خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مشکل در برنامه ریزی و تست زنی و استرس

من فارغ التحصیل ریاضیم،من برنامه ریزی واسم استرس شده نمیتونم برنامه روزانمو درست بچینم هرروز استرس دارم به تستا وبه برنامه روزانه نرسم وبرنامه ی آزمونمم نرسم کلا آرامش ازم گرفته شده بیشتر مشکلم تو تست زنیه که ازم خیلی زمان گرفته میشه وبخاطر رفتن زیاد زمان استرس میگیرم نتونم برنامه رو اجرا کنم و نمیتونم مث بقیه مثلا یه ساعت پنجاه تا تست بزنم اعتمادبنفسم میاد پایین تو تستا وسواسیم میترسم یادم بره وقتی غلط زده هامو دوباره میخوام بزنم استرس میگیرم نکنه یادم رفته باشه کلا با زمان درگیرم این آزمونم عقب افتادم اصلا نمیدونم کی و چقد درسنامه بخونم چن روز بعد تست بزنم با اینکه تو تست کندم،شاید هدفمو بزرگ گرفتم اینطور شده..دوستان اگه راهکاری بگین ممنون میشم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی نیس؟؟

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام.چرا استرس؟استرس نداشته باش اول اینکه برنامه ی روزانتو نه سنگین نه سبک بچین اینجوری استرس تموم شدنشو نداری برای تست زدن برای دروس اختصای بعد از مطالعه چنتا تست برای اموزش بزن و بقیشو بزار برای روز بعد یا دو روز بعد عمومی ها هم سه روز بعد یه کارمیگم ببین بوجه ی ازمونی رو که میری تقسیم بر تعداد هفته ای که فرصت داری کن اینجوری می فهمی که برای هرهفته چه قدر باید مطالعه کنای برای تست هم روزای چهارشنبه و پنجشنیه رو کلا مختص بده به تست زنی.اگه تست میزینی نگران زمان نباش تو تست میزی که چیزی یاد بگیری نه اینکه تستاررو تموم کنی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن