سلام. کسی در مورد آزمون های آنلاین ( خارج از کشور ) قلم چی رشته تجربی اطلاعی داره؟ هزینش چقدره؟ باید از همون اول همه آزمون ها رو ثبت نام کنیم؟ چون من جمعه ها نمیتونم برم آزمون ؛ میخوام غیر حضوری امتحان بدم. کسی از دوستان ثبت نام کرده؟
سلام. کسی در مورد آزمون های آنلاین ( خارج از کشور ) قلم چی رشته تجربی اطلاعی داره؟ هزینش چقدره؟ باید از همون اول همه آزمون ها رو ثبت نام کنیم؟ چون من جمعه ها نمیتونم برم آزمون ؛ میخوام غیر حضوری امتحان بدم. کسی از دوستان ثبت نام کرده؟
به نظرم زنگ بزنی بپرسی بهتره ولی فکر میکنم هزینش مثل بقیه دانش آموزاس و هر وقت بخوای ثبت نام کنی از اون آزمون به یعد رو باید ثبت نام کنی
تلفن: 8451 - 021
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
اتفاقا میخوام این روش رو به عنوان یه روش خوب و ارزون براتون معرفی کنم البته اگه کانون به خاطر اینکه ضرر نده با دیدن افزایش ثبت
نامه آنلاین جلوی ثبت نام اونایی که تو ایران هستن رو نگیره اما الان میتونین ثبت نام کنین برای پیش دانشگاهی قیمتش 400 تومنه از
شرّ پشتیبان و کتابِ زورکی هم راحت میشین تقریبا مثل مکاتبه ای هست اما با مزایای بیشتر چون وقتی شما مکاتبه ای مینویسی
کانون چند روز قبل از آزمون دفترچه رو براتون پست میکنه که حالا آیا به دستتون برسه یا نرسه خدا داند اونم احتمالا 3 یا 4 روز بعد از
آزمون میرسه بعد از این که به دستتون رسید حالا وقتی پاسخنامه رو پر کردین باید برین نمایندگی کانون پاسخ نامه رو تحویل بدین تا
بهتون جوابشو بده اما تو آزمون آنلاین از ساعت 10 به بعد روز آزمون میرین تو صفحه شخصیتون اونجا pdf سوالارو دانلود میکنین و کافیه
برین یه دفترچه پاسخنامه خالی از گاج بخرین که 100 برگ پاسخنامه داره حالا بشینین تو اون پاسخ هارو وارد کنید تازه میتونین درست
طبق محیط آزمون با زمانبندی واقعی تو خونه این کارو انجام بدید بعد از اینکه آزمونتون تموم شد تو خود صفحه شخصی یه قسمت داره
عینه برگ پاسخنامه میمونه از رو جواباتون اونو پر میکنین و تا حداکثر یه روز کارنامتون عین موقعی که حضوری شرکت میکردین میاد تو
صفحه شخصیتون مهلت شرکت تو آزمونم از روز آزمون تا قبل از آزمون بعدیه که اینم یه خوبیشه مثلا برای این هفته شما از 24 مهر تا 7
آبان میتونین تو آزمون 24 مهر شرکت کتید پس اگه یه جایی از آزمون عقب موندین میتونین چند روز دیرتر آزمون بدین اما جالبیش اینه که
خود پشتیبانام از این آزمون آنلاین خبر ندارن و اگه بهشون بگین فکر میکنن منظورتون اون آزمونک های آنلاین 10 سوالی تو سایته
علتش هم اینه که این آزمونه آنلاین خارج از کشور از آزمون حضوری ارزون تره و نمیتونن هم بهتون کتاب و مداد و مسواک و جوراب
بفروشن اگه اطلاعات بیشتر خواستین برین سایت کانون قسمت ثبت نام در کانون وقتی بازش میکنین
اولین گزینه زده آزمون آنلاین ( خارج از کشور ) راستی سوالاشه همون سوالای آزمون حضوریه جامعه آماریشم همینطور برین حالشو
ببرین![]()
ویرایش توسط 500 : 22 مهر 1394 در ساعت 19:20
اره من به یه خانوم تو دبی همینو پیشنهاد دادم
پی دی افشم بهشون دادن
دقیقا همون سوالات و دقیقا فایل سوالات روز آزمونه
اگه کسی رفت مارو در جریان بذاره
یکی از بچه های سایت داره شرکت میکنه
البته ایشون الان ایران نیستن
میتونید از ایشون بپرسید .
Minoo00
ویرایش توسط lily7 : 23 مهر 1394 در ساعت 12:57
سلام. آیا سوالات آزمون های آنلاین (خارج کشور) با سوالات آزمون حضوری که در حوزه های نمایندگی های ایران برگزار میشود تفاوت دارند یا یکسان هستند؟
سوالات یکی هست، رتبه و تراز و ... شما هم با همه مقایسه میشه.
برای پاسخ دادنش هم سیستمی که دوستمون ۵۰۰ بالا نوشتند نیست. آزمون آنلاین رو دانلود میکنید و همونجا توی فایلی که دارید سوالات رو میبینید گزینه ها رو میزنید. یک فایل exe هست. آخرش هم یک گزینه ارسال پاسخنامه داره که میفرسته برای سایت. بعد از ظهر تراز و رتبه میاد. درصدها و تعداد صحیح و غلط رو همون لحظه پایان نشون میده.
**رتبه تک رقمی کنکور ۹۵**
ولی چون ارشد دارم مجبورم برم پزشکی آزاد
سلام به همه. دوستانی که آزمون آنلاین قلم چی شرکت میکنن لطف کنن بگن بعد ارسال پاسخنامه چقدر طول میکشه تا کارنامشون رو سایت آپلود بشه؟
معمولا 5-6 ساعت بعد ولی یک بار هم یک روز طول کشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)