X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 19
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

Question آزمون های آنلاین ( خارج از کشور ) قلم چی رشته تجربی

سلام. کسی در مورد آزمون های آنلاین ( خارج از کشور ) قلم چی رشته تجربی اطلاعی داره؟ هزینش چقدره؟ باید از همون اول همه آزمون ها رو ثبت نام کنیم؟ چون من جمعه ها نمیتونم برم آزمون ؛ میخوام غیر حضوری امتحان بدم. کسی از دوستان ثبت نام کرده؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کسی نبود؟

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      به نظرم زنگ بزنی بپرسی بهتره ولی فکر میکنم هزینش مثل بقیه دانش آموزاس و هر وقت بخوای ثبت نام کنی از اون آزمون به یعد رو باید ثبت نام کنی
      تلفن: 8451 - 021

امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

4. Top | #4
      500
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SunOS نمایش پست ها
      به نظرم زنگ بزنی بپرسی بهتره ولی فکر میکنم هزینش مثل بقیه دانش آموزاس و هر وقت بخوای ثبت نام کنی از اون آزمون به یعد رو باید ثبت نام کنی
      تلفن: 8451 - 021
      اتفاقا میخوام این روش رو به عنوان یه روش خوب و ارزون براتون معرفی کنم البته اگه کانون به خاطر اینکه ضرر نده با دیدن افزایش ثبت

نامه آنلاین جلوی ثبت نام اونایی که تو ایران هستن رو نگیره اما الان میتونین ثبت نام کنین برای پیش دانشگاهی قیمتش 400 تومنه از

شرّ پشتیبان و کتابِ زورکی هم راحت میشین تقریبا مثل مکاتبه ای هست اما با مزایای بیشتر چون وقتی شما مکاتبه ای مینویسی

کانون چند روز قبل از آزمون دفترچه رو براتون پست میکنه که حالا آیا به دستتون برسه یا نرسه خدا داند اونم احتمالا 3 یا 4 روز بعد از

آزمون میرسه بعد از این که به دستتون رسید حالا وقتی پاسخنامه رو پر کردین باید برین نمایندگی کانون پاسخ نامه رو تحویل بدین تا

بهتون جوابشو بده اما تو آزمون آنلاین از ساعت 10 به بعد روز آزمون میرین تو صفحه شخصیتون اونجا pdf سوالارو دانلود میکنین و کافیه

برین یه دفترچه پاسخنامه خالی از گاج بخرین که 100 برگ پاسخنامه داره حالا بشینین تو اون پاسخ هارو وارد کنید تازه میتونین درست

طبق محیط آزمون با زمانبندی واقعی تو خونه این کارو انجام بدید بعد از اینکه آزمونتون تموم شد تو خود صفحه شخصی یه قسمت داره

عینه برگ پاسخنامه میمونه از رو جواباتون اونو پر میکنین و تا حداکثر یه روز کارنامتون عین موقعی که حضوری شرکت میکردین میاد تو

صفحه شخصیتون مهلت شرکت تو آزمونم از روز آزمون تا قبل از آزمون بعدیه که اینم یه خوبیشه مثلا برای این هفته شما از 24 مهر تا 7

آبان میتونین تو آزمون 24 مهر شرکت کتید پس اگه یه جایی از آزمون عقب موندین میتونین چند روز دیرتر آزمون بدین اما جالبیش اینه که

خود پشتیبانام از این آزمون آنلاین خبر ندارن و اگه بهشون بگین فکر میکنن منظورتون اون آزمونک های آنلاین 10 سوالی تو سایته

علتش هم اینه که این آزمونه آنلاین خارج از کشور از آزمون حضوری ارزون تره و نمیتونن هم بهتون کتاب و مداد و مسواک و جوراب

بفروشن اگه اطلاعات بیشتر خواستین برین سایت کانون قسمت ثبت نام در کانون وقتی بازش میکنین

اولین گزینه زده آزمون آنلاین ( خارج از کشور ) راستی سوالاشه همون سوالای آزمون حضوریه جامعه آماریشم همینطور برین حالشو

ببرین
      ویرایش توسط 500 : 22 مهر 1394 در ساعت 19:20

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Tajob
      نمایش مشخصات
      اره من به یه خانوم تو دبی همینو پیشنهاد دادم
      پی دی افشم بهشون دادن
      دقیقا همون سوالات و دقیقا فایل سوالات روز آزمونه
      اگه کسی رفت مارو در جریان بذاره

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کسی اطلاع بیشتری در این مورد نداره؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یکی از بچه های سایت داره شرکت میکنه
      البته ایشون الان ایران نیستن
      میتونید از ایشون بپرسید .

Minoo00
      ویرایش توسط lily7 : 23 مهر 1394 در ساعت 12:57

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام. آیا سوالات آزمون های آنلاین (خارج کشور) با سوالات آزمون حضوری که در حوزه های نمایندگی های ایران برگزار میشود تفاوت دارند یا یکسان هستند؟

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SEYEDALI1374 نمایش پست ها
      سلام. آیا سوالات آزمون های آنلاین (خارج کشور) با سوالات آزمون حضوری که در حوزه های نمایندگی های ایران برگزار میشود تفاوت دارند یا یکسان هستند؟
      سوالات یکی هست، رتبه و تراز و ... شما هم با همه مقایسه میشه.
      برای پاسخ دادنش هم سیستمی که دوستمون ۵۰۰ بالا نوشتند نیست. آزمون آنلاین رو دانلود می‌کنید و همونجا توی فایلی که دارید سوالات رو می‌بینید گزینه ها رو می‌زنید. یک فایل exe هست. آخرش هم یک گزینه ارسال پاسخنامه داره که می‌فرسته برای سایت. بعد از ظهر تراز و رتبه میاد. درصد‌ها و تعداد صحیح و غلط رو همون لحظه پایان نشون میده.
      **رتبه تک رقمی کنکور ۹۵**
      ولی چون ارشد دارم مجبورم برم پزشکی آزاد

10. Top | #10
      500
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Minoo00 نمایش پست ها
      سوالات یکی هست، رتبه و تراز و ... شما هم با همه مقایسه میشه. برای پاسخ دادنش هم سیستمی که دوستمون ۵۰۰ بالا نوشتند نیست. آزمون آنلاین رو دانلود می‌کنید و همونجا توی فایلی که دارید سوالات رو می‌بینید گزینه ها رو می‌زنید. یک فایل exe هست. آخرش هم یک گزینه ارسال پاسخنامه داره که می‌فرسته برای سایت. بعد از ظهر تراز و رتبه میاد. درصد‌ها و تعداد صحیح و غلط رو همون لحظه پایان نشون میده.
      بله من میدونم یه فایل exe هست اما اینجوری جلوی کامپیوتر آزمون دادن اصلا درست نیست بهتون پیشنهاد میکنم همون طوری که گفتم آزمونو در شرایطی مثل کنکور بدید آخر سر پاسخنامه آنلاین رو پر کنید خرجش فقط یه پرینت از pdf سوالات هست

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 500 نمایش پست ها
      بله من میدونم یه فایل exe هست اما اینجوری جلوی کامپیوتر آزمون دادن اصلا درست نیست بهتون پیشنهاد میکنم همون طوری که گفتم آزمونو در شرایطی مثل کنکور بدید آخر سر پاسخنامه آنلاین رو پر کنید خرجش فقط یه پرینت از pdf سوالات هست
      آهان، بله درسته.
      برداشت من این بود که شما نوشتید باید حتما پاسخنامه کاغذی پر کرد.
      برای من مقدور نیست اون کار چون خود وارد کردنش وقت گیره و من کلا روزی سه چهار ساعت در بهترین حالت وقت دارم

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام به همه. دوستانی که آزمون آنلاین قلم چی شرکت میکنن لطف کنن بگن بعد ارسال پاسخنامه چقدر طول میکشه تا کارنامشون رو سایت آپلود بشه؟

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      معمولا 5-6 ساعت بعد ولی یک بار هم یک روز طول کشید.

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Minoo00 نمایش پست ها
      معمولا 5-6 ساعت بعد ولی یک بار هم یک روز طول کشید.
      ببخشید شما چه روزی پاسخنامه تونو میفرستین؟

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SEYEDALI1374 نمایش پست ها
      ببخشید شما چه روزی پاسخنامه تونو میفرستین؟
      من دستی وارد نمی کنم. همون موقع که ازمون تموم شد می فرستمش. معمولا روز جمعه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن