ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ولی مجبورن دوتا کد بدن !
چون کسی هم ک مدرک دیپلمش از ی شهر و ومردک پیشش هماز ی شهر باش کداش فرق میکنه ظاهرا
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
ویرایش توسط Lara27 : 21 مهر 1394 در ساعت 23:11
عزیزم منم از خدام با دیپلم انسانیم بتونم کنکور ثبت نام کنم و مشکل نخورم برای درسای پیش و سال دوم انسانی ولی از این دوتا موضوع میترسم که به مشکل بخورم
اینو گفتین؟ پس چرا من از نوشته های شما یه چیز دیگه برداشت میکنم؟
من اینطوری فهمیدم که شما گفتین نمیشه یکی با مدرک دیپلم تجربی و پیش ریاضی کنکور شرکت کنه چون کد دو رشته با هم متفاوته...
منم در جوابتون عرض کردم که میشه مثل اونایی که تغییر رشته دادن...ناراحتی دیپلم مجددی ها هم از این بابت بود که برای هر دو پایه یک کد در نظر بگیرن یعنی یک کد برای سوم و یک کد برای پیش ندن که اگه اینجور باشه ممکنه مشکلی پیش بیاد که به نظر من اینطوری نمیشه چون در این صورت تکلیف تغییر رشته ای ها چی میشه؟...
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
ویرایش توسط Nahal : 22 مهر 1394 در ساعت 01:21
من خواستم ديپلم مجدد بگيرم
فرم تطبيق پر کردم
پروندممم از مدرسه گرفتم ولى پشيمون شدم
بعدا مشکلى پيش نمياد واسم؟
کد يا شماره خاصى واسه ثبتنام کنکور لازم نيست؟
دوستان این ترمیم به چه صورت میتونه باشه؟ ایا تک درسه؟ یا همه ی درسا میتونه باشه؟
من که فقط فیزیکو مشکل دارم..شدم 14.75 بقیه بالای 18.5 اند...یهو نیان بگن فقط نمره های زیر 14مثلا...اینطوری که خیلی بد میشه...فرض کن طرف 13 شده میاد امتحان میده بالا مگیره ولی من چون بالای 14 ام نمیتونم امتحان بدم..البته اینا همش حدسه ولی خب تو این مملکت چیزی بعید نیست..
پاسخ به سوالات سربازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)