مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

بچه هایی که دوران طرح میگذرونن و میخوان دوباره کنکور بدن....

سلام دوستان...
      بچه ها من کارشناسی هوشبری و الان در حاله گذروندنه طرحم هستم و به شدت علاقه دارم برای پزشکی تو کنکور 95 شرکت کنم، میخواستم بدونم بین شماها کسی هست که شرایطش مثله من باشه، چون با وجود این شیفتای فشرده درس خوندن اونم به قصد پزشکی سخته و نیاز به یک برنامه ریزی خوب داره، اگه کسی مثله من هست دوست دارم بدونم چه برنامه ای برای درس خوندن داره؟؟؟

Sent from my SM-T805 using Tapatalk

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Naeimeh68 نمایش پست ها
      سلام دوستان...
      بچه ها من کارشناسی هوشبری و الان در حاله گذروندنه طرحم هستم و به شدت علاقه دارم برای پزشکی تو کنکور 95 شرکت کنم، میخواستم بدونم بین شماها کسی هست که شرایطش مثله من باشه، چون با وجود این شیفتای فشرده درس خوندن اونم به قصد پزشکی سخته و نیاز به یک برنامه ریزی خوب داره، اگه کسی مثله من هست دوست دارم بدونم چه برنامه ای برای درس خوندن داره؟؟؟

دوست عزیز در مورد طرحتون توضیح میدین چجوریه؟
      کلا در مورد طرح توضیح بدین که چی هست و چجوریه.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      رشته ی هوشبری اتاق عمل یا پرستاری دو سال طرح اجباری دارین، منم یک سال از طرحم گذشته و خرداد 95 تموم میشه، و تا جایی که من میدونم طرحت که تموم بشه میتونی دوباره کنکور بدی .

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این یکی جدید بودا

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      امیدوارم یک نفر شبیه من پیدا بشه....

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      دمش گرم انرژی
      دوباره از اول یه رشته جدید
      زندگي شهد گل است كه زنبور روزگار مي مكدش !!

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعا نمیدونم چی بگم...تو کشور 300-400 هزار دانش اموز تجربی هست..100-200 هزارم افرادی هستن که میخان دوباره کنکور بدن و تجربی شرکت میکنن..جالبه همشونم پزشکی..خیلی جالبه..همه هم امید دارن پزشک شن..نمیدونم مردم چی فکر میکنن که اگه پزشکی قبول شن ایا دیگه مشکلاتشون تمومه؟ ایا خوش بخت ترین ادم روی زمین میشن؟ نخیر..هیچم اینطور نیس..یه نگاهی به امار و ارقام دانشگاه ها بندازین ببین هر سال چقدر دانشجو از ترم7پزشکی به بعد نمیتونن ادامه بدن انصراف میدن..معتاد میشن و کارای دیگه...ببینین ایا اون تواناییو دارین؟ یه دوستی داشتمم دست کسی میبرید خون میومد این رنگش زرد میشد اما رفت پزشکی بعد یه سال و خوندن دو ترم ول کرد الان شغل ازاده..چون اونم فک میکرد با قبول شدن دیگه تمامه همه چی که کاملا غلطه...تنها و تنها وتنها کسی تو پزشکی موفقه که علاقه داشته باشه..شاید رشته ی دیگه ای برین بعدا علاقه به وجود بیاد ولی پزشکی اینطور نیس...من به جاتون میبودم رشته ای که خوندمو ادامه میدادم و سر یه شغل میرفتم بعدا برای ارشد هم ادامه میدادم..الان رشته های فیزیولوژی و پرستاری و کلی رشته دیگه میتونید برید برای ارشد..خیلیم خوبه...شعارم نمیددم..اگه من تو شرایط شما بودم این کارو میکردم..نمیدونم بازم شما چجور فکر میکنید..

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mil mil نمایش پست ها
      واقعا نمیدونم چی بگم...تو کشور 300-400 هزار دانش اموز تجربی هست..100-200 هزارم افرادی هستن که میخان دوباره کنکور بدن و تجربی شرکت میکنن..جالبه همشونم پزشکی..خیلی جالبه..همه هم امید دارن پزشک شن..نمیدونم مردم چی فکر میکنن که اگه پزشکی قبول شن ایا دیگه مشکلاتشون تمومه؟ ایا خوش بخت ترین ادم روی زمین میشن؟ نخیر..هیچم اینطور نیس..یه نگاهی به امار و ارقام دانشگاه ها بندازین ببین هر سال چقدر دانشجو از ترم7پزشکی به بعد نمیتونن ادامه بدن انصراف میدن..معتاد میشن و کارای دیگه...ببینین ایا اون تواناییو دارین؟ یه دوستی داشتمم دست کسی میبرید خون میومد این رنگش زرد میشد اما رفت پزشکی بعد یه سال و خوندن دو ترم ول کرد الان شغل ازاده..چون اونم فک میکرد با قبول شدن دیگه تمامه همه چی که کاملا غلطه...تنها و تنها وتنها کسی تو پزشکی موفقه که علاقه داشته باشه..شاید رشته ی دیگه ای برین بعدا علاقه به وجود بیاد ولی پزشکی اینطور نیس...من به جاتون میبودم رشته ای که خوندمو ادامه میدادم و سر یه شغل میرفتم بعدا برای ارشد هم ادامه میدادم..الان رشته های فیزیولوژی و پرستاری و کلی رشته دیگه میتونید برید برای ارشد..خیلیم خوبه...شعارم نمیددم..اگه من تو شرایط شما بودم این کارو میکردم..نمیدونم بازم شما چجور فکر میکنید..
      اگه به من باشه میرم دنبال علاقم که برق و مکانیکه
      حتما میرفتم امیرکبیر هردو رشته رو برمیداشتم
      ولی...
      پول پول پول

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mil mil نمایش پست ها
      دوست عزیز این تاپیکی که گذاشتم تنها یک علاقه ی دانش آموزه خام دبیرستانی نیست، من بعد از 6 سال که داخل محیط درمانی و اتاق عمل و پزشک و پرستارا بودم و کار کردم بازم هنوز دوست دارم پزشکی برم و براش سال های قبل تلاش کردم که به دلایلی نشد و فک کنم توی این 6 سال فهمیدم که توانایی شو دارم یا نه... به هر حال حرف شما هم در جای خود و برای بعضی از افراد صدق میکنه ولی در نهایت خوده فرده که باید شخصیت و شرایط رو بسنجه و انتخاب کنه.

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      والا شماها دیگه خیلی انگیزه دارین.
      طرح و درس باهم. . . .

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان...

سلام نعیمه جان
      منم پرستار طرحیم وطرحمم آبان 95تموم میشه منم واسه دندون میخونم به نظرم برنامه خاصی نمیخاد فقط کافیه که از کوچکترین فرصتامون استفاده کنیم و فقط بخونیم فقط منابعتو درست انتخاب کن و روزایی که شیفتی سعی کن حداقل 6ساعت و روزاییم که شیفت نیستی حداقل 9ساعت بخونی
      بیست سال بعد برای کارهایی که انجام نداده ای بیش از کارهایی که انجام داده ای افسوس میخوری.
      من هرگز چیزی درباره کسی نخواهم گفت مگر اینکه بتوانم چیز خوبی بگویم.

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون که جواب دادی، آن شاءا... تو هم موفق باشی، اگرچه کمی دیر شده ولی منم درحاله جمع آوری منابع هستم.

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط نگین71 نمایش پست ها
      سلام نعیمه جان
      منم پرستار طرحیم وطرحمم آبان 95تموم میشه منم واسه دندون میخونم به نظرم برنامه خاصی نمیخاد فقط کافیه که از کوچکترین فرصتامون استفاده کنیم و فقط بخونیم فقط منابعتو درست انتخاب کن و روزایی که شیفتی سعی کن حداقل 6ساعت و روزاییم که شیفت نیستی حداقل 9ساعت بخونی
      جمله ی بالایی جواب شما بود نگین جان، بازم ممنون

14. Top | #14
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      جمله ی بالایی جواب شما بود نگین جان، بازم ممنون

قربونت عزیزم شمام موفق باشی در ضمن نگو دیره 9ماه وقت داریم
      بیست سال بعد برای کارهایی که انجام نداده ای بیش از کارهایی که انجام داده ای افسوس میخوری.
      من هرگز چیزی درباره کسی نخواهم گفت مگر اینکه بتوانم چیز خوبی بگویم.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)