كنكور كه پر از استرسه

از شنبه تا چهار شنبه دو درس يا سه اختصاصي بخونيد يكي عمومي ترجيحا عربي و زبان توي طول هفته

سه تا تايم ١/٤٥ ساعته ميشه ٥/١٥ ساعت كافيه حتي عاليه

دو روز اخر ساعت مطالعه رو بيشتر كن
      سعي كن هميشه اختصاصيا رو سه برابر عموميا بخوني و اينجورم فكر نكن كه از عموميا عقب ميموني زمان بسيار مناسبيه برا عموميا انصافا چيزيم ندارن

به نظرم بعد هر تيتري كه خوندي تستاش رو بزن بلافاصله مثلا تيتر فصل يك كتاب زيست زده ايمني هومورال اون قسمت رو خوب بخون بعد تستش رو بزن بعد برر سراغ ايمني سلولي اينجوري مشتاق تري برا تست زدن
      تست وقتي ميمونه سنگين به نظر ميرسه و اشتها اور ديگه نيست
      موفق و مويد و سربلند باشيد
      در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
      ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
      پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
      هرگز
      "نگرد! نیست"
      سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام.

12. Top | #12
      در انتظار تایید ایمیل

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط srh نمایش پست ها
      سلام اگه الان سال سومي هستيد اين كارو كنيد
      من يه رشد چشمگير تو سال سوم داشتم ساله خوبيه پر از حس خوب پر از مفهوم و انديشه نه مثل سال كنكور كه پر از استرسه

از شنبه تا چهار شنبه دو درس يا سه اختصاصي بخونيد يكي عمومي ترجيحا عربي و زبان توي طول هفته

سه تا تايم ١/٤٥ ساعته ميشه ٥/١٥ ساعت كافيه حتي عاليه

دو روز اخر ساعت مطالعه رو بيشتر كن
      سعي كن هميشه اختصاصيا رو سه برابر عموميا بخوني و اينجورم فكر نكن كه از عموميا عقب ميموني زمان بسيار مناسبيه برا عموميا انصافا چيزيم ندارن

به نظرم بعد هر تيتري كه خوندي تستاش رو بزن بلافاصله مثلا تيتر فصل يك كتاب زيست زده ايمني هومورال اون قسمت رو خوب بخون بعد تستش رو بزن بعد برر سراغ ايمني سلولي اينجوري مشتاق تري برا تست زدن
      تست وقتي ميمونه سنگين به نظر ميرسه و اشتها اور ديگه نيست
      موفق و مويد و سربلند باشيد
      میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن