خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45
    نمایش نتایج: از 61 به 64 از 64
    1. Top | #61
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A.z نمایش پست ها
      یعنی شما نمیدونی جواب این سوال رو!؟
      خیلی سادست!
      دوره های ریاست جمهوری تو ایران 8 ساله است!! به عبارت دیگه انتخابات دوره دوم در کمال باباوری فرمالیته است!
      الان یه چند سالی هست که اینجوریه
      به یه نکته کوچیک توجه کن ! توی دوتا دولت قبل در اواخر دولت اول احمدینژاد مردم هنوز از خیلی اتفاقاتی که می افتاد بی خبر بودن و عملا فک میکردن همه چیز گل و بلبله !(علیرغم اینکه منتقد هایی بودند ولی خوب توسط قشر روشنفکرنمای جامعه سرکوب و تحقیر میشدن و صداشون به هیچ جا نمیرسید)
      ولی به دولت دوم ایشون که رسید دیگه کم کم مردم متوجه سیاسی کاری ها و اختلاص ها شدن و طرفدار های حاج محمود کم تر و کم تر شد !!

اما توی این دوره دولت سابق آقای رئیس جمهور وعده های صد روزه دادن (علیرغم اینکه رهبر گفته بودن کاندیدا ها وعده ای که نمیتونن اجرا کنن ندن !) که بیشترشون اجرا نشد ...
      شاید شرایط نسبت به دولت قبل پایدار تر شده باشه ولی به خاطر این وعده های بنفش (تابوی تحریم ها شکست - زندگی مردم در گرو رفع تحریم هاست - تحریم ها باید رفع شود تا آب خوردن مردم تامین شوم) مردم توقعشون واقعا بالاتر رفته اما در عمل چیزی تغییر نکرد !

از نظر من احتمال رای اوردن روحانی برای دوره بعد کم تر از 20 درصده !

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

2. Top | #62
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      به یه نکته کوچیک توجه کن ! توی دوتا دولت قبل در اواخر دولت اول احمدینژاد مردم هنوز از خیلی اتفاقاتی که می افتاد بی خبر بودن و عملا فک میکردن همه چیز گل و بلبله !(علیرغم اینکه منتقد هایی بودند ولی خوب توسط قشر روشنفکرنمای جامعه سرکوب و تحقیر میشدن و صداشون به هیچ جا نمیرسید)
      ولی به دولت دوم ایشون که رسید دیگه کم کم مردم متوجه سیاسی کاری ها و اختلاص ها شدن و طرفدار های حاج محمود کم تر و کم تر شد !!

اما توی این دوره دولت سابق آقای رئیس جمهور وعده های صد روزه دادن (علیرغم اینکه رهبر گفته بودن کاندیدا ها وعده ای که نمیتونن اجرا کنن ندن !) که بیشترشون اجرا نشد ...
      شاید شرایط نسبت به دولت قبل پایدار تر شده باشه ولی به خاطر این وعده های بنفش (تابوی تحریم ها شکست - زندگی مردم در گرو رفع تحریم هاست - تحریم ها باید رفع شود تا آب خوردن مردم تامین شوم) مردم توقعشون واقعا بالاتر رفته اما در عمل چیزی تغییر نکرد !

از نظر من احتمال رای اوردن روحانی برای دوره بعد کم تر از 20 درصده !
      نه فکر نمیکنم اینجوری باشه!مطمئن باش دوره بعد هم همین دولت هست!شک نکن 100%
      ولی جدا از این برای خود ملت هم بهتره که همینا باشند!کم کار نکردن تا الان(هرچند به خیلی از وعده ها هنوز عمل نکردند)
      شما یه لحظه فک کن برای دوره بعد یکی بیاد اچول تر از محمود،بیاد پشت تریبون بگه بسم الله الرحمن الرحیم،من با همه قهرم! فلانی هیچ قلتی نمیتواند بکند و.............

3. Top | #63
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط joozef نمایش پست ها
      دقیقا داداش. منم با حرفات موافقم.
      اگه کشورا رو مثل یه مغازه فرض کنیم، ایران یه مغازه فرش فروشی هست که در مغازشو بسته و نه چیزی صادر میکنه و نه چیزی وارد میکنه !
      یعنی در حقیقت میگه ما خودمون برای خودمون نون وغذا تهیه میکنیم، مثلا ماشین میسازیم، پوشاک تولید میکنیم، همه کارا رو خودمون واسه خودمون انجام میدیم و به هیچ بنی بشر دیگه ای نیاز نداریم چون خدا با ماست !!!
      الان فقط شده دین و تمام. تمام مسائل مملکت، مشکلات اقتصادی،فرهنگی، اجتماعی و ... حتی سیاست به دین و خدا و پیغمبر ختم میشه ...
      ایران اگه جای این همه بد بینی، دنبال تعامل بود الان وضعمون این نبود ...
      من نه میگم که مثل عراق و افغانستان کامل بریم زیر سلطش نه اینکه مث کره شمالی و کوبا باهاش شاخ تو شاخ بشیم.
      بلکه ما در ازای گازی که بهشون میدیم یا هر کار دیگه ای، از سواد و امکانات اونا توی کشور خودمون استفاده کنیم.
      الان به خدا این عربای سوسمار خور صد درجه از ما بهترن. حداقل فکرشون خوب کار میکنه که نفتی رو که میدن، از فکر و نیروی اونا در قبالش استفاده میکنن ...
      میخوام ببینم 400 سال دیگه که نفت ما و عربا تموم میشه، ما موفق تریم یا اونا ؟؟
      مایی که همه درا رو به روی خودمون بستیم یا اونا که در حال تجربه اندوزی از استکبار غرب و شیطان بزرگ بودن ؟؟!!
      داداش به چنتا نکته دقت داشته باش !
      اول اینکه الان عربستان سعودی که داره از طریق فروش نفت درامدش رو تامین میکنه شده یه کشور به شدت مصرف کننده !اگر نفتش تموم بشه ثروتمندانش به یه کشور دیگه محاجرت میکنن و یه ملت بی صاحب میمونه که شاید وضعشون بد تر از آفریقایی ها هم بشه ! چرا ؟

حوضه های پیشرفت صنعتی یک کشور اینهاست : (منبع : فکر کنم کتاب استراتژی صنعتی)
      کشاورزی (کشور هایی مثل ژاپن - هند -هلند از این طریق پیشرفت کردن)
      انرژی (کشور هایی مثل ایران و عربستان )
      حمل و نقل (کشور هایی مثل آمریکا که کمپانی های فوق پیشرفته تولید اتوموبیل و هواپیما و ... دارن)
      نظامی (مثل آمریکا و روسیه که تکنولوژی های نو پای نظامی رو داشتن)

خوب مشخصه که عربستان یک کشور کاملا وابسطه به انرژی هست و اگه نفتش تموم بشه دیگه هیچ چیزی برای بقا نداره ولی ایران توی همه ی این حوضه ها یه سرکی کشیده ! حتی با اینکه میشد سرمایه گذاری کلان در حوضه تولید نفت و گاز صورت بگیره ولی نا محدود نبودن منابع انرژی باعث شد ایران مجبور بشه در حوضه کشاورزی و نظامی هم وارد بشه .
      __________________________________________________ ____

اما قسمت اول حرفهاتون من رو یاد این جمله انداخت : آمریکا یه گاو نه من شیرده هست که همه کشور ها دارن ازش شیر میدوشن ولی ایران با شاخ هاش درگیر شده !!

شما میگی ایران با کشور های دیگه تعامل نداشته و وضعش شده این ! سوال من اینه :
      آمریکا اشتباهش چی بوده که 15,686,150,000,000 $ بدهی بالا اورده ؟
      جالب اینه که آمریکا 400 درصد تورم داره ولی چون دلار آمریکا توی تمام کشور ها اعتبار داره این تورم بین همه کشور ها پخش میشه !
      این آمریکا اگر میتونست به کسی کمک کنه چرا دلار خودش رو از بی پشتوانه شدن نجات نمیداد ؟
      چرا یونان که با آمریکا مشکل نداره الان اقتصادش پیر شده و رو به فروپاشیه ؟

نه عزیز راه تعامل با دنیا این چیز ها نیست ! چند سالی هست که عده ای به این نتیجه رسیدن که بهترین راه برای رونق بخشیدن به اقتصاد ایران استفاده از پیمان پولی دوجانبه هست که بین کشور ها بسته میشه (چین - استرالیا -روسیه - اکراین و ... دارن از این روش استفاده میکنن)و عملا دلار در چرخه اقتصاده اون کشور ها کم رنگ تر میشه ولی شما یه سرچ کنید و ببینید بعضی ها چقد تلاش کردن که این طرح خوب اجرا نشه !

در کل ما باید همه نیازهامون رو توی ایران رفع کنیم و بتونیم به خودکفایی کامل برسیم ولی این هیچ ربطی به قطع ارتباط با جهان نداره !
      الان همین اسرائیل (با اینکه هیچ کشوری جز ایران به خودش جازه نمیده به اسرائیل نه بگه ولی ) داره به شدت توی خودکفایی سرمایه گذاری میکنه !

There is enough light
      for one who wants to see

4. Top | #64
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A.z نمایش پست ها
      نه فکر نمیکنم اینجوری باشه!مطمئن باش دوره بعد هم همین دولت هست!شک نکن 100%
      ولی جدا از این برای خود ملت هم بهتره که همینا باشند!کم کار نکردن تا الان(هرچند به خیلی از وعده ها هنوز عمل نکردند)
      شما یه لحظه فک کن برای دوره بعد یکی بیاد اچول تر از محمود،بیاد پشت تریبون بگه بسم الله الرحمن الرحیم،من با همه قهرم! فلانی هیچ قلتی نمیتواند بکند و.............
      این دولت همه تخم مرغ هاش رو گذاشت توی سبد برجام ! من به شما اطمینان میدم برجام تاثیر چندانی در اقتصاد نداره ! هنوز 1 سال و اندی تا انتهای این دولت مونده و هیچ اتفاقی هم قرار نیست بیوفته ! به قولی : با مک دونالد گشنه های ایران سیر نمیشن !

اما اینکه آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه که عین حرف رهبر و امام انقلابه و برگرفته از قرآن !

اگه میبینید دولت احمدینژاد شکست بدی خورد به خاطر قهر کردن نبود ! به خاطر اقتصاد شکننده و زالو زده ای بود که به آغازاده ها اجازه داد تا میتونن از خون ملت بمکن .

در کل من نظرم رو در مورد ارتباط با بقیه کشور ها توی پست بالا گفتم ....

There is enough light
      for one who wants to see

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن