سلام بچه ها ما برنامه مدرسمون 5 روز در هفته است اونم تا 2.15 بعد کلاساش زیاد چنگی به دل نمیزنه یعنی فقط عربیشه که خوب درس میده و طبق قلمچیه حالا میخواستم بپرسم من اگه بعضی روزا غیبت کنم وتعدادشون تا آخر سال زیاد شه چیکار میکنن به نظرتون؟؟ ~x(
سلام بچه ها ما برنامه مدرسمون 5 روز در هفته است اونم تا 2.15 بعد کلاساش زیاد چنگی به دل نمیزنه یعنی فقط عربیشه که خوب درس میده و طبق قلمچیه حالا میخواستم بپرسم من اگه بعضی روزا غیبت کنم وتعدادشون تا آخر سال زیاد شه چیکار میکنن به نظرتون؟؟ ~x(
هنوز خیلی خیلی خیلی خیلی زوده که بخوای پیچوندنو شروع کنی!
و مطمئن باش لطمه ی ناجوری هم میخوری
مرتب رو تا اسفند!
من خودم ازاسفند پیچوندنو شروع کردم
البته کل روزو نمیشد مدرسه نرم!کلاساییو که مفید نبودو نمیرفتم و مفیدارو میرفتم.
اما بهت توصیه میکنم تا آخر نوبت اولو مرتب بری کلاساتو.
و اما کلاسایی که باید بپیچونی بعد ها
ادبیات
معارف
زبان
زمین
و بعضی از دروس زیست(درس3-4-6-7-9-10-11)
اما ریاضی فیزیکو شیمیو به هیچ وجه نپیچون که بدجور با مشکل مواجه میشی!
و اما آخرین نکته اینکه وقتی میپیچونی بشین درس بخونا!تا لنگ ظهر نخوابی
کنکوریی دیگه خودت میدونی...![]()
بپیچ باو مدرسه کیلویی چنده !!!
من فقط از زنگ شیمی و زیست استفاده میکنم ! بقیه رو تا جایی که میتونم استفاده نمیکنم ! مثلا معلم ادبیات درس میده من برای خودم زیست میخونم ! یه درصد هم با مدرسه پیش نمیرم ! کلا اگه بخوای با مدرسه پیش بری کنکورو خراب میکنی ! البته مدارس برتر و تیزهوشان فرق میکن خوب اونا همه معلماشون خوبن استفاده میکنن ولی خوب ما که معلمامون سوادشون از خود ما کمتره همین مدل بریم مدرسه خیلی به نفعمونه !
مرسی از نظر دوستان ولی دو تا سوال یکی من بیشتر منظورم نمره بوود که چجور نمره کلاسی هارو رد میکنن واگه بیایم امتحان مستمر یا پایانی بدیم مشکلی ندارن باهاش و دومی اینکه اگه سرکلاس دبیری بخوام مثلا خودم بخونم چیکار کنم که تمرکزم بیشتر شه؟سر صدا کلاس کمتر تاثیر بذاره روم؟ ممنون![]()
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
منم همین مشکلو دارم
شنبه تا سه شنبه میرم مدرسه ...
فیزیک و ریاضی رو که خصوصی میرم مشکلی ندارم
زیست و شیمی هم خودم میخونم به ویژه زیست که دبیرمون افتضاحه !
موندم برم یا نه ... چون برنامه مدرسه خیلی اذیت میکنه و امتحانا همه تشریحین و ادمو از ازمون دور میکنه ...
ولی از یه طرفم همه میگن اره کسایی که بیشتر کلاسا رو نرفتن نتیجه عکس گرفتن !![]()
یکم راهنمایی کنید لطفا ...
ویرایش توسط AmiR_KHD : 21 مهر 1394 در ساعت 00:51
دبیرامون خیلی باحال بودن بابا اصن هیچی نمیگفتن.
نمیرفتیم که بشینیم درس بخونیم و خودشونم میدونستن.
البته تا اسفند مرتب میرفتما
و واسه همینم میگم برو وگرنه تو نمراتت مشکل به وجود میاد و ممکنه دبیر باهات بد تا کنه!
ولی بعد اون دیگه کسی گیر نمیده حتی مدیرتون
مدیر ماهم خیلی گیر بود ولی دیگه بعد اسفند چیزی نمیگفت...
من فتوا میدم ک نرو مدرسه
خودم هفته ای 4 روز مدرسه داشتم اما 2 روز میرفتم..که اونم نصفشو فرار میکردم
البته من نمیخوندم..اما تو نرو بشین خونه بخون
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
یا علی ، من سومم1 روز در میون میرم بعد شما چهارمین و اینقد ترس !!!!!!
البته اینم بگم دبیرامون از رو از همسایه های سرکوچه انتخاب کردن ، هرکی گفته من دوس دارم معلم بشم گفتن بیا بشو در این حد،
حضور غیابم معنی نداره !خخخخخخخ
اصلا ناظمی نداریم ک حضور غیاب باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)