خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات

چرا ازاد این جوری شد تکمیل ظرفیتش!!!

سلام...میخواستم بگم که چرا ازاد توی تکمیل ظرفیتش این جوری عمل کرد...کلا ترازا رو برد بالاتر...مثلا یه نفر که توی اوایل مهر ثبت نام میکرد و با تراز 9300 پزشکی قبول میشد مثلا الان توی تکمیل ظرفیت زده 9600!!!یعنی رتبت باید توی تکمیل ظرفیت ازاد مازاد خودگردان بهتر باشه!!!مگه اینا پولی نیست!!!انتظار میرفت با ترازای کمتر هم قبول کنن!!!لااقل 200 تا 300 تا ترازا رو بیارن پایین نه این که بکشن بالا!!!قضیش چیه؟!!!بعد یه سوال دیگه هم دارم اینه که ازاد بازم تکمیل ظرفیت میزنه برای ترم بهمن یا نه؟!!!اگر میزنه حدودا کیه زمانش!!!خیلی دوس دارم هر چی تکمیل ظرفیت میزنه رو ثبت نام کنم تا ببینم ترازا چه مدلی تغییر میکنه برای قبولی!!

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چون خیلیا که پردیس قبول شدن شهرستان بعد که ازاد تکمیل زد دیدن شهرشون داره ریختن این ورم اشغال کردن
      متاسفانه البته که اکثرا ناشی از خودخواهی هست ! و عدم برنامه ریزی درست مسیولان باشعور!!!
      راستی با این اتفاقات باور کن پذیرش پزشکی رایگان یا حتی ازاد عادی به زور به هزار نفر برسه..
      می بینن هرچی گرون می کنن همه هجوم میارن خب گرون ترم می کنن بس که بچه ها سادن و فکر می کنن پزشکی قبول شن دیگه تمومه و خرپولن و وارد کاخ رویاییشون میشن طرف همین انجمن دیدم میگه باشه بابا ازاد هرچی خرجش شه من با مدرک عمومی یه ساله همش درمیارم...سطح تفکر ببین فقط!!!

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کسایی که قبول شده بودن هم وارد تکمیل ظرفیت شدن.
      در واقع اثر تکمیل ظرفیت خنثی شده تا حدودی. من خودم از پزشکی آزاد انتقال پیدا کردم به دندانپزشکی ازاد. در واقع تکمیل ظرفیت اتفاق نیافتاده فقط جابجایی رخ داده اصولا الان باید به جای ماها که از یه رشته شهر به یه رشته شهر دیگه انتقال پیدا کردیم و تعدادمونم زیاده دوباره تکمیل ظرفیت بزارن

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      کسایی که قبول شده بودن هم وارد تکمیل ظرفیت شدن.
      در واقع اثر تکمیل ظرفیت خنثی شده تا حدودی. من خودم از پزشکی آزاد انتقال پیدا کردم به دندانپزشکی ازاد. در واقع تکمیل ظرفیت اتفاق نیافتاده فقط جابجایی رخ داده اصولا الان باید به جای ماها که از یه رشته شهر به یه رشته شهر دیگه انتقال پیدا کردیم و تعدادمونم زیاده دوباره تکمیل ظرفیت بزارن
      ببخشیداینومیگم اماالان خیلی خوشحالین؟!!!!!!!!!!!!!من ازصبح دوستم داره گریه میکنه! البته زمونه دیگه زمونه ی معجزه نیست که خدا ازلج مسئولین ووبعضیابیاد سال دیگه اونورتبه برترکنه!
      گریه میکنه چون امیدش ازدست رفته وسال بعدم براش همین آشه همین کاسه!
      قصدفقط شمانیستی....منطقی باشین الکی هم عصبی نشین

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ammir نمایش پست ها
      چون خیلیا که پردیس قبول شدن شهرستان بعد که ازاد تکمیل زد دیدن شهرشون داره ریختن این ورم اشغال کردن
      متاسفانه البته که اکثرا ناشی از خودخواهی هست ! و عدم برنامه ریزی درست مسیولان باشعور!!!
      راستی با این اتفاقات باور کن پذیرش پزشکی رایگان یا حتی ازاد عادی به زور به هزار نفر برسه..
      می بینن هرچی گرون می کنن همه هجوم میارن خب گرون ترم می کنن بس که بچه ها سادن و فکر می کنن پزشکی قبول شن دیگه تمومه و خرپولن و وارد کاخ رویاییشون میشن طرف همین انجمن دیدم میگه باشه بابا ازاد هرچی خرجش شه من با مدرک عمومی یه ساله همش درمیارم...سطح تفکر ببین فقط!!!
      شمام قبول نشدین؟! خداکنه سال بعدهمین دانشگاه ایران قبول شین منت انواع دانشگاهارم نکشین....امیدوارم رتبتون عالی بیاد!میدونی چن روز پیش رفته بودم دانگاه تبریز دوستم با1300 ایثارگران پزشکی روزانه تبریزقبول شده! باورمیکنین درصداش نزدیک 0 بود؟ چطور ممکنه این فردبارتبه ی 94 کنکورهمکلاس شه؟؟؟؟؟؟ یعنی مسئولین انقدکورشدن؟ که حتی به ترازاون نگانکردن؟

چن وقتیه تنها دعام شده ظهورامام زمام عج...... چون فکرمیکنم بعدازغزه باید بیاد به وضع دلای شکسته ی دانش آموزای ایران رسیدگی کنه
      شمام همین کاروبکنین! بلکم اون زمان یه قطره ازعدالت روبچشیم!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سخت نگیرید دنیا دوروزه

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط معصومه74 نمایش پست ها
      شمام قبول نشدین؟! خداکنه سال بعدهمین دانشگاه ایران قبول شین منت انواع دانشگاهارم نکشین....امیدوارم رتبتون عالی بیاد!میدونی چن روز پیش رفته بودم دانگاه تبریز دوستم با1300 ایثارگران پزشکی روزانه تبریزقبول شده! باورمیکنین درصداش نزدیک 0 بود؟ چطور ممکنه این فردبارتبه ی 94 کنکورهمکلاس شه؟؟؟؟؟؟ یعنی مسئولین انقدکورشدن؟ که حتی به ترازاون نگانکردن؟

چن وقتیه تنها دعام شده ظهورامام زمام عج...... چون فکرمیکنم بعدازغزه باید بیاد به وضع دلای شکسته ی دانش آموزای ایران رسیدگی کنه
      دختر همسایه مون با رتبه 4000 سهمیه و کشوری 152000 داره مامایی تبریز میخونه!!!! درصداش یا منفی بودن یا تک رقمی!!!!!

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.bahtiyar نمایش پست ها
      دختر همسایه مون با رتبه 4000 سهمیه و کشوری 152000 داره مامایی تبریز میخونه!!!! درصداش یا منفی بودن یا تک رقمی!!!!!
      حالا4000هزارخوبه! پسرهمسایه ی ما با14هزار داره دندون پزشکی پردیس میخونه! اونوقت من کل ایران پزشکی زدم قبول نشدم!!!!!! مگه میشه انقد اختلاف باشه بین سال93 و94؟؟؟؟؟
      فکرکنم شانس من بوده شماروهم من بدخت کردم باشانسم!

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      کسایی که پزشکی تکمیل ظرفیت قبول شدن،بیان رتبه شون رو بگن،به خصوص اونایی که شاهرود و تنکابن قبول شدن
      ضمنا دندان پزشکی تبریز کیا قبول شدن تو تکمیل ظرفیت؟

حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من!
نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من !
چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من !
هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من !
هوس برای تو ! عفاف برای من !
هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !!
همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من ..
براستی زن بودن کار مشکلی است :
مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛...
.

"سیمین دانشور"

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط معصومه74 نمایش پست ها

نه منم قبول نشدم
      دیگه اینم عدالت ایرانه بی خیال
      خدا خودش کمک کنه سال اینده
      مممنون انشالله شما هم به هرچی که می خواید خدا توانش بده و قبول شین

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      کنکور اونم ایران اصن.................................-__-خودتون جای خالی رو هرجور دوس دارید پر نمایید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن