حالا شما میگی زنگ بزن بازرسیا ،
ولی خب اونام طرف مدیرشونو میگیرن
تنها راهم فک کنم همون مالیدن پکیج باشه
حالا شما میگی زنگ بزن بازرسیا ،
ولی خب اونام طرف مدیرشونو میگیرن
تنها راهم فک کنم همون مالیدن پکیج باشه

There is enough light for one who wants to see
اگ واقعن مشکل دارید با ازموناش نریییید والسلام
داش من هم رفتم گف 600 ولی موضوع کلی و بحث بچه ها فک کنم سر همین 600 تومنه .
واسه ما کتاب و دی وی دی این چرت و پرتا زوری نیس ینی پارسال نبود امسالم امار گرفتم نیس.
اگ بچه ها نرن و قلم ببینه متقاضی کمه مجبوره قیمتشو بیاره پایین این ی قانونه تو بازار .
ولی ماشالله قلم هر قیمتی رو ازموناش بزاره ما هم مجبوریم بگیم باشه قبول البته بعضی جاها چون موسسه دیگ ای نیس ک برن از سر ناچاری میرن قلم و اینم ینی همون عدم رقابت ک مشکل ساز میشه.
بگذرییییییم من ک نمیرم و هر کسی هم مشکل داره با نرفتنش اعتراض کنه.
تو شهر ما ما هم تا 2 سال پیش گاج و گزینه 2 بود ولی جمع کردن رفتن و فقط مونده قلم ک تیم مدیریتی و اموزشیش در حال حاضر بسیار نا کارمد هستن و سود جو.
شهرمون ی دختره رتبه 500 شده بعد مدیر موسسه شهرمون گفته با دوسالانه و ابی زیست 70 زده......
جالبه از خوده دختره پرسیدیم گف الگو داشتم.
ای خدااا.خخخخخخ
زنگ زدم بازرسه برگشته میگه هرچی آموزشگاهتون میگه همونه شهرا فرق دارن![]()
با اینکه حضوری رفتم کلی جروبحث کردم و وقتی ازش میخواستم بگه ازمونی چقد شده که شده 800 هیچ توضیحی نداشتن و میگفتن این چرت و پرتارو کی به شما گفته
داشتم بیشتر از 200 تومن زمان و انرژی تلف میکردم تصمیم گرفتم بیخیال بشم و هرچی میگن بدم : |
الانم یادم افتاد نه برنامه بهم داده نه دفتر برنامه ریزی انقد که فقط به فکر این بود پوله رو ازم بگیره

There is enough light for one who wants to see
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)