خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات

بررسی فیزیک ۳ مبتکران شهریاری

بررسی براساس چاپ سال ۹۴

مولف: فرید شهریاری
      سومین جلد نیز از مجموعه چهار جلدی فیزیک مبتکران تالیفی آقای شهریاری نیز به چاپ رسید . این کتاب نیز مشابه سایر منابع درسی فیزیک ایشان از سطح بالایی برخوردار است. کتاب های فیزیک سوم از دو جنبه قابل بررسی هستند : یکی کنکور سراسری و دیگری امتحانات نهایی که این کتاب به بررسی امتحانات نهایی نپرداخته است و فقط کنکور را ملاک خود کرده است که ما نیز این منبع را به عنوان یک کتاب جامع کنکور بررسی میکنیم .

سوالات فیزیک کنکور در رشته های مختلف امسال کمی سخت تر از تست های سال های گذشته بودند و این مسئله افراد زیادی را غافلگیر کرد . این کتاب بیشتر با نگاه به این سوالات تالیف شده است وسوالات ساده کمی دارد و این ممکن است باعث شود که افرادی که سطح ضعیفتریدارند در استفاده از این کتاب دچار مشکل بشوند.
      تست های این کتاب سطح بالایی دارند و مجموعه ای گلچین شده از تست های سراسری و سنجش و آزاد هستند (البته تست های آزاد خیلی زیاد نیستند) که در کنار تست های تالیفی قرار داده شده اند تا داوطلبان از آنها استفاده نمایند. (این کتاب حدود ۱۰۰۰ تست دارد) .
      کتابدرسی فیزیک سوم برای داوطلبان کنکور ۹۵ دستخوش تغییراتی شد و از جمله این تغییرات اضافه شدن مطالبی از قبیل مبدل ها بهکتاب درسی بود که در گذشته سوالی در کنکور نداشته اند و مولف نیز به این مطالب توجه زیادی داشته است و و سوالات تالیفی مناسبی در این زمینه طرح کرده است. و از این نظر داوطلبان مشکلی نخواهند داشت.
      پاسخنامه های تشریحی این کتاب بسیارجامع و کامل هستند و داوطلب با بررسی آنها به راحتی می تواند به اشتباهات خود پی ببرد.و یا مفاهیمی که از آنها غافل بوده است را به راحتی فرا گیرد.
      با توجه به این که سبک سوالات کنکور مدت هاست در درس فیزیک تغییرات زیادی نکرده است لذا احتمال ایجاد این تغییر در کنکور ۹۵ بسیار بالا است چرا که شیمی تغییر کرد و نوبت به فیزیک رسیده است .امامولف از این موضوع غافل نبوده است وتست های متفاوتی را نیزدرکتاب گنجانده است.
      ایستگاه های درس و نکته این کتاب از سطح بالایی برخوردارند و درسنامه هایی هستند که با فکر و بررسی های لازم چیده شده اند و مطالب بیهوده در آنها یافت نمی شود و مطالب آنها کمتر از سطح کنکور نیستند.البته این درسنامه ها بیش از مفهومی بودن نکته محور هستند و یاد دهی در قالب یاددادن نکته ها صورت گرفته است البته در درس فیزیک با توجه به کنکور های جدید هنوز این نکته ها ارزش زیادی دارند اما در آینده احتمال بی ارزش شدن آنها بسیار بالا است.
      با توجه به این که این کتاب امسال برای اولین باز وارد بازار شده است لذا در مورد بروز رسانی آن چیزی نمیتوان گفت .اما با توجه به اینکه این کتاب به درستی با کتاب درسی جدید مطابقت یافته است لذا احتمال میرود که از نظر بروزرسانی در سطح بالایی قرار داشته باشد.
      به طور کلی مزایا و معایب این کتاب را به صورت زیر خلاصه میکنیم:
      مزایا: تست های سطح بالا. درسنامه مفهومی. پاسخ های تشریحی مناسب. گلچین بودنتست ها
      معایب: نامناسب بودن برای دانش آموزان با سطح ضعیف تر
      امتیاز مابه این کتاب از10 :9.1

منبع:کنکور سخت

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من این کتاب رو الان دارم میخونم و میخوام یه تحلیل واقعی و تجربی رو بگم

در حالت کلی این کتاب برای همه دست دانش اموز به نظرم مناسبه و به این حالت نیست که بگیم فقط برای دانش آموزان قوی هست یا دانش آموزانی که پایه فیزیک ضعیفی دارن یا ...

این کتاب یه ویژگی خیلی عالی داره که به نظرم دلیل متمایز بودن این کتاب از سایر کتاب هاست و اونم پاسخ تشریحی تست هاست که به نظرم بسیار اصولی هست و شما در پاسخ تشریحی بیشتر توضیح میبینید تا اینکه بیاد از فرمول های عجیب و غریب استفاده کنه و این نشون میده پاسخ تشریحی ها هم بر پایه مفهوم هست اما در عین حال آسان ترین و سریع ترین راه رو گفته خودم بارها پاسخ تشریحی این کتاب رو با کتاب گاج پایه مقایسه کردم در تستای مشترک بدون شک مبتکران بهترین پاسخ تشریحی رو داشت مثال میزنم در کتاب مبتکران شهریاری بعضی از تستای الکتریسیه ساکن رو با تشابه مثلث ها حل کرده بعضی هارو با نسبت های مثلثاتی و روش های ابتکاری که همونارو گاج اومده با روش های معمولی حل کرده یا در قسمت خازن ها نامگذاری گره و ... انجام نداده و با روش تحلیل مدار گفته که به نظرم خیلی بهتر بوده و با حوصله تحلیل مدار های ساده و پیچیده رو گفته و با شکل های به جا همه چیز رو برای دانش آموز جا میندازه
      درباره تست ها بگم که هم تست سطح بالا داره هم تست سطح متوسط و تست سطح پایین معمولا توش پیدا نمیشه اما یه ویژگی خیلی خوب نسبت به گاج داره ,تست های که عین هم هستن و تغییر جزئی دارن یعنی مثلا عددشون عوض شده یا ... یا به اصطلاح ایده حلشون با قبلیا فرق نداره توی این کتاب خیلی کم دیده میشه و این باعث میشه که وقت سر تستای تکراری هدر نره

از لحاظ درسنامه هم که کتاب خوب و قابل قبولی هست و درسنامش در سطح کنکوره و برای نهایی به درد نمیخوره چون بیشتر نکته محور هست البته مثل گاج نکته رو نگفته بعدش توضیحی نداشته باشه نکته ها رو هم اثبات کرده و با توضیح گفته که صرفا حفظ نکنه دانش آموز

دوستای من کتاب الگوی فیزیک سه که تازه به بازار اومده تستش رو میگم دارن, من نگاه کردم از لحاظ تستی خیلی نزدیکه هست به شهریاری مبتکران اما از لحاظ پاسخ بازم مبتکران حرف اول رو میزنه

ترکیب پیشنهادی من به دوستانی که خیلی وسواس دارن
      مطالعه کامل فیزیک شهریاری 3 مبتکران و حل تست های یک قدم تا صد گاج و اگر وقت شد کتاب نسبتا دشوار دشوار و دشوارتر کانون

امیدوارم این تحلیل به شما کمک کنه اگه سوالی بود در خدمتم
      ویرایش توسط Forgotten : 11 آذر 1394 در ساعت 21:39

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن