دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
جامع خيلي سبز غزال موسوي خيلي عاليه برا اموزش اما فكر ميكنم تست فقط داره ، به نظرم سراغ فوت و فن نريد كتاب خوبيه اما مخصوص بعضي بچه هاييه كه با عربي مشكل ندارن
گاج سير تا پياز ميتونه برا امتحان نهاييا كمكتون كنه همه چيش تمومه
كلا برا عربي سعي كنيد ترجمه خودتون رو قوي كنيد توي اين سوالاي معتل بجاي قواعد اگه بتونيد از معني استفاده كنيد كلا راحت جوابشون ميديد
عربي كنار خوندن قواعد زياد تست بزنيد و چند بارم بزنيد همون تست رو با تحليل ، خيلي كمكتون ميكنه
اقاي دقتيم تو انجمن هست هر سوالي داشتين از ايشون بپرسيد
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
ههههههه
منم دو هفته قبل که معلمم درس داد هیچی نفهمیدم!!
بار هفته قبل گفتم دوباره توضیح بده بازم نفهمیدم!!!!
بلاخره امروز(چهارشنبه)دوباره بهش گفتیم توضیح بده بالاخره یه چیزایی ازش یاد گرفتم!@!@!@!
من عربی کنکورمو مدیون عربی گاج نقره ای جامعش (عربی سفید) میدونم با وقت کمی ک داشتم10دقیقه 83درصد زدم
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
برو به این لینک:
عربی ناصح زاده چهارم دبیرستان(2) (95-94)| آلاء
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
یه سوال
برای سوم عربی جامع خیلی سبز بهتره یا عربی 3 خیلی سبز؟
عربی جامعش ترجمه درس رو هم داره؟
عربی 3 تست هم داره؟
من که فعلا الگو وخریدم با آموزش عربی 3 خیلی سبز راضیم هردوتاشون مکمل همند الگو تموم تمرینای کتابو جواب داده ترجمه ها همه رو آورده همینطورم تستای کنکور مربوط به هر مبحثو ولی تو کتابای جامع قاطی پاتیه تستا یعنی اگه می خوای تست اجوف و مثالیوو بزنی قاطیش لفیفو ناقصم هست اما الگو جدا جدا آورده
من جامع فوت و فنو داشتم اصلا ازش راضی نبودم بچه ها از گاج سفید جامع هم تعریف می کنن ولی من هنوز نخریدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)