خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

Lightbulb بودجه بندی دروس فیزیک وریاضی در کنکور

سلام دوستان من تو درسهای فیزیک و ریاضی مشکل اساسی دارم!!! و از همین اول راه میخوام اونارو بودجه بندی کنم و فقط رو مباحثی کارکنم که واقعا بتونم نتیجه بگیرم
      درصد مورد نظر من در کنکور
      ریاضی:30
      فیزیک:45
      به نظر شما کدوم مباحث سختتره؟(تو فیزیک پیش همه مباحث رو میخونم تو پایه کدومارو حذف کنم؟)و وقت زیاد میخواد تا حذف کنم ................... درضمن من تصمیم رو گرفتم پس نیازی نیس که بگین الان حذف نکن و این حرفاااا

ممنون از همه!

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام منم همین مشکل رو دارم.البته علاقه زیادی به فیزیک دارم ولی میدونم وقت کافی برای ریاضی و فیزیک ندارم چون متاسفانه شیمی و زیست خیلی وقتمو میگیرن و از طرفی چون پارسال ریاضی رو کم خوندم بیشتر مطالبش رو فراموش کردم واسه همین تصمیم گرفتم فقط بخشایی از این دو کتاب رو بخونم.من فیزیک پیش یک رو نمیخونم چون خیلی وقتمو میگیره پیش دو رو میخونم که حدودا 8 تست ازش میاد-فیزیک یک بخش آینه و عدسی سه تست- از فیزیک دوم مطالبی که به پیش 1مربوطه ینی حرکت و دینامیک اینارو نمیخونم ولی بقیش رو میخونم از فیزیک سومم دو فصل خازن و مقاومت میخونم که زیااااااد ازش تست میدن از نظر خودم اینا برام کافیه چون رو همین مطالب خیییلی کارمیکنم اگه دی وی دی های مهندس مسعودی رو تونستی گیر بیاری خیییلی عالیه میشه. من این مطالب رو با دی وی دی های استاد مسعودی پیش رفتم ولی به همراشون تست زیاد میزنم تستای کتاب آبی کانون و میشه گف تقریبا از خودم مطمینم تو این بخشا......اوه اوه طومار نوشتم

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nastaran74 نمایش پست ها
      سلام منم همین مشکل رو دارم.البته علاقه زیادی به فیزیک دارم ولی میدونم وقت کافی برای ریاضی و فیزیک ندارم چون متاسفانه شیمی و زیست خیلی وقتمو میگیرن و از طرفی چون پارسال ریاضی رو کم خوندم بیشتر مطالبش رو فراموش کردم واسه همین تصمیم گرفتم فقط بخشایی از این دو کتاب رو بخونم.من فیزیک پیش یک رو نمیخونم چون خیلی وقتمو میگیره پیش دو رو میخونم که حدودا 8 تست ازش میاد-فیزیک یک بخش آینه و عدسی سه تست- از فیزیک دوم مطالبی که به پیش 1مربوطه ینی حرکت و دینامیک اینارو نمیخونم ولی بقیش رو میخونم از فیزیک سومم دو فصل خازن و مقاومت میخونم که زیااااااد ازش تست میدن از نظر خودم اینا برام کافیه چون رو همین مطالب خیییلی کارمیکنم اگه دی وی دی های مهندس مسعودی رو تونستی گیر بیاری خیییلی عالیه میشه. من این مطالب رو با دی وی دی های استاد مسعودی پیش رفتم ولی به همراشون تست زیاد میزنم تستای کتاب آبی کانون و میشه گف تقریبا از خودم مطمینم تو این بخشا......اوه اوه طومار نوشتم
      من با دینامیک و حرکت در کل فیزیک پیش مشکلی ندارم .............مشکلم تو آینه ها وبردار و اندازه گیری ...کارو انرژی...الکترسیته ساکن

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

Maghror
      نمایش مشخصات
      بودن کسانی که به امید پیش 2 رفتن سر جلسه ی کنکور و نتونستن حتی یه تست از پیش 2 حل کنن...حالا خود دانی اگه میخای مبحث حذف کن

5. Top | #5
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      والامنم با حرکت اصن مشکل ندارم ولی نکته هاش زیاده و همیشه فراموشم میشه باید همیشه مرتب مرورش کنم واسه همین گذاشتمش کنار

6. Top | #6
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      پیش 2 راحته و میشه به همه تستاش جواب داد من تو کنکور 94 این مباحثی که گفتم رو راحت تستاشون رو زدم هرچند فیزیکش اسون نبود ولی بیشترین درصد اختصاصیم بود بعد از درس شیمی ولی شما اگه دی وی دیای استاد مسعودی رو تهیه کنید تو مباحثی که مشکل دارید مطمینم مشکلتون حل میشه موفق باشید

7. Top | #7
      r.z
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام....
      حذف مباحث مربوط به الان نیس ...حذف مبحث معمولا برای بهمن به بعد صورت میگیره که طرف کتابو خونده و متوجه میشه که واقعا یه مبحث یا چندتا ازون مبحثا رو اصلا نمیتونه درست تست بزنه....حذف مبحث کار درستی واسه ی این موقع از سال نیس چون هنوز وقت زیادی باقی مونده و میشه مباحثی که حتی توشون ضعف دارینو ردیفش کنین البته بازم خودتون بهتر میدونین

8. Top | #8
      در انتظار تایید ایمیل

Maghror
      نمایش مشخصات
      خانم nastaran جسارتا میشه درصد هاتون رو بگید ؟ جالب بود برام که بیشترینش فیزیک بود
      ویرایش توسط 19behnma91 : 20 مهر 1394 در ساعت 22:02

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط koenigsegg نمایش پست ها
      سلام دوستان من تو درسهای فیزیک و ریاضی مشکل اساسی دارم!!! و از همین اول راه میخوام اونارو بودجه بندی کنم و فقط رو مباحثی کارکنم که واقعا بتونم نتیجه بگیرم
      به نظر شما کدوم مباحث سختتره؟(تو فیزیک پیش همه مباحث رو میخونم تو پایه کدومارو حذف کنم؟)و وقت زیاد میخواد تا حذف کنم ................... درضمن من تصمیم رو گرفتم پس نیازی نیس که بگین الان حذف نکن و این حرفاااا

ممنون از همه!

بر اساس بودجه بندی زیر حذف کن...
      بودجه بندی کنکور تجربی - 85 تا 94

10. Top | #10
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 19behnma91 نمایش پست ها
      خانم nastaran جسارتا میشه درصد هاتون رو بگید ؟ جالب بود برام که بیشترینش فیزیک بود
      بیشترین درصد اختصاصیم شیمی شد حدودای پنجاه و خورده ای بوذ و بعدش فیزیک بود اونم حدودای پنجاه ریاضی با اجازتون دوازده درصد و زیستم حدود سی و خورده ای البته ناگفته نمونه که تا بهمن ماه بیشتر درس نخوندم و دیگه نخوندم تاااااا دوهفته قبل کنکور زیسست دیگه هیچیییییی ازش یادم نمیومد چون وقت نکردم دیگه مرورش کنم و اون هفته های اخر رو به شیمی خوندن تلف کردم کااااش همون زیستمو مرور میکردم حتی نرسیدم عمومیارو هم مرور کنم فقط دینی مرور کردم اونم دینی دوم فقط که 54 زدم متاسفااانه زبان نرسیدم و صففففر عربی هم 25 که اونم نخوندم فقط ترجمه زدم ادبیاتم سی زدم چون واقعا سخت بود همیشه تو کانون بالای هفتاد میزدم و واقعا فک میکردم کنکور ادبیاتم خوب بشه که نشد شیمی رو مدیووون مبتکران هستم و معلم عزیزم که الان در بستر بیماریه و فیزیک رو وااااقعا مدیون دی وی دیایی مهندس مسعودی هستم واسه همین تاکید دارم حتما تهیه شون کنید. زبان صفر زدم تو کنکور تجربی ولی کنکور زبان پنج هزار شدم

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nastaran74 نمایش پست ها
      بیشترین درصد اختصاصیم شیمی شد حدودای پنجاه و خورده ای بوذ و بعدش فیزیک بود اونم حدودای پنجاه ریاضی با اجازتون دوازده درصد و زیستم حدود سی و خورده ای البته ناگفته نمونه که تا بهمن ماه بیشتر درس نخوندم و دیگه نخوندم تاااااا دوهفته قبل کنکور زیسست دیگه هیچیییییی ازش یادم نمیومد چون وقت نکردم دیگه مرورش کنم و اون هفته های اخر رو به شیمی خوندن تلف کردم کااااش همون زیستمو مرور میکردم حتی نرسیدم عمومیارو هم مرور کنم فقط دینی مرور کردم اونم دینی دوم فقط که 54 زدم متاسفااانه زبان نرسیدم و صففففر عربی هم 25 که اونم نخوندم فقط ترجمه زدم ادبیاتم سی زدم چون واقعا سخت بود همیشه تو کانون بالای هفتاد میزدم و واقعا فک میکردم کنکور ادبیاتم خوب بشه که نشد شیمی رو مدیووون مبتکران هستم و معلم عزیزم که الان در بستر بیماریه و فیزیک رو وااااقعا مدیون دی وی دیایی مهندس مسعودی هستم واسه همین تاکید دارم حتما تهیه شون کنید. زبان صفر زدم تو کنکور تجربی ولی کنکور زبان پنج هزار شدم
      بسیار عالی جامع و کامل ممنون از پاسخ گویی تون

12. Top | #12
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      خواهش دادا

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط koenigsegg نمایش پست ها

ممنون از همه!
      خواهشا شما اشتبا قبلا منو و خیلی های دیگه رو تکرار نکن!

شما مثلا میای رو 40 درصد از مباحث ریاضی وقت میزاری تا توی کنکور مثلا 30 بزنی ! ولی وقتی میری سرجلسه درصدت میشه 10!

این ک بگی من رو 40 درصد مسلط میشمو تو کنکور میزنم هیچ تضمینی نداره !
      دو مبحث سخت و پرتست مشتق و کاربرد مشتق ( حدود یک چهارم سوالات ریاضی تجربی از همین دو فصل )

حالا هندسه و مخروط رو حذف کنی باز ی چیزی !

ولی مشتق با وجود سختش اگ حذف بشه هم تستای خودشو از دست میدی هم جای دیگ دچار مشکل میشی

!کلا اکثر فصلا پیش نیاز هم هستن !!!

به ترتیب ی کتاب تست برو جلو و تا وقتی ک ی فصلو نخوندی و مسلط نشدی ازش رد نشو ( البته نه اینکه تا 9 ماه دیگ رو یک فصل درجا بزنی)

هم به کیفیت مطالعت توجه کن هم به زمانی ک در اختیار داری

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن