X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

شیمی ونوس (اقای رادمان مهر)

سلامکسی نداشته؟نظری درموردش ندارین؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من داشتم قدیمیه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      رادمان یکی از بهترین دبیران شیمی کنکور است.و نیز مصلایی از آفبا واقعا دبیران خوبی هستند.از کنکور آسان است یزدانی رو به کل میذارین کنار. بی هیچ حرف و حدیث دیگری واقعا هیچکاری ازش بر نمی آد.ولی مهندس مهرپور درسته که یه کمی مبسوط درس میده ولی دیگه جای گنگی براتون نمیذاره.
      نظر من :والله هر سه خوبن ولی100 درصد به کتاب تست ویا کمک درسی نیاز دارین.با نگاه کردن دی وی دی فقط بخشی از مشکل شما حل میشه نه همش.دقت کنین که هر سه نوع دی وی دی رو نگاه کردیم دارم میگم.ولی آخر سر شاید شیمی آفبا همون بهترین انتخابی باشه که میتونین داشته باشین.و ناگفته نماند که شیمی حرف آخر با تدریس دکتر شیروانی هم خیلی خوبه منتهی من سال دوم و مسائل شیمی رو از ایشون دیدم.
      خیلی جمع و جور:کتاب تست گاج جامع +شیمی آفبا=خیالتون تخت

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bahar94 نمایش پست ها
      رادمان یکی از بهترین دبیران شیمی کنکور است.و نیز مصلایی از آفبا واقعا دبیران خوبی هستند.از کنکور آسان است یزدانی رو به کل میذارین کنار. بی هیچ حرف و حدیث دیگری واقعا هیچکاری ازش بر نمی آد.ولی مهندس مهرپور درسته که یه کمی مبسوط درس میده ولی دیگه جای گنگی براتون نمیذاره.نظر من :والله هر سه خوبن ولی100 درصد به کتاب تست ویا کمک درسی نیاز دارین.با نگاه کردن دی وی دی فقط بخشی از مشکل شما حل میشه نه همش.دقت کنین که هر سه نوع دی وی دی رو نگاه کردیم دارم میگم.ولی آخر سر شاید شیمی آفبا همون بهترین انتخابی باشه که میتونین داشته باشین.و ناگفته نماند که شیمی حرف آخر با تدریس دکتر شیروانی هم خیلی خوبه منتهی من سال دوم و مسائل شیمی رو از ایشون دیدم.خیلی جمع و جور:کتاب تست گاج جامع +شیمی آفبا=خیالتون تخت
      شیمی آفبا چرا تو سایتشون نیس؟!

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      شیمی ونوس خوبه....ولی بنظر من کتاب کمک اموزشی بگیر...تو اگه دی وی دی هم ببنینی باز برای تکمیلشو باید یه بار دیگه کتاب کمک اموزشی رو بخونی...پس از همون اول کتاب کمک اموزشی رو بخون دیگه...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن