سلام دوستان من توی محاسبه مخصوصا شیمی مشکل دارم واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم سرعتم کمه !! هر مساله ای 4 5 دقیقه وقتمو میگیره
چیکار کنم؟؟؟؟
سلام دوستان من توی محاسبه مخصوصا شیمی مشکل دارم واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم سرعتم کمه !! هر مساله ای 4 5 دقیقه وقتمو میگیره
چیکار کنم؟؟؟؟
There is enough light for one who wants to see
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
توی مسائل شیمی اول به گزینه ها نگاه کن اگ اعداد فاصلشون زیاد بود ! از ساده سازی به روش تقریب استفاده کن !! اگ جوابا نزدیک بود ! اول از ساده کردن اعداد زوج بالا و پایین کسر حساب کن !!
اعداد اعشاری مثلا 0/034 رو 34 رو بالای کسر بنویس ! ی هزار پایین کسر بزرگ بنویس ( منظورم خود کسری کردن عدد نیس !!بلکه در آموردن از حالت کسری و اعشاری)
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
این لقمه مهروماهم کتاب خوبیه ها !! الان خیلی ها هستن که محاسبات ساده رو هم دیگ نمیتونن حساب کنن!!
لقمه مهروماه از همون اول بسم الله گفته تا روشای حل سریع محاسبات !
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
خوب شد این تاپیکو دیدم خدای امروز هیچی نخوندم اصن با خودم فکر میکنم وقتی اینجا یه مثله اینقدر طول می کشه اونجا چیکار کنم البته مشکل از ضربو تقسیمه !!!!!
اما راحل !!!!!!! هنو دارم دنبالش میگرم
ولی درجه ول می تونی از کتاب مصطفی باقری استفاده کنی 5 تومه انتشارات مهرو ماه خیلی عالی یه من داشتم الان سرعت ضربم واقعا عالی یه ولی برا ساده کردن کثر ها کم میارم ولی به نتیجه های رسیدم مث اینکه موقع ک رپ خوندنو شروع کردم یه دفتر داشتم همشا کلمات هم اوار نوشته بودم (راستی نگفتم ک بگم رپرم ها !!!! ) اینجا هم همون کارو باید بکنی مثلا 144 میشه 12*12 باید علمت توی این مساعل بره بالا
موفق باشی
21
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
اگه اول اعداد رو با هم ساده کنی خیلی راحت میشه!و فکر کنم بیشتر تستای کنکور جوری طرح شدن که بشه با هم اعدادو ساده کردن
و تو آهسته آهسته بلند میشوی
و راه می افتی و می روی
و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود
اما آبدیده می شوی
و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی
از مقصد بی انتها...از نرسیدن نهراسی
و تنها بروی و بروی و بروی...
من مشکل محاسبات داشتم و اینطوری مشکلم حل شد:
1- مرور نکات ساده محاسباتی سال های قبل مثل: قوانین رادیکال ها و توان ها! و ...
2- خواندن هفت تیر محاسبات از کتاب خط ویژه شیمی مسائل
3- محاسبات باید با قلم و کاغذ انجام بشه نه توی ذهن
4- وقتی محاسباتتون خوب شد می تونید پک محاسبات حرف آخر را بگیرید که تو 4 روش جدید و میانبر گفته شده
5- از محاسبات نترسید! کم کم با حل کردن مسائل محاسباتی بیشتر، یکسری نکات جدید یاد می گیرید و دستتون میاد چیکار کنید
***البته کتاب ریاضیات سریع مهر و ماه را من فقط دو فصل اولش که مرور نکات محاسباتی ساده است را پیشنهاد می کنم. چون بی معنیه شما بشینی هزار تا قاعده محاسباتی یاد بگیری...
اونایی ک میگن شیمی تقریب گزینه هاس :/ اقو ب حرفشون گوش نکنین.شیمی گرمی کار میکنه عین فیزیک نیست کیلویی باشه.شیمی خود محاسباتش خیلی طول میکشه.والا منم محاسباتم کند بود.بس که میدان کلونی ساده کردم یکم برای توانا راه افتادم.هر روز بشین کلی عبارت توان دار چرتو پرت از خودت در بیار شرو کن ساده سازی.همه چیزوب توان برسون.اتحادا رو دقت کن خیلی ب درد میخورن.
tell me about phyyyyyyysiiiiiiiicsssssssss
^_^
محاسبات فقط و فقط با سروکار داشتن با اعداد درست میشه
به قول معلم گسسته مون باید اعداد رو بشناسید ! همین مثالی که دوستمون زدن بتونید مثلا 144 رو سریع بنویسید 12 * 12
توی سال کنکور صد در صد با محاسبات توی درس های اختصاصی سروکار دارید پس فرصت خوبیه برای تمرین ! پس ماشین حساب ها رو شکسته و شروع به محاسبات کنید
اولش کند پیش میره ولی بعد یه مدت سعی کنید بازدهیش رو ببرید بالا مثلا با روش تقریب یا محاسبه یکان جواب و ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)